DLC-t kap a jövő héten az XCOM

  • Írta: fojesz
  • 2012. december 2.
  • Letöltés
Link másolása
Kedden DLC-vel bővül az XCOM: Enemy Unknown, a beszámolók szerint közel kétórányi extra tartalmat ígér a Kínában játszódó ráadáskampány. Tizenkét screenshotot kaptunk a jó hír mellé.

A Slingshot Content Pack címet viselő kiegészítő december 4-én válik letölthetővé, platformtól függően 7 dollárt, illetve 560 Microsoft Pontot kérnek érte. A Firaxis korábban két DLC-t ígért a játékhoz.


A csomag bővíti egy csöppet az alapjáték történetét, Kínában járunk majd, ahol egy háromküldetéses minikampány keretei között kell megmentenünk egy egykori triádtagot. A gazfickó sikeresen rátette a kezét az idegenek technológiájára, ezért létfontosságú, hogy kihozzuk a tűzfészekből.


A Polygon munkatársai már végigjátszhatták a csomagot, beszámolójuk szerint közel két óra alatt végeztek vele (itt le is spoilereznek mindent), és azt is elárulták, új fegyverre vagy ellenfélre nem kell számítani, helyettük egy új, a szokottnál jobb statisztikákkal bíró katonát kapunk a csapatunkba.

2.
2.
alex512
Pedig jöhetne néhány új alien és fegyver, mert az belenyúlna a játékmenetbe, taktikába. Azért a kibővülő single kampány miatt mindenképpen megveszem, de egyenlőre akkor is elég lehangolóak a DLC-k extrái.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...