Skyrim - jöhetnek a PS3-as DLC-k?

  • Írta: fojesz
  • 2012. november 8.
  • Bejelentés
Link másolása
A Bethesda jó hírt közölt tegnap a Twitter-csatornáján, és bár szűkszavú volt, ettől függetlenül az üzenete lényege fontos: úgy fest, a csapat megtalálta a megoldást, hogy PS3-on is megjelenhessenek a The Elder Scrolls V: Skyrim kiegészítői. Konkrétumok nincsenek.

Joggal utálják a Bethesdát a PS3-on játszók, nemcsak a Skyrim bugos irgalmatlanul, de az eddigi kiegészítői sem jelentek még meg a platformra, noha az Xbox-exkluzivitási idő már régen lejárt. A Bethesda augusztusban ismerte be: olyan fejlesztési problémákba ütközött a konzolon, amit talán nem is tud majd megoldani.

Nos, valamit mégis megoldott. A minap a Twitter-csatornáján csiripelte el a csapat, hogy "közel jár ahhoz, hogy új Skyrim-tartalom jöhessen PS3-ra és PC-re". Legnagyobb bánatunkra az nem derült ki, hogy mégis mit és mikor akar kiadni a Bethesda, de az üzenet átjött: lesz friss adalék PS3-ra, és talán pont a Dawnguard érkezik majd meg végre.

A Skyrim fejlesztői egyébként éppen a héten jelentették be: úton van a harmadik Skyrim-DLC is,  a Dragonborn decemberben válik letölthetővé.

9.
9.
Extol
#8: 30+ míg kiadják magyarországon
8.
8.
samatagrav09
#6: 30+ a "fejlesztési nehézségek"
7.
7.
Dragonborn
Már ideje volt
Aztán ne csak egy Heartfire-rel szurják ki a szemünk
6.
6.
MrBenjamintoto
#5: Igazából elvileg a Dragonborn is 30 napos xbox only lesz.
5.
5.
samatagrav09
Én tudom miért tudnak fejleszteni: a M$nek elfogyott az erre szánt pénze :D
4.
4.
Stranger
#1: Én is most néztem végig, eszméletlen... Azt hittem kiadnak vmi szart TES név alatt, de nem... A többit majd ha kiteszik hírnek. xd
2.
2.
Hab
Én az elején rohadtul nem örültem a TESO-nak, de ez a videó és az eddig hallottak igen meggyőzőek. Most már nagyon várom!!!
1.
1.
Slayer203
http://www.youtube.com/watch?v=YlEipFtHw7o&feature=g-all-u Csak úgy mellékesen, most találtam :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...