Grand Theft Auto V - befutott a második előzetes

  • Írta: zoenn
  • 2012. november 14.
  • Videó
Link másolása
A Rockstar megígérte, a rajongók pedig felocsúdhatnak: íme, a következő év sikervárományos címének második trailere. Az új kedvcsináló annak rendje és módja szerint büntet, bemutatkoznak a főhősök, valamint pazar életképeket tekinthetünk meg a GTA V világából. Kötelező!

A Grand Theft Auto V új szintre emeli az évtizedes hagyományokat, a Rockstar North nem bánik szűkmarkúan a masszív ígéretekkel. A három főhős kalandja eddig soha nem látott mélységeket rejt, Los Santos földje pedig olyan szinten kidolgozott, amiért boldogan eltöltünk ott heteket, hónapokat, netán éveket is. Hangerőt feltekerni, teljes képernyőre kitenni:

Ha még magatoknál vagytok, nem árt megemlékezni a stúdió fejesének, Leslie Benziesnek nyilatkozatáról, amit az IGN magazinnak adott. A szakember nem kevesebbet állított, minthogy "a GTA V multiplayere újradefiniálja a nyitott világú játékokról alkotott elképzelésünket". Az ugrás hasonló lesz ahhoz, amit a GTA III csinált a single sandbox játékokkal - ha nem a Rockstar North-ról lenne szó, talán el sem hinnénk. Hamarosan több információt osztanak meg velünk a többjátékos móddal kapcsolatban.

A stúdió alapítója, Dan Houser leült egy kicsit csevegni a japán Famitsu magazinnal, és megjegyezte, a játék "mélyebb és bonyolultabb lesz, mint korábban bármi". Ráadásul tréfásan ránk kacsintott, arra célozva, hogy a legjobb játékok az aktuális konzol életciklusának végén jelennek meg, s nincs ez másképpen a GTA V esetében sem. Az eredeti San Andreas is bebüntette a játékvilágot a PS2-es korszak végén, bízzunk benne, hogy a közelgő cím is képes lesz hasonlóra!


A Grand Theft Auto V 2013 tavaszán jelenik meg PS3-ra és Xbox 360-ra.

101.
101.
FrankBlack
#95: Egyetértek. ez az Euphoria engine. Az emberek "fizikája", hogy mindenre élethűen reagálnak, és nem előre szkriptelt módon (a Max payne 3 is ezt használja). Ez a fizika+MI, ami van a GTA4-ben teszi számomra is megunhatatlanná a játékot. kb. hatodjára játszom újra. A küldetésekben vannak előre szktiptelt jelenetek is, de az MI, az euphoria miatt soha nem ugyanúgy történnek a dolgok amikor a újra, meg újra végigjátszom a küldetéseket. Az időjárásról, napszakról nem is beszélve. Ugyanazt a küldetést napsütésben, tiszta időben teljesen más élmény játszani, mint pl. éjszaka, és esetleg ködben, vagy esőben. Főleg olyan grafikával, ami majd csak a nex gen konzolokban lesz (talán). Akárhányszor újrajátszom mindig egyre jobb grafikával a mod-oknak köszönhetően. Most éppen ICenhancer ENB 1.3, és 2.0 saját magam által beállítgatott keverékével játszom. Tessék csak ránézni, aki még nem látta milyen így a grafika. Biztos, hogy annyira rohadtul semmit nem számít a grafika, mint ahogy egyesek írják? Mert szerintem ezzel a látványvilággal, csak sétálni, vagy sétakocsikázni is élmény. Ezért nem értem amiről egyesek itt írnak, hogy a GTA4 unalmas. Nem tudom mi unalmas nekik benne. Bár kétségtelen, hogy a San Andreas nagyobb élmény volt összességében: nagyobb játéktér, több lehetőség.
Reméljük, hogy a GTA5 a san andreas és a gta4 kiforrottabb, továbbfejlesztett változata lesz.
98.
98.
Lorthirash
Bármilyen hihetetlen de én is egy logitech z906on tolom(5.1)és igen van egy nagyonkényelmes erre a célra kitalált székem ha olyan van haverokkal kontrolerrel fotelböl fifázunk van egy 27"- os monitorom amivel full hdben tolom tehát nem érzem úgy hogy bármibe is hátrányt szenvednék konzolhoz képest. Azt nm árt figyelembe venni hogy ez így elég sok pémz de én is szèp lassan vettem mimdent.
97.
97.
TUNINGmester360
énmár nagyon várom :D
96.
96.
trion96
#92: Ez most mi volt!? :D Ennek az értelme kb 0
95.
95.
br1Koo
A San Andreas volt a legnagyobb durranás talán GTA terén, amekkora szabadságot, színt vitt a játékba. Ez tény. Viszont a 4. rész számomra olyan jól össze van rakva, hogy egyszerűen már maga a világ büntet, az élet szerűség, az hogy mennyi mindenre figyeltek. Bizony az, hogy a csávó beugrik a kocsiba és a kerteken át kell utána menni egy szájbarakott rendőrautóval az SA-ban nem nézett volna ki ilyen jól, és nem lett volna ilyen hangulatos, akárki akármit mond! Az hogy belelőssz valakibe, legyen akármilyen kevlár rajta, elborul, megbotlik, elesik, nem pedig megrázza magát, áll tovább és lődöz rád. Ezek a grafikával együtt, meg a további apróságokkal amire figyeltek(az SA-ban gyakran felugortam az npc-k kocsijára és nyugisan utaztam rajta, de a 4-ben erre is figyeltek, elkezdenek dudálni kvaanyázni, mozgolódni a kocsival) számomra megint élvezhető cuccot adtak. A küldetések is élethűbbek lettek szerintem, mert itt még az is jól néz ki, hogy bemészárolsz egy lakótelepnyi rosszarcút, az SA-ban ez nem nézett ki ilyen életszerűnek, és nekem gagyinak tűnt. Ha az SA sokrétűségét és a 4 realitását tudják keresztezni, már nyert ügyünk van egy pazar játékkal, erre gondoljatok, mert valószínűleg ezt kavargatja a Rockstar csapata a bazi nagy üstjében gonosz dolgokat mormolva.
93.
93.
Hubert Cumberdale
#92: jóvan segeszki köszönjük ;)
92.
92.
MrBollok
A legjobb érzés benyomod a ps3-mat házimozi nagy tv befekszel az ágyba kontroller a kezedben ezt nem adja vissza egyetlen pcsem akármit csinálhatnak vele kijöhet a legújabb 80magos 500g videó kártya is!Meg is érdemlik akik megveszik mindig a legújabb gépeket hogy highon menjen a játék közben meg ps emulátorokat használnak mert a sok eredeti japán játék nincs pcn!Éljenek az autós sport és lövöldözős játékok!
89.
89.
adam6751
Elég jól néz ki,és a grafika is teljesen rendben van! Remélem a 3 szereplős dologról majd változik a véleményem. :)
87.
87.
kopic
Ez lesz a generáció leges-legjobb játéka! Ezt már most kimerem jelenteni!
86.
86.
kopic
Hát gyerekek én erre nem találok szavakat! Ez a trailer ODABASZ keményen! KELL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
84.
84.
Hubert Cumberdale
#81: Gáz, hogy mindig ennek kell mennie, de te is folytatod..
83.
83.
levantine
#82: Talán nem lesz kasszasiker*
82.
82.
levantine
#81: Ha nem lenne nyereséges, nem adnák ki pc-re. Talán nem kasszasiker asztalin, de hoz a konyhára bőven.
81.
81.
azureknight0715
Jaj istenem ez mát tényleg gáz hogy mindig ennek kell mennie. Csak azért ne felejtsük el hogy a gta játékok mindig is konzolosak voltak. Az hogy nem optimizálják rendesen azt el kell fogadni, örüljetek hogy egyáltalán megjelenik pcre-(apropó, én pc-re tuti nem adatnám ki, nem nyereséges...) Másik meg nem tudom mit beszéltek össze vissza, már eltelt jó nagy idő gta IV óta, nem hiszem hogy nem tudnák már rendesen optimalizálni. Szal az egész vita felesleges amíg nem jelenik meg a játék mindegyik platformra.
78.
78.
Lorthirash
#76: Én ezt kikérem magamnak nagy WoW os vagyok ami egy közepes gradfikai képességű game meg aztán tolni szoktam san andreast is multiba :))
76.
76.
tupaccc
Fárasztó, hogy az összes k@rva GTAV hírnél a konzol vs pc téma megy. A Pc-sek azzal tudják kompenzálni fájdalmukat azért, mert késik a játék pcre, hogy elkezdik az összes hírnél ócsárolni a konzolos grafikát.

Szerintem ők a tizenéves kategóriát képezik, mert mi régi motorosok, akik fekete háttéren fehér „izék“ játékokon nőttünk fel leszarjuk a grafikát, csak a játék legyen jó. Én pl. máig pc-n a San Andreast nyomom, mert szerintem az lett az egyik legjobb GTA. Hiába ezerszer szebb IV rész, ha számomra baromi unalmas lett…
75.
75.
Simonus18
Most vettem észre így másodjára nézve a videot, hogy a végén a három majom formációt nyomják be :D vickes, biztosan ki fognak akadni egymástól.
74.
74.
Lacek896
#64: Te miről beszélsz?? Had vegyem példának az Ubisoft DRM-jét! Felrakod a játékot előtte telepíted az Uplay-t csinálsz egy fiókot bejelentkezel és voá lá! Könnyebb felrakni egy tört játékot? Ne nevettes! Persze ha van több termékkulcsod és mindegyik használt akkor tényleg macerás! :D
72.
72.
Ja, és konzol vs. PC? Mint Xbox és PC tulaj (Mindkettőt az általam leginkább gyűlölt MS-nek köszönhetem) üzenném a civakodóknak: Grow up ladies!

Tökéletes gép nincsen, se konzol, se PC, örüljél hogy játszani tudsz és örülj ha más is tud. Ha meg játék helyett platformháborút szítasz, akkor baszd meg a tudományod...
71.
71.
#70: Érdekes, ez a trailer büntet, valóban, de nem úgy mint a GTA 4 - Move up Ladies trailere tette, mint egy igazi Hollywood-i mozi előzetese, hanem ez inkább egy bűnügyi sorozat új évadjának beharangozójaként hat. Talán most kezdtem el tartani kicsit én is, hiszen ez a több karakter kezelése új még a R*-nak, az meg hogy állat is szerepel majd a játéknak, ahogyan azt az előzetes képek is sejttették... Hát nem tudom.

Ennek még betiltás is lehet a vége :D

Az L.A. Noire jó példa, hiszen sosem kellett még ebben a cégben csalódnunk... Addig a pillanatig... Sajnos a kiváló hangulat már nem tudta elvinni a hátán, ami az első balfogás volt a R* GTA-szerű sandboxainak történetében---


Attól is lehet tartani, hogy vajon lesz-e kellő idő elmélyíteni ennyi karaktert, vajon 4 év alatt össze sikerült -e hozni a GTA 4 ötszörösét, 3 karakterrel megszorozva?

Sajnos ha a józan észhez fordulok tanácsul, akkor csakis a BioWare Dragon Age 1 DLC+Mass Effect 2 DLC+Dragon Age 2+The Old Republiv+Mass Effect 3-as túlvállalása jut eszembe, mikor is a legendás fejlesztők ennyi mindennek foglalatoskodtak párhuzamosan, és hát annak is mi lett a vége a felsorolás utolsó játékának végére nézve...

Ami azért megnyugtató, hogy kellően maró és gúnyos a játék stílusa, ez már most is érződik, kíváncsi leszek rá meddig mer elmenni a Rockstar. Játéknak a Manhuntok is szarok voltak, de hogy nagy botrányt kavartak, azt bizony senki sem vitathatja...
70.
70.
Quent1n
Ez elég hangulatos trailer lett. A főszereplőket továbbra is sablonosnak és unszimpatikusnak érzem (én bajom tudom :D) és olyan sokat markol keveset fog érzésem van de a játék maga elég hangulatos nyomát se érzem a GTA IV szürkeségének benne! :) Egyelőre várós a cucc, de az LA Noire-nál is ezt mondtam aztán mi lett belőle.. :)

Konzol vs PC. Uncsi. Marhára. Nincs olyan, hogy jobb, mert mindenkinek más a jó. Én PS-re fogom beszerezni ezt esélyes. A 4-el játszottam PCn és konzolon és konzolon jobban bejött még úgy is hogy nem volt fullhd amit 2 méterről ugyse láttam... :) Kontroller a kézbe levágódni a kanapéra és mehet.. :) Persze akinek a graf a lényeg és kell az egér meg a bill nyújtotta pontosság, a moddolhatóság stb. azt is megértem :) Nem tudom miért kell egymásnak esni ezen a marhaságon állandóan :)
69.
69.
dzsiádzsó
#59: Igazából amit te magyarázol azt senki nem vitatta :) okoska... R* ettől még konzolos fejlesztő és szarik bele a warezos fejetekbe. Nem érdekli, hogy fog kinézni pc-n, mert nem arra fogják megvenni 40 millióan! Ettől még van olyan játék ami nem jelent meg pc-re R*-os ugye :), és ettől én még fél évvel előbb tolom a GTA-t, ezen pedig nem segít ha te nem szoktad kikötni TV-re :D... olyan nevetséges vagy ne haragudj, de nem tudtam komolyabb választ írni neked...
68.
68.
dzsiádzsó
#50: Örülök hogy te tudni véled ki csinálja a pc-s portot, igaz még be sem jelenetették, hogy lesz! Nyilván komoly forrást tudsz megjelölni ennek bizonyítására!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...