StarCraft 2: Heart of the Swarm - képzés a multira

  • Írta: zoenn
  • 2012. december 17.
  • Hír
Link másolása
A Blizzard azt szeretné, hogy a StarCraft 2 többjátékos része "még hozzáférhetőbb legyen" a játékosok számára. Ennek érdekében a gép vezet végig minket a multis oktatómódon, s így megálljuk a helyünket a Battle.neten.

A StarCraft 2: Heart of the Swarm egyik új fícsöre lesz a mesterséges intelligencia által vezérelt tréning mód a single player kampány mellett. Az oktatómód segítségével szép lassan rávezetnek minket az valódi ellenfelekkel zajló multiplayerre.

A játékmód egyfajta "kiképzési területen" zajlik. A nehézség fokozatosan növekszik, ám az M.I. folyamatosan tanácsokat ad arra nézve, hogy hogyan játszunk. Miután az oktatást teljesítettük, a program felajánlja nekünk, hogy egy valódi unranked meccset vívjunk a gép ellen.

Mike Morhaime, a PCGamesN magazinnak elmondta, hogy a tréning mód egyike azoknak az új funkcióknak, amiket azért alkottak meg, hogy megkönnyítsék az új játékosok dolgát. Ahogy a Blizzard fejese fogalmaz, korábban nem mindenki örült annak, ha a multiban egy vérprofi játékossal került össze.

A ranked meccsektől való félelem jegyében bevezették az unranked mérkőzéseket is, ahol az egyjátékos kampányhoz szokott gamereket nem sújtja a folyamatos megfelelési kényszer. Saját tempóban fejlődhetnek hasonló képességű ellenfelekkel szemben.

9.
9.
Dercsi
Nekem is itt figyel a polcon a SC2, csak az utolsó patch után nem tudtam 1v1-ni illetve 1 v MI... Tudom velem van a baj :) Csak team gémeket tudtam összehozni...
8.
8.
Lorthirash
Én szerencsére elég jó vagyok multiban :))
7.
7.
princeps27
#6: ja, az WoLban is az rázódott bele könnyen akinek volt fogalma a BWhez
6.
6.
PAtr0n
Jó ötletnek tartom ezt, az SC pont olyan játék amit oktatni kell, különben rögtön elvérzel. Persze beletanul az ember idővel, de nem mind1 meddig tart a tanulás.
5.
5.
princeps27
dicséretes, hogy próbálják támogatni a kezdőket, de inkább a moddeknek adnának több lehetőséget
4.
4.
Necreon
Ennek örülök. Itt figyel a polcon a megjelenéskor vett SC2-őm és a multiba nem néztem bele tovább mint 3-4 online meccs (értsd: 4-7 percig tartó irtózatos megalázás, ami megalapozta további SC2 karrierem, ami azóta sem létezik), a mod-ok nem kötöttek le sokáig. Viszont a kampányért így is megérte, ellenben a folytatást már csak akkor veszem meg ha olcsóbb lesz.
3.
3.
FekaFOB
Már csak a béta alapján is regékben tudnék áradozni a játékról. :)
2.
2.
FekaFOB
A legutóbbi patch már hozzáadta a bétához ezt a fícsört, hogy a gépi társ, folyamatosan jelzi, hogy mit talált és hogy mire készül és ez szerintem még jobban feldobja a játékot. Pl. jelezte ha megtalálta az egyik ellenfelet a pályán és hogy milyen fajjal van, jelzi ha támadni készül sőt még a pontot is megadja, hogy merre, vagy esetleg ha expelni akar arra is figyelmeztet.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...