Black Ops 2 - traileren a Nuketown 2025

  • Írta: zoenn
  • 2012. november 2.
  • Videó
Link másolása
Ezúttal a kőkemény rajongóknak kedveskednek a Treyarch szakemberei, elvégre a Nuketown 2025 multiplayer térkép csak azok számára érhető el, akik beruháznak a Hardened vagy Care Package kiadásba. Az atomkísérletek színhelyéül szolgáló város hátborzongató lesz.

A Nuketown 2025 egy mesterséges város, amit a kormány azért hozott létre, hogy le tudja modellezni egy valódi atomcsapás erejét. Így aztán félelmetes szellemvárossal van dolgunk, műanyag emberekkel és szórványosan előforduló katonákkal - ez utóbbiak vérre mennek egymással. A Nuketown 2025-höz a Hardened és a Care Package kiadás részeként juthatunk hozzá. A Call of Duty: Black Ops 2 november 13-án jelenik meg.

47.
47.
Elyas
#35: kiszámítottam csak egyszerűen nem hiszem el hogy egy 22 éves "felnőtt" hogy tud ilyen baromságot mondani rendes érvek nélkül ... bár a css koppintással teljesen egyetértek... szánalmas
41.
41.
Saviola9-9
Ez Kurva jó.Meg még az a Nuketown zombies is,áá. NEM BÍROM KI AZT A 11 NAPOT!!!
38.
38.
mestermagyar
#30: Meg biza, mivel ha nem változtat szinte semmit a a koncepción, mi romolhatna annyira?
37.
37.
mestermagyar
#31: Azoknak az annyira ismert sistergö mikrofon-hangú süketítöen, és irritálóan beszélö gyerekeknek, akik valami tök értelmetlent szoktak dumálni. XD
35.
35.
NoRush
#32: Off - Ha nem buktál matekból katt az adatlapomra és számítsd ki a korom.

On - A véleményem pedig sajnálatos módon ugyanúgy helytálló: már a színvilág is gyerekes, egyértelmű kiknek szól a játék. Mintha egy eszméletlen rosszul sikerült CSS mod undorító pályadarabkája lenne. Röviden: gusztustalan.
34.
34.
Elyas
33.
33.
Elyas
#31: viszont nagyon helyes a zene ízlésed és ha szereted a sonata articát javaslom a Rhapsodyt illetve ott van a static x től az only-t... (több nekem nem jön be de azért nézd meg)
31.
31.
NoRush
Mi ez a gyerekes színvilág?! o.O Ja hogy ez pici gyerekeknek készül...
29.
29.
Szerintem is az MW 3 lett a leggyengébb.
28.
28.
shatterhand
#25: Hát nem? Minden évben egy rakás bevételük van, akkor mi a fa..ért hagynának ki akár 1 évet is? Mégha felére is esne vissza az eladás akkor is jól járnak.
27.
27.
kopic
#19: Talán ?!:O Biztos! Az MW3 lett a leggyengébb az eddigiek közül:S Látszódott rajta, hogy az IW csapatából a főemberek elmentek.
26.
26.
Mellesleg a Treyarch Call of Duty-aiban még mindig több fantáziát látok.
25.
25.
Pénzéhes majmok ide vagy oda,amíg megy nekik hülyék lennének nem kiadni.
22.
22.
Jared
Cpt.Foley kérlek írjál már olyan játékot ami neked jó csak mert én még nem láttam tőled olyan kommentet hogy nem fikáznál valamit O.o
20.
20.
Jared
Ne mondj ilyet Cuppak mert rosszul leszek :(
19.
19.
Cuppak
#12 Eddigi legrosszabb inkább :D, bár az talán MW3
18.
18.
Jared
Ezt jól meg mondtad meg a 4-es metró is áll egy ideje xd
17.
17.
Elyas
#5: na jah de ha belegondolsz akkor az is ott van hogy BP sem változott már vagy 10 éve(max külváros) mégis áll még...

az mondjuk igaz hogy ott nem is robbantgatnak... nagyokat
16.
16.
DON GONDOCS
Egy cod amiért nem sajnálom a pénzt. persze majd 1 év múlva :D
15.
15.
shifteeh
#12: jó szórakozást hozzá!
14.
14.
Jared
Ki fogja majd megvenni ps3-ra ?????? Csak mert még 1 ember kéne a zombihoz és megvagyunk 4-en :D
13.
13.
Jared
A ZOMBI BENNE A LEGJOBB HE o.O
12.
12.
Jared
Miről beszéltek ez lesz a legjobb cod !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! És ez a map az istenség maga a Vallhalla.Az első részében is a Nuketown volt a kedvenc mappom nem hogy még feltúrbózva ide átrakva csak az a baj hogy DLC-s map de mind1 mert előrendeltem úgyhogy mindenképp megkapom hozzá.ÉS MÁR CSAK A 11 NAP TROLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLLLLLLLLLLLL
10.
10.
Gt17
#9: Ezért?Ne viccelj már.Számomra nagycsalódás videók alapján és most ne az élőszereplős trailer re gondoljunk......Szinte rondább a játék, mint az elődje és a sztori se lesz olyan jó, mint a black ops ba volt.Egyedül a zombik miatt érné megvenni.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...