ZombiU - egy raklapnyi friss screenshot

  • Írta: zoenn
  • 2012. október 26.
  • Képek
Link másolása
A Ubisoft bő kézzel szórja a ZombiU látnivalóit, amin minden hithű brit gentleman elszörnyedne, lévén a szeretett Anglia mára a vérszomjas élőholtak tanyája lett. Mit ér az idegenforgalom, amikor a királyi palotában nem lehet levezényelni egy turnust anélkül, hogy belénk ne harapjon valaki?

Alighanem a szigorú erkölcsű, leendő Wii U-tulajok kosarában ott lesz a ZombiU, amikor november 30-án megvásárolják az új konzolt. A zombis címekből enyhén szóval is túlkínálat van, de bízzunk benne, hogy eme produktum kiemelkedik a mezőnyből a GamePad innovatív irányítási rendszerének köszönhetően.

16.
16.
Szlacika
#12 Hülyeség.Én nem vagyok 30 vagy 40 év körüli mégis érdekelnek Pl: a régi Zelda játékok,vagy a Mario. Ez nem idő vagy életkor függvénye.És mindezt úgy,hogy már játszottam (nyílván) előtte gyönyörű graffal megáldott játékkal.Amúgy szerintem is az exlusive számít,és a játékélmény...A képekről:nagyon tetszik,de azért kicsit már sok a reklámból:)
15.
15.
TEEBEEX360
#12: Jézusom. Ekkora baromságokat össze hordani. Már bocs nem bántani akarlak, de egy konzol vásárlásnál rohadtul nem a hardver dönt. Hanem az exclusive felhozatal. Hiába az erős vas ha egy normális értékelhető játék sincs rá. Érdekes a Wii se volt erős azt mégis bealázta eladásban az X-et és a Ps-t. ;-)
13.
13.
mestermagyar
#7: A zombit a klasszikus horrorfilmek szerint fejlövéssel lehet láb alól eltenni legkönnyebben, az embereknek meg több lövedékük van, mint zombi lehetne az egész világon. Ezek után a túlélöhorror a házból evakuálni nem tudó öregembereknél a legvalószínübb. Igazi zombis játék az öskorban lehetne a legvalószínübb.

De ha már fikció, és pl. Bennragadnak egy pincében: miért mindig, kardokkal ütnek? Én egy helyröl ahol kard van, inkább a melette fekvö 2méteres csatabárdot fognám.
12.
12.
mestermagyar
#9: De a konzol teljesítménye igenis fontos meghatározója milyen játékot szerkesztenek rá.Tudom a nintendos címek annyira nem olyanok, hogy nagy teljesítmény melett lenne mit nyújtaniuk extrába, de akkor is sokszor, sokan a grafika alapján döntik el elsöre, melyikbe érdemes beruházni. És nem mindenki olyan aki 30-40 éves, ezért nem ismeri a "nagy" klasszikusokat, ami nagy meghatározója a folytatás megvételének.
11.
11.
adam6751
#10: Ettől függetlenül nincs bajom a ZombiU-val,félre ne értsetek.
10.
10.
adam6751
#3: "És az egyetlen különbség hogy jön rá játék, ami másra nem, ez is csak idegesítö, nem ösztönöz vásárlásra"
Ez igaz.
Én személy szerint egy olyan zombis játékot várok ami:
-ami tps nézetes
-lőfegyvert és szinte bármi más tárgyat használni lehet (zombi ölésre)
-és sokkal több szerepe van a túlélésnek és nem csak a rohanunk és darálunk stílust képviseli

Ettől függetlenül szeretem a L4D-et csak túl sok van az afféle zombis játékokból.
És a ZombiU is tetszik csak vagy hagyni kéne már a zombis játékokat vagy egyszerűen valami újat kéne alkotni.Ami természetesen nem egyszerű de...ez van.
9.
9.
LeonAran
#3: Mert olyan egyedi hamisitatlan cimekkel operal a Nintedo, amellyel az arra fogekonnyak millioinak nyujtanak szorakozast. Ezert megvesszuk az aktualis hardvert hozza.
De aki csak hertzekben, ramban es pixelben gondolkozik az ezt ugy sem ertheti.
8.
8.
LeonAran
Eszmeletlen hangulat es atmoszfera arad minden kepkockabol. Azt hiszem a Ubi most nanyon odatette magat.
Egyre inkabb az a gondolat erosodik meg bennem, hogy a Nintendo tudatosan tartja magat tavol a lunchtol a nagy cimeivel, hogy utat engedjen a kulsos fejlesztoknek a kibontakozasra.
Es ha szuletnek meg ilyen kaliberu alkotasok akkor mar nem is banom annyira.
Azt hiszem aki hamisitatlan tulelo horrort szeretme az most maximalisan ki lesz elegitve.
Es a Capcom tanulhatna ettol a jatektol, mert a Resi 6. egy gyalazat.
7.
7.
Hubert Cumberdale
#3: Az utolsó mondat nem teljesen igaz. Olyan zombis játék nem igen van, ami nem egy zombi vicc lenne, hanem egy igazi túlélő horror.
6.
6.
Gamelord
#3: "többé kevésbé", "mozgásérzékelő nuku"
Töménytelen baromság ez a hozzászólás.
5.
5.
trion96
*nextgen
4.
4.
trion96
Szerintem a newtgenig több van hátra mint 1 év, de amúgy jót mondasz :)
3.
3.
mestermagyar
#2: Hát igen, 1 évvel az új generáció elött egy olyan géppel elöállni, ami már a ps vita(és psp)-ps3 párosnál is megvalósítható volt többé kevésbé. Mozgásérzékelö nuku...
És az egyetlen különbség hogy jön rá játék, ami másra nem, ez is csak idegesítö, nem ösztönöz vásárlásra. Minek kiadni egy negyed vagy tizedolyan gyenge gépet egy évvel az új xbox vagy ps elött(nem tom meik) annyiért, amennyiért egy sokkal tartósabbat kapunk 1 év múlva.

Ez a játék meg minek? 32456 zombis játék van ugyanilyen sémára épülve.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...