Metro: Last Light - az emberiség hattyúdala

  • Írta: zoenn
  • 2012. december 11.
  • Videó
Link másolása
Évezredeken keresztül civilizációk emelkedtek a semmiből, majd romba is dőltek. Moszkva alatt az emberiség utolsó civilizációja a saját történetét meséli el. Vajon tényleg a kihalás felé tartunk? Csekkold az új trailert!

Moszkva romjai alatt egy új civilizáció születik. Mióta a nukleáris tél kezdetét vette, sokan úgy születtek, hogy még nem is látták a napfényt. Mi van odafent? A pusztulás, a mutánsok, az örök tél után már soha nem jön a tavasz? A természet rendje az, hogy a civilizációk tündöklése után elkerülhetetlen a hanyatlás - megannyi próbatétel, ami az emberiségre vár. Vajon ez lesz az utolsó?

A Metro: Last Light 2013 márciusában jelenik meg PC-re, Xbox 360-ra és PS3-ra. Az első részt ingyen megkaphatod, ha lájkolod a Metro Facebook-oldalát.

28.
28.
Ooorky
#27: Látom megpróbáltál beninjázni ^^
Világnézet? Milyen világnézet? ^^
Én műszakin végeztem, képzeld az egyetemeken/főiskolákon tanulók kb 20%-a helyezkedik el a szakmájában, többiek előbb-utóbb gyártósor mellett/mekiben végzik (én szerencsés voltam, de az is a Linux okj-nak köszönhető).
Mind1, sok sikert az egyetemhez, és hidd el 5 év múlva te is a fejedet fogod fogni, ha eszedbe jut a mostani 'világnézeted' :) .
27.
27.
markoci555
#26: az állam fizeti az egyetemet, és a sok hülye szarházi hiszi csak azt hogy közgazdászok meg jogi p*csöket képeznek csak, képzeld műszaki irányban megyek, annak nem tudom mi köze van az eladáshoz mert oda fel sem vennének gondolkozz már, és nem tudom miért ne lehetnék értelmesebb 18 évesen mint a többiek 30 évesen, itt nem élettapasztalatról van szó hanem világnézetről
26.
26.
Ooorky
#22: Az igazi ateisták komoly filozófusok voltak, ne csúfítsd tovább ezt a nevet értelmetlen vergődéseddel.
18 évesen aztán kurvára sok élettapasztalattal a hátad mögött vered itt a nyálad, majd ha nem anyuci fogja fizetni neked az egyetemet akkor talán megteheted majd ezt, de akkor valószínűleg a McDonalds vásárlóinak fogod ajánlgatni az aznapi menüt, szónoklás helyett.
25.
25.
trion96
#24: Ezzel egyet értek, de többivel amit mondtál nem :( ja és én sem vagyok vallásos, de az h pl utálod a karácsonyt és a szerelemben sem hiszel az azért szomorú
24.
24.
markoci555
#21: több ezer életcélt lehet találni csak egyszerűen hülyék az emberek, isten nélkül is lehet teljes boldogságban élni, és értem azt a Shakespeare-s dolgot, de én más miatt nem hiszek jó és rosszban, azért mert mindenkinek más a jó és a rossz
23.
23.
markoci555
#20: barátnőt akarni vagy b*szni akarni van különbség, és gondolkodom de nem fogom fel hogy gondolhatod azt hogy meleg vagyok, ezen kívül meg nem bírom amikor jönnek az idézetekkel és istennel, muszáj visszaszólnom, nehéz magamban tartani
22.
22.
markoci555
#17: de ateista vagyok, nem vagyok divatmajom, leszarom az egész divatot, és nem azért szeretek dolgokat mert azt mások nem szeretik hanem azért mert én magam jónak találom, és nem sértődtem meg mert idéztek egy könyből, hanem b*szta a fülem hogy hülyeségeket hordanak össze
21.
21.
Zunerd
#15: Én sem hiszek istenben.
Semmi okom azt hinni, hogy a másik ezer vallás közül pont az lenne az igaz.
Valamilyen szinten én is ateista vagyok, de azt is tudom, hogyha mindent a rideg valóságként fogadunk el, akkor rájövünk, hogy nincs célja a létezésünknek. És ez pedig rendkívül lehangoló. Hogyan élne az ember abban a tudatban, hogy szinte semmit nem képes befolyásolni, teljesen lényegtelen, hogy létezik-e, és hogy nem éri meg jónak lenni, mert az univerzum szempontjából nem létezik jó, vagy gonosz. ( Megmondta Shakespeare is.)
Így nem tudnék boldogan élni. Habár semmi jele nincs, hogy létezne lelkem, ebben az egyben még hiszek. De ha nem is lenne igaz, inkább becsapom vele magam. ( Boldogok a lelkiszegényeke.) Elvégre, ha tényleg nem lenne folytatás, legalább kibulizom magam :)

A játék meg jónak tűnik. Speciel engem annyira nem vonz ( mert valamilyen oknál fogva nem szeretem az FPS műfajt) de kreatív!
20.
20.
Vurgi
#15: Ennyi erővel én meg állíthatom rólad, hogy meleg vagy, mert direkt nem akarsz magadnak barátnőt. És mielőtt elkezdenél nyávogni, gondold csak el, hogy én a te észjárásod szerint gondolkodtam, így magadat tagadnád meg.
Semmi bajom az olyan ateistákkal, akik nyíltan ki merik jelenteni, hogy azok, DE nem ócsárolnak másokat azért, mert hisznek az Istenben.
19.
19.
Blint19
#15: Akkor remélem boldog vagy tőle, hogy ennyire üres és céltalan az életed. :) Én nem tudnék hit nélkül élni, de ez a te dolgod. Az viszont, ahogy kifejezed magad a témával kapcsolatban, szimplán gusztustalan.

#5. amihez hülye vagy, ahhoz inkább hozzá se szólj. A teremtéstörténetet ( és úgy ambloc a Bibliát) nem szó szerint kell értelmezni, ezt még az ötévesek is tudják. Ezek csak átvitt értelemben vett dolgok, a mondanivaló a lényeg, amit neked kell értelmezni.

18.
18.
xxxgamer4ever
Óóóóó jeeeeeeeeeee! Ütős lett, nagyon várom már!
Teljesen hozza az első rész hangulatát! Kicsit tartok tőle hogy túl lesz pörgetve az akció és valami agyatlan mészárlásba csap át, de nagyon reménykedem benne hogy tévedek, ugyanúgy ahogy a Borderlands2 esetében...

#8, #10, #17 szerintem nektek van igazatok
17.
17.
Ooorky
#15: Nem ateista vagy.
Divatmajom vagy, mert ugye valamivel ki kell tűnni, fel kell vágni.
Ezt te azzal teszed, hogy lépten nyomon hangoztatod a hülyeséged, és megsértődsz mert valaki idéz egy több száz millió ember által ismert könyvből.
Nagy különbség.
16.
16.
DollSyndrome
Várós, hátha ezzel még játszani is fogok.
15.
15.
markoci555
látom itt nagyon sokan leszólják a magam fajtát:
#5 a teremtést magyarázza hogy isten csinálta... mondom hogy nem hiszem el hogy itt teremtgeti a dolgokat napról napra meg megpihen stb
#6 Metro könyvet olvastam... húzzál
#8 pedig én állítom az összes vallásról hogy a hülyéknek valóak, szinte az összesről
#9 lehet hogy hülye vagyok, de ateista is
#10 nem nagyon értelek
#13 igen tanulni fogok, ha lenne iskola bemennék, ajándékot nem kértem, utálom a karácsonyt, szerelemben nem hiszek, ezért nincs is barátnőm, sajnálom de ki van fizetve decemberre a lakás, nem rak ki, rakd csak össze a két kezed, semmi nem fog történni
13.
13.
Ótvar
#3: akkor remélem karácsonykor mész dolgozni/iskolába és nem kapsz semmi jót, csak rosszat, ha van barátnőd akkor elhagy, anyádék/főbérlő kirak az utcára stb.
Én sem hiszek istenben, legalább is nem ismerem el a létezését (vagy úgy vagyok hogy a bizonyíték hiánya, nem a hiány bizonyítéka), de ateistának nem vallom magam, mert vannak helyzetek, amikor bizony összerakom a két kezem.
12.
12.
mestermagyar
Szerintem ha már ez az új civilizáció dolog van, akkor lehetne valami új-történelmet kihozni belöle. Lehetne majd az ezutáni részben egy skyrim-féle szabad világ. Lehetne belerakni a tudás eltünését, hogy visszatérnek a régebbi fegyverekre, de lesz, aki elönyben lesz e téren, mert van tervrajzuk ezekhez. Lehetne azt is belerakni, hogy a magyarok is túlélték :D...
11.
11.
MrBrooks
Polcon a helye a 33 mellett... A trailerek hozzák az első rész hangulatát. Remélem a THQ-t megmenti a játék.
10.
10.
Mortis
#3: Sajnos ez a titulus korunkra elvesztette régi értékeit. Mára "túl-lusta-vagyok-foglalkozni-ezzel" vagy "lesz@rom" szintre silányult. Nem hibáztathatlak érte, rideg periódusban élünk.
9.
9.
Ooorky
#3: Te nem ateista vagy, hanem szimplán hülye.
8.
8.
Vurgi
#3: "Being an atheist is okay.
Being an atheist and shaming religions and spirituality as being silly and not real is not okay."
Ha esetleg nem megy, le is fordítom neked:
"Ateistának lenni okés.
Ateistának lenni,de vallásokról és szellemiségekről azt állítani, hogy hülyék és nem igaziak - na az nem okés."
6.
6.
Nomad010
#3: Akkor óvakodj az irodalomtól, bár erre valószínüleg nem kell, hogy figyelmeztesselek.

Egyébbiránt egész fasza lett, várom szeretettel:hm
5.
5.
PAtr0n
#3: Azzal nem lenne baj, hogy ateista vagy, de nem értem miért b*sz fel (hogy a te szavaiddal éljek), hogy a teremtést magyarázza a tag. Fel lehetne ez fogni másképp is. A játék nem hittéríteni akar, csak illik alá a dolog, illetve tüköt állít az ember természetének.
3.
3.
markoci555
ateista vagyok szóval eléggé felb*sz az alatta lévő szöveg
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...