PSN-verziót akartak a felújított Baldur's Gate-ből

  • Írta: fojesz
  • 2012. november 16.
  • Hír
Link másolása
A hónap végétől vásárolható meg a Baldur's Gate: Enhanced Edition, ennek apropóján néhány érdekes kulisszatitokra is fény derült: a fejlesztők szerint a Sony is megkereste őket, hogy a PlayStation Networkön is tegye tiszteletét a felújított játék.

A Baldur's Gate: Enhanced Edition november 28-án jelenik meg PC-re, Mac-re és iPadre, a jeles alkalomból a felújítást végző Beamdog elnöke, Trent Oster a Shacknewsnak adott interjút a projekttel kapcsolatban. Az előzetesen kiadott ízelítőből rögtön egy érdekes sztorira derült fény: Oster szerint a Sony is megkereste őket, hogy csináljanak PSN-en változatot a játékból.

"Megkeresett bennünket a Sony, hogy csináljuk meg PSN-re a játékot, erre megírtam, hogy az elképzeléseim szerint mennyibe kerülne nekünk, hogy jól sikerüljön a port. Számomra, hogy a BG:EE jó élményt nyújtson konzolon, rendkívül át kellene alakítani az irányítást. Nagy rajongói vagyunk a Baldur's Gate-nek, szóval azt akarjuk, hogy a játék nagyszerű legyen. Kellő erőfeszítés híján nem tudnánk olyan produktumot készíteni, amire büszkék lennénk, és a Sony sem engedné. Azt hiszem, tetszett nekik a játék minősége, csak a számok nem passzoltak."

Oster még áprilisban nyilatkozott úgy, hogy a játékot az irányítás miatt nem fogják átültetni Xbox 360-ra.

1.
1.
sleki666
Nagy kár ez a nemzetnek :-(
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...