Resident Evil 6 - retro skinek a láthatáron

  • Írta: fojesz
  • 2012. december 23.
  • Letöltés
Link másolása
Igazi nyalánksággal készül a Capcom a Resident Evil 6-rajongók számára, amiből azok részesülhetnek majd, akik részt vesznek a játék online multiplayer eseményeiben. Az első ilyen a jövő héten lesz.

Ajándékokkal pörgetné meg a Capcom a Resident Evil 6 online térhódítását, azok a játékosok, akik részt vesznek az elkövetkező multis eseményekben, hónapról-hónapra megkapnak egy darabot az alábbi képen is látható retro skinekből.

A klasszikus Resident Evil-epizódokat idéző szögletes karakterek és jellegzetes öltözetek közül az elsőt december 28-án, a Zombie Mayhem keretei között kaphatjátok meg: nincs más dolgotok, mint csatlakozni az őrülethez, aminek a célja, hogy 15 millió zombit kaszáljon le aznap a Resident Evil 6 online közössége - természetesen csak akkor jár az ajándék, ha valóban összejön ez a szám.

Hogy melyik skin lesz az első? Jó kérdés, ahogy egyelőre a további eseményekről sem tudunk semmit.

18.
18.
felegyi
#15: Jó a hátulnézetes, nem azzal van gond... a para halt ki a sorozatból, ami igenis meghatározója volt a szériának... kb a 3. részig, a 4. már egy fokkal könnyített ezen, de még mindig azt kaptuk amiért szerettük... egy fix kameranézetes, iszonyatosan nehéz fejtörőkkel ellátott plusz résznek is örülnék...
Ez az oldschool skin elég gáz, mármint az a része a dolognak hogy ezt dobják a rajongók elé... de ja vu érzetet ne így akarjanak már gerjeszteni, inkább gondolkodjanak el rajta hogy most tényleg resit adnak elénk, vagy hagyják a picsába az egész nevet mert ez GÁZ!
17.
17.
keiji maeda
#12: jah és pótóld a 4. részt :) szerintem az egyik legjobb a sorozatban és már hd ban tolhatod legalább ha már eddig kimaradt , bár ha az 5 nem jött be akkor a 4 se fog mivel ott sem tudsz lőni meg futni meg össze vissza bukfencezni :) amugy ez baszta el a legjobban a 6.részt szerintem felesleges mozdulatok tömkelege van benne ami gyakorlatilag hasztalan lekaratézod az egész zombisereget össze visszaa futkosol , ráadásúl semit nem kell csinálni csak menni előre és ha nem is ölsz akkor is minden megoldódik :) ez baromira idegesítő szerintem benne :) sorolhatnám még szerintem hosszú sorokon át miért gagyi és csalódás számomra , de mindenkinek ugyis megvan a véleménye :)
16.
16.
keiji maeda
#12: igazad van rakhattam volna elé :) bár szerintem aki akarta már végigtolta legalább 1x , max a pc-sek nem
13.
13.
Gotham123
Mert ezek kurvára kellenek...
12.
12.
NemTudomMiLegyen
#11: Egy 'spoiler' jelzés a Piers-es rész elé nem ártott volna.
Én semmilyen közös múlttal nem rendelkezem a Resi sorozat régebbi darabjaival, csak az 5. és 6. részt próbáltam. Előbbi nem nyerte el a tetszésem míg az utóbbi egy remek TPS képében él az emlékezetemben. Bejött a feszes tempó, akció, történet és még a szkriptekkel se volt bajom.
Elég jópofa kezdeményezés ez a retro skin-es cucc :)
11.
11.
keiji maeda
nem elég hogy tiszta akció lett mert azzal már tisztába kell lenni hogy akció mint ahogy a dead space 3 is az lesz nekem azzal lett a legnagyobb bajom hogy irányítás fos lett tele lett bugokkal tele lett szkriptelt jelenetekkel állandóan valami szkript vagy valami jelentéktelen átvezető videó szinte abból áll az egész zeneileg egy nulla lett még csak 1 maradandó jelent sincs benne talán az amikor piers-nek leszakad a karja , grafikailag és hangulatilag is csúnyább az 5. résznél még a 4.nél is szeritem főleg ha a resident evil 4 hd-t nézem , inkább elsőtítették teljesen a kontraszt hogy ne lásd milyen ronda az egész...... :) gyorsan összekapartam a platinumot hogy töbet be se rakjam :)
10.
10.
Urahara
Chrisen kiégtem

tiszta Minecraft feeling
9.
9.
p3ti
Jake és a retro skinn , kajak nevetséges . Lehet ettől jobb lesz a kampány !!!!!!
8.
8.
h.jozsa
Nekem bejött a 6-is,de tényleg lehetet volna benne több horror is.Remélem figyelembe veszik a készitök a kritikákat,és a következő részben korigálnak.
6.
6.
Raziel88
Gagyik ezek a szögletes karakterek. :D
5.
5.
Caine
Nekem tetszett a 6 is bár tény hogy kicsit már túl akciós lett!Viszont Leon kampány az jól sikerűlt!
4.
4.
bodortamas1
Remélem ilyen PC-n is lesz :) Jó ötletnek tartom!
2.
2.
Petiop
#1: De legalább, abból is a jó agyatlan fajtát :D
1.
1.
Griewer
Szegény CAPCOM-nak még mindig nem sikerült felfognia, hogy nem a játék grafikájával van a gond - csupán annyi a baj vele, hogy a túlélő horrorból akció filmet csináltak.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...