Újabb PS2-es Rockstar-játékok jönnek PSN-re

  • Írta: zoenn
  • 2012. december 19.
  • Hír
Link másolása
Az amerikai korhatár-besorolásért felelős hivataltól tudjuk, hogy újabb hat, a PS2-es korszakban megjelent Rockstar-játék költözik PlayStation Networkre. Lesz itt Bully és Mindnight Club 2 is.

Először a PSN Stores magazin vette észre, hogy az ESRB újra besorolt hat klasszikus PS2-es (illetve PSP-s) címet a Rockstar Games felhozatalából, így a Bully, a Grand Theft Auto: Vice City Stories, a Midnight Club, a Midnight Club 2, a Midnight Club 3: DUB Edition Remix és a Red Dead Revolver is tiszteletét teheti a PSN-en.

Mindegyik játék PS2-n indult útjára eredetileg (a Vice City Stories eleinte PSP-exkluzív volt), a közeljövőben pedig PS3-as letölthető címként is magunkévá tehetjük őket. A szóbeszédek igaznak bizonyultak: a Red Dead Revolver, a Bully és a Midnight Club 3: DUB Edition Remix már most elérhetők az amerikai PSN-en.

A Rockstar Games nemrégiben indította el a Rockstar Games Collection nevű sorozatot, ami viszont három, ebben a generációban napvilágot látott játékát tartalmazza.

8.
8.
NECROSMOKE
Red Dead Revolver ??? WOW !!!
De ami szar az egeszben, nem lesz trofea tamogstas hozza :(
6.
6.
Edy92
#5: Manhunt tuti nem lesz így is elég sok balhé van a gamek miatt amik erőszakosak.
5.
5.
Jinbobo
Manhunt 2-t a népnek!! HD-ba!!!!
Jó lenne ha készítenének egy Smugglers run3-at, mert ps2-n, a második részével rengeteget játszottam. Ez pedig pont multira termett játék, nem értem miért nem készítik?!
4.
4.
d15a5t3r
WoW! A Vice City Stories-ra kíváncsi vagyok! A VC az egyik legtöbbször végigjátszott játékom és mindig is érdekelt az előzmény! Remek hír!
3.
3.
deviques
Ha a Bully Vita-kompatibilis lesz, akkor tuti vétel
2.
2.
br1Koo
Baromi jó hír!! Mindenhol keresem a Bully-t ps2-re, de ha kidobják psn-re akkor letudom szedni 3-ra. fasza!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...