Survarium - fejlesztői napló és képek

  • Írta: zoenn
  • 2012. december 27.
  • Videó
Link másolása
Az ukrán illetőségű Vostok Games háza táján lázas munka folyik, javában készül a S.T.A.L.K.E.R. szellemi folytatása, a Survarium című MMOFPS. Az univerzum hangulata nagyban hasonlít a nagy elődéhez.

Az alábbi képek a Vostok radarállomás helyszínét mutatják be. A táj lehangoló, a hangulat komor, minden sötét sarokból fenyegető szempárok merednek feléd. Mint ismeretes, a Föld állatvilága agresszívvé vált a világvége után, pénz és hírnév fejében mégis felkeressük a veszélyes területeket.


A legfrissebb fejlesztői naplóban a fegyverekről és a páncélokról lesz szó. A Survarium 2013 folyamán jelenik meg PC-re.

5.
5.
Teuton
#1: Hát nem tudom... lehet hogy én nem játszottam a jó játékokkal, de ezt a "kézen lőnek és rosszabbul célzok" dolgot eddig csak a Fallout 3-ban láttam és sehol máshol.
4.
4.
br1Koo
érdekesnek tűnik, majd meglátjuk hogy sikerül
1.
1.
miki1105
A játékból nem sok mindent láttunk de ez a videó nem is arról szól, szerintem elég alap dolgok vannak benne mármint úgy értem, hogy ami a mai játékoktól elvárható az benne van. Kíváncsi leszek mikor jön és, hogy hogy lesz megoldva az egész, havidíjas rendszer vagy ingyenes de aki fizet érte az gyorsabban fejlődik stb stb.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...