Boltokban az Assassin's Creed Anthology

  • Írta: fojesz
  • 2012. november 30.
  • Videó
Link másolása
Mától vásárolható meg az Assassin's Creed Anthology, az öt játékot tartalmazó gyűjteményről pedig egy trailer is érkezett a minap. Masszív 100 óra játék vár rád, ha a csomag mellett teszed le a voksod.

Az Assassin's Creed Anthology PS3-ra és Xbox 360-ra érhető el, a termetes gyűjtemény egy csomagban tartalmazza az eddig megjelent öt Assassin's Creed-játékot, illetve a hozzájuk kiadott DLC-ket, még a harmadik rész Season Passét is beletették a pakkba, nehogy lemaradjunk bármiről is. A gyűjtemény ma kapott trailert, amit dave280 küldött be nekünk.

34.
34.
TN71
#33: Erre csak ennyit mondok: Isten áldja a telefonos hibajavítót,mivel telóról írom még ezt is:D
33.
33.
alex512
#32: Ha csak annyi hiba lenne abban a kommentben... Gonosz vagyok, bocs.
32.
32.
TN71
Bocsi hegyeimet helyett jegyeim
31.
31.
TN71
És elég jók a hegyeimet szóval remélem én is boltban
felnőtt koromra én is sorban állva fogom megkaparintani az ilyen szépségek et mint az ac anthology és nem a torrentről:D
30.
30.
TN71
29.
29.
p3ti
#27: Ja de sokan azt hiszik hogy muszáj mindig a legújabb játékkal játszani . Szerintem ez egy baromság ... én most rendeltem egy syndicatet angliából , kb. 3500ftért , újonnan... Szerintem az egy abszolút korrekt összeg . Van olyan game amire én is félre teszek pénzt , mert szeretnénk co-opozni haverokkal . De a játékok 85% csak később veszem meg , mert ugyan úgy tudok velük szórakozni .
28.
28.
Dirty666
#27: Lehet, hogy diák vagy, akkor nem szóltam semmit. Viszont, ha nem, akkor ne a szaros játékaiddal foglalkozz, hanem keress egy jó állást és majd lesz pénzed. én ha csóró lennék - még lehetek, a szerencse forgandó - a legkevesebb gondom az lenne, hogy melyik tetves Xbox játékkal játszak.
27.
27.
TN71
Tudjátok mit,bevallom én is warezolok xbox-omon!!
És vajon azért mert olyan jó móka,mert nem akarok multizni,nem,azért mert nincs rá pénzem!!!
Az emberek többségének nincs tizenakárhány forintja videójátékra!!!
Szóval ha azt mondjátok azért mert valakinek nincs pénze ne játsszon,szerintem oltári nagy &@#@!!!
Ennyi
26.
26.
alex512
#24: Egyetértek h nem értünk egyet...
Egyébként nézz utána a törvénynek, mert magát a szoftverletöltést nem bünteti, csak ha bizonyos körülmények között csinálod (nagyon nagy mennyiségben, pénzt szerzel belőle: magyarán árulod)., alapból letölthetek egy filmet, játékot akár a rendőrök szeme láttára is és nem büntetnek/büntethetnek meg.
25.
25.
DeVincent
Az Assassin's Creed Anthology csomagról van szó, akkor miért kell a lopásról és a warezról beszélni?! :)
Évek óta ez megy. Valaki letölti valaki pedig megveszi a játékokat, ennyi, schluss.
Lehetne ellene tenni? Nem nagyon. Eddig is ez ment és folytatódni is fog.

Én mindig megvárom a teszteket és ha úgy gondolom, hogy tetszik és megengedhetem magamnak, megveszem.
24.
24.
Dirty666
#23: Egyáltalán nem teszik nevetségessé a mondandómat és nem estem túlzásba.
Ez sajnos tényleg ennyire egyszerű: loptok és kész, nem tudom miért ilyen bonyolult ezt beismerni.
Egyébként nem szívügyem a dolog, tőlem mindenki azt csinál, amit akar.
A magyarországi törvények szerint a szoftverletöltés bűncselekmény.
Én ezzel le is zártam a témát, mindenkinek további sikeres warezolást kívánok!
23.
23.
alex512
#20: Ha a könyvesboltban beleolvasok egy könyvbe akkor letartóztatnak? Azért ne ess túlzásba kérlek, mert az ilyen túlzó példák csak nevetségessé teszik a mondandódat.:D Neked is el kéne fogadnod, hogy ez az egész nem ennyire egyszerű, hogy aki csinálja az lop. Egyébként csak ennyit mutatnék azoknak akiket TÉNYLEG érdekel a téma és annak történelmi háttere, mert ez a "lopás vagy nem lopás" már számtalanszor felmerült az emberekben a szellemi tulajdonnal kapcsolatban: http://www.youtube.com/watch?v=NGZ-hTBmUyg
22.
22.
DeVincent
#12: Konzolok Szervizében 34999Ft.
21.
21.
Avifer
#20: lopásnak valóban lopás, de amit te mondasz, az már eltúlzott, felnagyított szöveg vagyis azt megmutattad nekünk, hogyan kell bolhából elefántot csinálni, nem teljesen egy kategória a játék lopás és a metrón való kizsebelés, igaz, hogy lopás mind a kettő, de nem mindegy hogy egy átlag embert, vagy egy hatalmas céget lopsz meg, főleg úgy hogy csak kipróbálod, megtetszik és megveszed, tehát ha úgy nézzük, nem lopás addig míg meg is veszed amit kipróbáltál. A másik dolog meg, vegyük azt nem töltöm le a játékot, de várok 1 hetet a megjelenés után, akkor általában fent van a youtubon, amit megnézhetek elejétől a végéig, tehát akkor az is lopásnak számít igaz?
Mellesleg te biztos olyan tökéletes vagy, hogy még soha nem töltöttél le semmit, hogy ennyire a torrentezés/letöltés ellen vagy, de fogadni mernék, hogy nem egy filmet, zenét, programot, ebookot miegymást töltöttél már le.
20.
20.
Dirty666
#18: A közértben is beleharapsz a csokiba vásárlás előtt, autót is lopsz, hogy kipróbálhasd, mielőtt milliókat adsz ki érte? Szar szöveg, az előző postomban írtam, hogy mindenre megvan a hülye kifogás, ettől még a lopás az lopás.
19.
19.
Dirty666
Persze, a konzoljátékokat is le lehet tölteni, de ki akar egyedül játszani a GOW 3-mal, vagy a Forza 4-gyel? Tehát felmész a live-ra, ahol állandóan kapod a frissítéseket, ergo, ha új játékokkal akarsz játszani, újra és újra "át kell alakítani" a gépedet, plusz esetleg bannolhatnak és akkor oda a live előfizetés, meg a gamescore pontjaid, meg az online eredményeid. Ez így szórakozás? Nem: szenvedés. PC-n persze megjelennek a kalóz szerverek, ahol vígan tolják ezerrel és röhögnek a markukba.
A kiadókat különben sem az érdekli, hányan töltik le, hanem hányan veszik meg.
Az persze egy nem ide tartozó kérdés, hogy egy átlag magyar állampolgárnak sok, vagy kevés az a 37.000 Ft.
Attól én nem értem meg a lakásomba betörő embert, hogy éheznek a gyerekei, azért lop, nem érdekel, nem az én problémám.
Otthon ülsz az igazi csúcs gamer pc-d mellett és - ha megjelenik - ugyanazokat tolod, mint én a hét éves xboxon, a csúcs pc-dre nem fejleszt senki, mert úgyis letöltitek (általában megjelenés előtt 2 hónappal :D
18.
18.
alex512
#14: Már bocs, de az emberek közül sokan tényleg azért szednek le valamit torrentről, hogy kipróbálják aztán ha jó akk megvegyék. Én most az Xcom-mal voltam így. Végigvittem a letöltött verziót és imádtam, ezért megvettem a gyűjtői kiadást 15k-ért. Úgy nem adtam volna ki ennyi pénzt h ne tudjam mit kapok érte...stb. Szval nem kell leszólni azokat se akik torrenteznek, mert nem feltétlen rossz. A PC és a konzolok annyiban mások, h konzolokat ált olyan emberek vesznek akik játékot is tudnak venni hozzá, alapból úgy veszik meg h előtte mérlegelik a dolgot. Ettől függetlenül persze ott is van torrent, csak arányaiban kisebb.
17.
17.
Gamelord
#16: Ezt nem nagyon lehet alátámasztani. A lényeg a lényeg, mindkettőt lelehet szedni.
16.
16.
AkosTorok88
#15: Kevesebben mint a pc-n jóval és egyetértek az előttem szólóval
15.
15.
Avifer
#14: miért, talán a konzolos játékot nem töltik le ugye
14.
14.
Dirty666
"mellesleg játékra nagyon ritkán költök, bevallom inkább letöltöm megnézem és utána döntök róla, hogy adok e rá pénzt vagy sem, de erre ha pc-n is megjelenne biztosan megvenném"

Ha letöltöd, annak már nyoma van a neten, ergo loptál. persze mindig gyártotok hozzá ideológiát, hogy miért loptok, de a tényeken nem változtat: mocskos, piti tolvajlás, mintha a villamoson turkálnál valakinek a zsebeiben, semmi különbség. örüljetek, hogy - a tisztességes kisebbség kedvéért - egyáltalán jelennek meg még játékok PC-re.
13.
13.
Gamelord
Masszív 100 óra , 5 játék, és a dlc-k? Kövezzetek meg, de az átlag 20óra/játék (úgy hogy dlc is van benne) nem tűnik soknak. Persze lehet hogy a cod érában ez soknak számít :(
12.
12.
habo
#11: Hol van 34 ezerért ?
Én csak 37 ezerért találtam :S
11.
11.
Jared
Mert konzolra meg is veszik pc-ből márcsak minimális a bevétel amúgy meg megnéztem és 34k ez a cucc :-)
10.
10.
Avifer
úgy utálom mikor a pc-t kihadják, mintha olyan kevés ember játszana vele, amúgy is szerintem sok szempontból előnyösebb pc-n játszani, pl grafikailag is szebb, de most nem azért írtam, hogy most valami veszekedés vagy miegymás legyen ebből, csak egyszerűen dühít, mikor kiadják a konzolokra, de a pc-t meg semmibe veszik, mikor a konzolok meg elavultak már mára

mellesleg játékra nagyon ritkán költök, bevallom inkább letöltöm megnézem és utána döntök róla, hogy adok e rá pénzt vagy sem, de erre ha pc-n is megjelenne biztosan megvenném
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...