Wii U-ra jön a Need for Speed: Most Wanted

  • Írta: fojesz
  • 2012. október 27.
  • Bejelentés
Link másolása
Az Electronic Arts már a Need for Speed: Most Wanteddel megkezdi az autóverseny-sorozat felvonultatását az új Nintendo-konzolon, jóllehet a játék Wii U-s változatára még várni kell, az valamivel később kerülhet boltokba, mint a többi platformra készülő változat.

A Need for Speed: Most Wanted a jövő héten jelenik meg PC-re, PS3-ra és Xbox 360-ra, de készül belőle vitás, iOS-es és androidos változat is. Az Electronic Arts fű alatt jelentette be: Nintendo Wii U-ra is megjelenik a játék, igaz, csak 2013-ban.

Az új Most Wanted címe a Nintendo aktuális pénzügyi jelentésében bukkant fel a Wii U-ra érkező third party címek között, ezzel gyakorlatilag biztossá vált, hogy a konzol egy újabb külsős átirattal gazdagodik, de utóbb az EA is elismerte, hogy már dolgoznak a játék legújabb változatán. Hogy miben lesz ez több, vagy éppen mi marad ki belőle, azt még nem tudni.

14.
14.
Gamelord
#13: Nyilván nem tudok helyettük válaszolni, de az én véleményem:
1. Mert már akkor is bevált (lásd #12 és az eladott wii-k számát.). Őszintén szólva szerintem a nagy többséget pont nem érdekli a grafika, csilivili meg ilyenek, csak szeretnének játszani a kedvenc játékaikkal. De egyébként kb ennyi idő van belőve egy generációnak ha megnézed, inkább a többieket kéne kérdezni.

2. Nem számít horribilis árnak egyáltalán, volt is egy hír róla itt az oldalon. Ettől függetlenül nálunk biztos drágán akarják majd adni eleinte.
3. Annyira nem értek a tabletekhez és ehhez, hogy összehasonlítsam, majd kiderül mi mit hogy miért.

Én meg legszívesebben ingyenessé tenném 1/háztartás, akkor biztos lenne minden háztartásban :)
13.
13.
mestermagyar
#9: Denéhány logikus kérdés:
-Miért indul legelöször, és megint nem annyival jobbal a többinél? Ezt már eljátszották egyszer.
-Hamár így indul miért ilyen horribilis árban?
-ha a kis kijelzös konzol áráért már teljes funkciós tabletet kapsz, vajon miért ilyen nagy az ára?

Én legszívesebben minden konzol árát max 50-ezerre vinném. Sztem böven kijönnek a megjelenés utáni 8 év alatt eladott játékok árrészesedéséböl, nem is beszélve az így szerzett nagyobb játékostáborról.
7.
7.
BloodyDeath
Nem rossz ötlet, de mire oda jutunk, hogy meg vegyük Wii U-val karöltve ezt a játékot, addigra jómagam már végeztem vele......vagy pllatina, vagy kuka, mert megint hulladékra adtam ki a pénzem.
A Wii U-t inkább az exlusive hardcore játékaiért várom. Csak legyen majd belôle fekete is, mert hs nincs akkor felejtôs.
6.
6.
turi
Egyébként megvan a személyes véleménye, a wii U-ról:
az elején egy csomó klassz játék jön aztán elvétve egy-egy aminél az lesz a plusz hogy a tablet képernyőjén látok egy térképet.
5.
5.
turi
#4: xdddd
ezen szakadtam :D
4.
4.
mestermagyar
3.
3.
sherex
#1: ömmm egy bazi nagy palack a nitrónak ami elfoglalja az egész kijelzőt ?
2.
2.
turi
1.
1.
mestermagyar
Hogy itt mi értelmes lehet a kisképernyön... úgy hogy nem lesz roncs az autód ha odanézel.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...