MoH: Warfighter - a beszivárgás szépsége

  • Írta: zoenn
  • 2012. október 22.
  • Videó
Link másolása
Kilencedik részéhez érkezett a Medal of Honor: Warfighter harci tréning-videósorozata, melyben a beszivárgáson lesz a hangsúly. Az adott küldetés célterületét rengetegféleképpen közelíthetik meg a speciális alakulatok tagjai, a lényeg az, hogy odajussunk, s dolgunk végeztével épségben hazamenjünk.

Attól függően, hogy milyen küldetéssel állunk szemben, az alkalmazott taktikai módszerek közé tartozik az ejtőernyős ugrás, de a célterülethez érhetünk hajóval vagy földi járművekkel is. A célpontok likvidálása után biztonságban haza kell jutnunk. Erről szól a Combat Training kilencedik része:

Az EA lengyel képviselete a játékban is megtalálható GROM egységeivel közösen készül a premierre. Tőlük származik az alábbi kedvcsináló:

A Medal of Honor: Warfighter pénteken jelenik meg PC-re, Xbox 360-ra és PS3-ra.

9.
9.
fakedeath
Holnap reggel már mehetek érte, alig várom. :D
7.
7.
Cuppak
Na végig néztem a kijátszást, beszarás.. ilyen jó single már rég volt fps-ben :)
6.
6.
Giggsy
Remélem jó lesz. Annyira jó lenne már egy normális single-lel játszani.
5.
5.
drat576
#4: de, csak nem nálunk
4.
4.
RoLee-man
Nem holnap, 23.-án jelenik meg????
3.
3.
traumraise
ahogy elnéztem az autós rész trailerét, a DC-nak simán adnék egy autós játékot,h dobják össze. Amúgy nagyon jó lesz szerintem csak lassan lesz csütörtök :S
2.
2.
Cuppak
Jó játék lesz! A játékosok már tesztelték, a többségük 9 pontot adott 10ből! Már végig játszást is néztem, az egyik kedvenc részem az autós üldözés amikor 10 percen át kell vezetni.. örülök hogy nem QTE-vel csinálták meg.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...