God Mode - készül a Saber Interactive új játéka

  • Írta: zoenn
  • 2012. december 20.
  • Bejelentés
Link másolása
A Timeshift és az Inversion fejlesztői egy kooperatív akcióra kihegyezett letölthető címen szorgoskodnak. A God Mode nem nélkülözi a humort sem, hőseink ugyan az istenek leszármazottai, mégis halandóságra kárhoztak.

A God Mode egy harmadik személyű akciójátéknak ígérkezik, amely jövőre jelenik meg letölthető formában PC-n, Xbox Live-on és PSN-en. A Saber Interactive talán nem tartozik a patinás stúdiók közé - reméljük, hogy ezúttal a vicces szituációk elviszik a hátukon a címet.


A játékban négyfős kooperatív mód kapott helyett: hőseink egy ősi isten leszármazottai, akiket Hádész, az alvilág ura megátkozott, ezáltal halandóságra kárhoztatta a kompániát. A karakterek testreszabhatók lesznek, a fegyvereinket bővíthetjük és a környezet is elpusztítható. A fejlesztők megígérték, hogy az akció könnyen fogyasztható és arcade-szerű megvalósítást kap - a God Mode a Serious Sam és a Gears of War-féle hordamód szerelemgyerekének ígérkezik. Mindezt tetézi a narrátor fekete humorral teli szarkasztikus stílusa.

A hivatalos fejlesztő az Old School Games, amely egy kisebb csapat a Saberen belül, és a fő profiljába a letölthető címek tartoznak. Képek fentebb, videó lentebb.

7.
7.
giga321
Úristen de imádtam a Timeshiftet ahhh régi szép idők , kéne egy 2. rész abból is.
6.
6.
br1Koo
túl sok a szín és olyan összevisszának tűnik az egész. már nem is érdekel!
5.
5.
Extol
Elég sablonos az egész.
3.
3.
DollSyndrome
Jópofa. Várós, szeressük az ilyen subidubi cuccokat.
2.
2.
markoci555
csak engem idegesít az a hang?
1.
1.
DON GONDOCS
Saber Interactive nagy kedvenc pedig nincs sok játékuk, ami van az meg bőven jó. Ezis egész jónak néz ki.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...