DARK - vámpírok és más betegségek

  • Írta: zoenn
  • 2012. november 28.
  • Képek
Link másolása
Új képeket zsákmányoltunk a Realmforge Studios külső nézetes lopakodós játékából, a DARK-ból. Főhősünk a kapucnis vámpír, Eric Bane lesz, s ilyen családnévvel csak igazán tökös legény lehet - ugye, Batman?

Igazi antihőssel állunk szemben Eric Bane személyében, aki foglalkozását tekintve vérszívó. A DARK című alkotásban számos természetfeletti képességünk lehet, és a játékmenet elsősorban a lopakodásra koncentrál majd. A történet szerint hadilábon állunk a GeoForge Corporation nevű gonosz vállalattal, amely sötét kísérleteket folytat - számos titkot kell megoldanunk a kaland során.

A grafika végletekig komor, cel-shaded megoldást használ, vélhetőleg többször mozgunk majd árnyékban, mint a fényben, s általában éjszaka. A nyílt konfrontáció nemigazán kifizetődő, de a frankó vámpírképességeinkkel minden akadály legyűrhető.

A májusban bemutatott játék 2013 második negyedévében jelenik meg PC-re és konzolokra.

5.
5.
thernielle
#3: Sajnos erre azt kell mondanom, hogy egészen biztos lehetsz benne, hogy ez lesz a játék grafikája. Nem lesz szebb. Cell shadedből eleve nem lehet akkora nagyokat alkotni - bár nekem a Borderlands 2 tetszett -, maximum ízléseset meg művészit. Ha mindkettő meglesz, akkor nincs baj. Én minden esetre adok a játéknak egy esélyt :)
4.
4.
DON GONDOCS
Tetszik a játék témája, vámpírok-lopakodás. remélem jó is lessz.
3.
3.
AnimeWarlord
Sosem voltam nagyon a játékok grafikájára ráizgulva, de 2013 közeledtével ez még erős jóindulattal is SZ@R. Remélhetőleg még bőven fognak rajta csiszolni mert az alap elképzelés nem olyan rossz.
1.
1.
Caine
Maga az elképzelés tetszik csak remélem hogy jól is fog kinézni!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...