The War Z - élesedett a halloweeni tartalom

  • Írta: zoenn
  • 2012. október 31.
  • Hír
Link másolása
Új szintre lépett a világ első zombis MMO-jának megtisztelő címét viselő The War Z. A bétateszt jelenleg is zajlik, és a mai napon a Hammerpoint friss tartalommal örvendeztette meg az egybegyűlteket. A legfontosabb újdonság az, hogy a Colorado-térkép mérete megduplázódott.

A The War Z végre levetkőzte magáról az alfastátuszt, és végre elindult a zárt bétateszt. A Hammerpoint Games ennek örömére néhány Halloween-témájú tartalmat tett elérhetővé a kliens frissülése után, valamint a bejárható térkép mérete is kétszer akkora lett, mint korábban.

Gyakorlatban is szembesülhetünk az új zombitípusokkal, valamint az új karakterskinekkel. A zombigyilkolásra vágyókat a cég foggal-körömmel igyekszik összegyűjteni. Ennek okán már előrendelhetjük a Legends packot, ami 49,99 dollárba kerül. Az összeg kicsengetése után máris hozzáférhetünk a bétához, illetve 30 dollár ingame kreditet is elkölthetünk felszerelésre. Amire szükség is van, lévén a kezdeti elemlámpával és néhány energiaszelettel nem sokra megyünk. Pluszban 6 hónapig élvezhetjük egy privát szerver minden előnyét.

A The War Z még ebben az évben elkészülhet az ígéretek szerint, de ne vegyünk rá mérget.

9.
9.
vendetta48
Valaki tudna írni egy kis összehasonlítást, h ez milyen a DayZ-hez képest?
8.
8.
g.man580
#7: Kár hogy nincs hozzászólás törlés gomb. :S
7.
7.
g.man580
Aki a survivor pack-ot veszi meg az is tud egyből játszani? Vagy annak várnia kell a megjelenésig?
6.
6.
goblinfing
Toltam ma..hát kissé bugos de nem rossz..de nem ajánlom hogy egyedül toljátok.
4.
4.
bodortamas1
Tegnap nem volt beta, bocs :) Ma indulnak a beta-sok, azaz akik survival packot vettek. Illetve igazából még nem a béta lesz, hanem az alpha további része, csak nagy felháborodás lett volna, ha nem engedték volna ma játszani a bétásokat :) De azokkal az újításokkal együtt, amit zoenn leírt, az még csak az alpha további része lesz.
3.
3.
goblinfing
#2: Ja nem bocs 30. után már beta van
2.
2.
goblinfing
1.
1.
bodortamas1
Ez még nem a béta, hanem az alpha további része. Ha én tudom rosszul, akkor elnézést :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...