Hitman Absolution - az USA-ban nincs online pass

  • Írta: zoenn
  • 2012. november 17.
  • Hír
Link másolása
Az IO Interactive minden leendő Hitman-játékos kedvében szeretne járni, ezért az USA-ban elvetette az online pass ötletét, és akkor is multizhatunk majd a Contracts módban, ha csak másodkézből ruháztunk be az Absolutionbe. Az európaiaknak külön kell aktiválni a hozzáférésüket.

A fejlesztők a Hitman Tumblr-oldalán tették közzé, hogy az Absolution Contracts módja ingyenes lesz az észak-amerikai felhasználók számára, ami annyit tesz, hogy nincs szükség online passre a multiplayerhez.

A cég megemlítette, hogy korábban tervezték ugyan, hogy a multi használatához szükséges online kódot mellékelni fogják a játék dobozában, de az ötletet később elvetették, mondván "nem szeretnék elvenni senkitől azt a lehetőséget, hogy a játékkal nyomuljanak".

Tehát, ha az USA-ban, vagy Kanadában élsz, a mód automatikusan megjelenik a játék menüjében, ha viszont máshol lakunk, kódot találunk a dobozban, s csak simán be kell váltanunk azt a "Buy Contracts Pass" menüpontban. Innen irány a bolt, és ingyenesen hozzáférhetünk a játékmódhoz.

Egy kérdés jogosan felmerülhet: nálunk miért nincs úgy, mint a tengerentúlon?

13.
13.
shatterhand
Na találtam egy infót amit vki megerősíthetne:
Annyi az egész,hogy amcsiknál nincs kód. Nálunk van, de az egy aktiválás és ingyenes. Pl: ha veszel egy használt játékot az a dolgod,hogy rámész a "Buy Contracts Pass"-ra és ingyen aktiválod.
12.
12.
shatterhand
Azt azért hozzá kell tenni,hogy a multi ebben a játékban elenyésző. Egyrészt nem ezért fogják megvenni.
Ez csak egy sima "tessék haver öld meg te ezt a 3 embert nálam jobb eredménnyel". Azt ennyi.
Én mondjuk nem lövöm el ezt a kódot. AC3ban is beütöttem és mégis könnyen el tudtam adni a játékot, mert nem ezért veszik meg az emberek. Használt piacon itt is lesz bőven kódos Hitman.
11.
11.
robogo98
Mi majd 800 pontért vehetünk passt
10.
10.
koffein
Az európai játékosoknak meg azzal kéne megköszönni ezt a nagylelkü döntését a kiadónak, hogy nem kéne megvenni a szaros játékukat. Aztán utána megnézhetnék, hogy kinek érdemes a seggét nyalni.
9.
9.
Csoola
Király, használtan se fogom megvenni, már csak ezért se.
8.
8.
Yanez
Ez aztán az örömteli hír!Tehát mégis megérte amiba költözni :)
7.
7.
Berkes2000
Lefordítom a kiadó szemszögéből: szereted a mélytorkot és nem tudsz meglenni nélküle, de ha otthon erőlteted ahol enni kapsz, balhé lesz... ezért máshol mélytorkoztatsz, mert valahol muszáj! Ennyi!
6.
6.
AbsurdShark
Ezeknek aztán van eszük, mivel tudtommal az USA-ban az ottani Gamestop miatt virágzik igazán a használt játék kereskedelem, amely az EU-ban közel sem annyira jelentős. GRATULÁLOK IQ Interactive.
5.
5.
shatterhand
Mi a tökömnek nyalják ki az amcsik seggét? Akkor meg még jobban zavar mikor EU-ban készül a játék.
Ps3nak is messze nagyobb az itteni piaca. Generációk óta így van. Erre a store ott frissül elsőnek, a játékok meg dettó 1-2-3 nappal is korábban jelennek meg ott.
Ha itt szarakodik a store- akkor az ráér. Ha ott akkor meg egyből ugrik az egész részleg, hogy hibát hárítsanak.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...