Tomb Raider - ilyenek lesznek a gyűjtői kiadások

  • Írta: zoenn
  • 2012. november 13.
  • Hír
Link másolása
Lara Croft nem csupán videojáték-hősnő, hanem igazi legenda is. A vérbeli rajongók természetesen lenézően tekintenek az alapkiadásra, és egyből a kétféle speciális kiadás valamelyikébe ruháznak be. A 100 dolláros csomaghoz pöpec Lara-figura jár, de más finomság is akad a dobozban.

A márciusban megjelenő Tomb Raiderhez kétféle speciális kiadással kedveskedett a Square Enix. A Surivival és a Collector's Edition csupán a csomagolásban különbözik, illetve abban, hogy az utóbbihoz egy nyolc inches Lara-figura jár. Legalább lehet mit fogdosni unalmas perceinkben.

Ami a felhozatalt illeti: a Survival csomag menő, nyakba akasztható tatyóval érkezik, valamint a doboz is egyedinek számít. Kapunk művészeti albumot, egy Weapon Pack névre keresztelt DLC-t, illetve 10 számot tartalmazó soundracket. A sort egy kétoldalas térkép zárja.

A Collector's Edition minden finomságot tartalmaz majd, amit az előző összeállítás is, ám a pack igazi éke a 8 inches Lara Croft-figura. A csomag menő fémdobozban érkezik, s nagyságrendileg 100 dolláros áron kerül forgalomba.

A Tomb Raider 2013 márciusában jelenik meg PC-re, Xbox 360-ra és PS3-ra. A spéci változatok mindhárom platformra elérhetőek.

15.
15.
Jinbobo
#14: cuki figura, de azért annyira nem nagy szám...
14.
14.
turi
#13: de sajna erre nem sok esélyt látok
13.
13.
turi
a figura először nekem is elég fura volt, de ha megtudják csinnálni pl ha elhúzod a kezét akkor az illy madzagja is elhúzódik.Még el is játszanék vele :D
11.
11.
Drazhar
A figura elég gyenge kivitelre sikerült, a másik csomag viszont eléggé bejön.
Ha a játék kellően szuper lesz (amire nagy az esély) akkor majd utólag megveszem mint az Alan Wake CE-t, 4ezerért :)
10.
10.
nero66
#5: Sajnos tényleg... :/ biztos mert hajlítható, azokat nem szokták annyira kidolgozni :)
9.
9.
Nálam is a survivor editiom a befutó :)
8.
8.
Stranger
6.
6.
Tyler89
Azok a karhajlatok nagyon nem tetszenek, de továbbra is a Collector's Edition-nel barátkozom. Remélem a doboz olyan, mint az UC3-nál volt, hogy játékok tárolására pont alkalmas.
5.
5.
Robbie17
4.
4.
Raatkainen
Az a survival csomag nagyon vonzó!
1.
1.
Sun9us
Eléggé elsiklottam, e felett a Tomb Raider felett, viszont ez a borítókép igen f@szára sikeredett.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...