DmC: Devil May Cry - PC-s pillanatok

  • Írta: fojesz
  • 2012. december 16.
  • Videó
Link másolása
Kis elmaradást pótlunk, pénteken a PC-s megjelenési dátum leleplezése mellett a Capcom egy számítógépes gameplay előzetest is közzétett a játékból - ezt nézhetitek meg most!

Ahogy arról beszámoltunk, a DmC 2013. január 25-én jelenik meg PC-re, tíz nappal később, mint a konzolos változatok. Hogy van-e látványbeli különbség, azt alább leellenőrizhetitek:

61.
61.
Snake789
#60: Aha :D nagyon nyerse fordítva ezt mondaj neki "én leszek a randid te ronda zsák sz***r! :D
60.
60.
br1Koo
#59: akkor a videó alapján gondolom mintha azt mondaná, hogy a szalagavatós párod, vagy valami ilyesmi :D
59.
59.
Snake789
#43: A prom date et arra csajra mondják akivel elmész a szalagavató bálba!
58.
58.
Dark_Temptation
#57: wow, na ő tényleg tud :)
57.
57.
wardprod
#55: Logikus komment. Látsz egy percet egy egyáltalán nem profi játékos által, press számára készített videóból, és leszűröd a nagy konklúziót. Mit szeretnél, mi törénjen? Ha érdekel is a dolog, akkor nézd meg pl ezt:

https://www.youtube.com/watch?v=B2hycur2ZAY

Na ő tud játszani. Ha ez sem tetszik, akkor meg kell keresni más műfajt, mert ezzel az ég egy adta világon semmi gond nincs.
56.
56.
Dark_Temptation
#54: dmc4:
dante: hmm you got a trick up your sleeve
nero: i thought the cat had your tounge.

na nálam ennél a résznél verték ki a biztosítékot a 4-ben. nagy vagánynak állítják be a karaktereket de így beszélnek? :D és alatta meg megy a zúzós heavy metal...ez azért nem passzol... :D amúgy meg imádtam a 4-et még mielőtt valaki elkezdene ugatni.
55.
55.
PAtr0n
Gyerekek, nem tudom milyen volt a DMC sorozat konzolon, én csak a jó öreg PC-t hajtom, de ez a bemutató egyáltalán nem fogott meg, sőt, rá tudnék hányni úgy cakumpúder az egészre. Nyugtassatok meg, hogy azért nagyságrendekkel jobb a játék ennél...
54.
54.
M.invisible
#51: Azért is írtam le, hogy kb mi hangzik el, mert szerintem teljesen rendben van ez a párbeszéd. Ha valaki azt állítja, hogy az előzőekben jobb volt, az valószínűleg érzelmezési gondokkal küzd. Csak egy kis szösszenet a 4-ből:

Nero:
- Dante, király név!

Dante:
- A Nero sem rossz!

XDXD
52.
52.
DON GONDOCS
Amúgy a játék többi részével hogy állhatnak? Mindig csak eszt meg a boss pályát mutatják. azért remélem lesznek más helyszínek is.
51.
51.
br1Koo
#48: Nemtudom, én röhögtem dante beszólásain.. meg a 3 fuck you-zás is vicces, és nemazért mert káromkodás, hanem mintha a szörny is valami egoista ember lenne aki nekiáll veszekedni dantéval :D
50.
50.
Kipróbáltam a demót, és nem tetszett. Szerintem nem nagy eresztés, és a látvány se tetszik. Ennyit erről :D
49.
49.
drat576
#47: igen, a műtét sikerült :))
48.
48.
M.invisible
#44: A bunyó közben is dumál, nem csak a felvezetésnél. De nem is a video alapján írtam. A demo-t most néztem meg a napokban, aztán így ezek megmaradtak.
47.
47.
Jinbobo
#36: mostmár fiú vagyok, nézd meg ujra. Eddig nagyon nem foglalkoztam az adatlapom szerkesztésével. Remélem így már fiu vagyok:))
44.
44.
br1Koo
#42: akkor nem értem, mert én szerintem ugyanennek a bossnak a felvezetőjét néztem és ott nem volt ennyi mocskolódás
http://www.youtube.com/watch?v=yKfxq8m4wgg&list=HL1355700156&feature=mh_lolz
43.
43.
Trapyd
Mit jelent a prom-date és a nephilim? Előre is köszi a választ.
42.
42.
M.invisible
SPOILER:

A dialógus:

Dante:
- Szép karmok! Engedd meg, hogy levágjam őket neked!
- Hé Succubus! (<-- Latin eredetű női démon, annyit tesz kb, hogy hazudós, de itt külön szerepe van Dante következő mondatára a "Suck on this"-re alliterál, azaz ez egy szójáték)
- Ezt szopogasd! (Dante a kardjára utal, amit a körmét szopogató démonnak kínáll)

Poison:
- Ahhh, letépem kezed-lábad, megrágom, majd a szánalmas képedbe hányom! (Poison itt arra a képességére utal, miszerint képes a gyomorsavját felöklendezni)

Dante:
- Csüccs! Itt vagyok!

Poison:
- Mi a baj kisfiú? Elfelejtetted, hogy használd a kis fém fogpiszkálód?
- Te gyáva! Nem tudod mit kéne tenned, mi? Te szaftos kis gecizsák! (a "tossrag"-nak nincs nagyon magyar megfelelője, de azt a zoknit hívják így, amibe beleélveztek)
- Ahhh te gusztustalan fattyú! (Poison a "fuck child"-al utal arra, hogy Dante egy házasságon kívül született démon és egy ember gyermeke). Letépem a fejedet a nyakadról, belehugyozok és rászarok az értéktelen hulládra!
- Fejezzd be a köpködést azokkal a kis szánalmas borsókkal, te sovány kis szar!
- Kis hülyegyerek! Harcolj velem!
- Haha, meg fogsz halni, és felzabálom a kis testedet!
- Darabokra szedlek, akár csak anyádat!
- Nem tudsz megölni! 2000 éves vagyok!

Dante:
- Egy nappal sem nézel ki többnek 20000-nél!

Poison:
- Bazd meg!

Dante:
- Bazd meg te!

Poison:
- TE bazd meg!


Ezt így video nélkül, de asszem volt még, de arra most nem emlékszem mi, valami a nevükkel kapcsolatban....
41.
41.
DollSyndrome
#39: Rendben. Akkor. "Ez fos, a régi király." Remélem így már befogadtok.
40.
40.
Dark_Temptation
#38: Bobby Kotick úr magát úgy rühellem ahogy van :D de most az egyszer igazat adok magának! :D
39.
39.
eximmice
#35: Jöttünk reklámozni a szókincset :D...erőltetett hagyd..nem lesz belőled kritikus :/
38.
38.
Bobby Kotick
#35: Hhhmmm...
A kommentedből is 2 sor után árad a sercegő paprikás zsír és pálinkától lehányt betyáring zamatos illatkeveréke.
37.
37.
SLi
#24: A puke hányást jelent nem fingást. :D
Megnéztem a videót és nem tűnt olyan vészesnek, a "prom date" poén még ült is, az új karakter se lenne gáz, csak azt nem értem miért nem lett egy teljesen új karakter: új név, történet stb. akkor szerintem nem lenne gáz.
36.
36.
drat576
#31: akkor csak 1 kérdés: az adatlapodon mért az van h Te lány vagy? ^^
35.
35.
DollSyndrome
Mikor megjelent a demó, ezerrel izzítottam a netwörköt, hogy végre bele kóstolhassak a témába. Pár perc után megcsapta az orromat a zsíros amcsi rothadó hambi szag. Már az egyébként is blőd nephilim szó hallatán röhögés fogott el, miközben belül persze sírtam. Aztán ott vonaglott előttem valami selyem gyerek, akit kb a Vámpírnaplók nevű, szappan tini kuki nuni roppant színvonalas nyugati csillámpór hányásból kopipézteltek a játékba. S akkor még meg is szólalt. Persze az elején még csak az orra alatt makogott, mint valami nagyon trendi egyik szemem sír másik meg haj fúcska, akire hangosan rákiabáltak, hogy hülye buzi. Aztán ott az erre fele is linkelgetett boss téma, ahol már erősen átment a gyermek nem napbarnított bőr módba, én meg csak lestem ki a kukkantóimon. Kb mint egy Dzsörzi Sór epizód. Nagyon laza. Igen az, a kiskorúak nevelőintézetében, ahol 12 évesek szedik szét egymást mert kell a "respekt". Jah és akkor ne legyenek felháborodva a rajongók. Nem tudom. Nehéz a választás. Ott van a keleti verza, ahol a főhős a vékony szemöldökkel ellátott kissé feminim beütése ellenére férfias tud maradni, miközben a nagy lazáskodásban japánok által máig "divatos" tisztelet bombázza szét az elmém, vagy itt van a "nyugati" tahó paraszt pattogó hülyegyerek, aki azt a sztájlt képviseli, mint a blahán beszpídezett tuc tuc jani, akit egy laza várveregetéssel küldök el picskuba miután cigit tarhált tőlem. Arról már ne is beszéljünk, hogy az egész játék mechanikát ügyesen átültették a pisitikének is lehessen már húsz centis farka szintre, amitől lehet, hogy egy tegnap született gamer oda meg vissza lesz, de egy HC DMC fan csak fogja a fejét és beüzemeli a ps2-t. "Ez igazi, céltudatos férfiaknak készült!" Ettől meg még most is röhögök. Köszi :)
34.
34.
vuliem
Nem néz ki rosszul a játék, de ez a bossharc előtti "párbeszéd" szerintem rendkívül ízléstelen és demagóg.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...