Sniper: Ghost Warrior 2 - boszniai háborús bűnök

  • Írta: zoenn
  • 2012. december 29.
  • Videó
Link másolása
A nagy ünnepi készülődés közepette elfeledkeztünk a Sniper: Ghost Warrior 2 legújabb kedvcsinálójáról, így most pótoljuk mindenki megelégedésére. Helyszínünk Bosznia, ahol lázas népirtás folyik. De majd mi megfékezzük!

A délszláv háborúk során tutira figyelmen kívül hagyják a genfi és a különböző emberjogi egyezményeket, a gaz hadsereg katonái nem kímélik a nőket és a gyerekeket sem. Boszniában számos tömegsír található, amelyek háborús bűnökről tanúskodnak. A Sniper: Ghost Warrior 2-ben mi is meglátogatjuk a helyszínt, hogy távolról tegyünk pontot az elkövetők életének végére.

A CryEngine 3-at használó játék január 18-án jelenik meg PC-re, Xbox 360-ra és PS3-ra.

29.
29.
Rapacioous
Kedves OldM4n! A Colt 1911 .45-ös! A legnagyobb roncsolást a testben a lökéshullám okozza, nem a gáznyomás! :) Az első rész is lekötött, ez még jobban is néz ki. Hozza azt, ami egy mai játéktól elvárható.
28.
28.
kukac450
Én büszke vagyok a citysekre, amennyi csalódást át kellett élniük a sok f0s játékuk miatt, csodálom, hogy még van képességük egy ilyen kaliberű játékot legyártani. Jól van testvéreim, csináljátok csak, hátha bejön. xaxa

Ps.: a magyarok mikor csinálnak ilyet? :-o
27.
27.
Giggsy
#24: Mondj már légyszi még egy olyan játékot (lett légyen az sniper, vagy akármilyen FPS) ami Szerbiában játszódik. És ha már itt tartunk, a 2. VH-s Németországból is csak a Sniper Elite-ot lehet mondani.

Amúgy légyszi ne drukkolj már, hogy szar legyen az SGW2. Hiánypótló játék, miért jó neked, ha szar azoknak, akik szeretik a stílust? És freddyD már többször is mondta, hogy nem valószínű, hogy lesz folytatása a RPCJ sorozatnak.
26.
26.
Zsotyee
#22: Valahogy nem tudlak komolyan venni... de legyél bunkó...
25.
25.
mestermagyar
Látom a trailerben, hogy érzelem nuku. Szegény embert, akit fejbelőnek, semmi verés, kosz, szomorúság-nyomot nem tartalmaz. Itt remélem azért nem hasbeszélő katonák lesznek.
24.
24.
mestermagyar
MMMM... CITYYY INTERACTIVEEEE :D
Szegény freddyd, már a city interactive sem gyárt igazi gagyit. De remélem az lesz, mert jobban várok egy új rpcjs részt, mint egy ilyen játékot.(ha ez szar lesz, biztos újraindítja XD)

A Sniper játékoknak kivétel nélkül vagy Dél-Amerikában, vagy Szerbiában, és szomszédaiban, vagy a 2.vh-s Németországban kell játszódniuk? -_-
23.
23.
Giggsy
#17: Na az kábé egy nagy rakat hulladék volt, még az SGW első részétől is igen messze állt. Kidolgozatlan, optimalizálatlan scriptelt fostalicska. Az SGW-ben legalább a patch után eltűntek a röntgenszemű ellenfelek, a Sniper Elite-ban meg 250 méterről az árnyékban guggolva is kiszúrtak szabad szemmel olyanok, akiket távcsővel is alig lehetett látni. A lépteinket húsz méterről is meghallották a falakon keresztül, közt már az első lövés után tudták a pontos helyünk (a visszhang miatt erre esély se lenne) És ha ezek még nem lennének elegendőek, mindegy volt, hogy mennyire ügyesen lopakodsz, a pályák végén úgyis eszetlen hentelős rész következett. Ez neked a jó sniper játék?
22.
22.
OldM4n
Az a fegyvernek látszó valami, az szemre egy izraeli Desert Eagle, ami .50 kaliberű. Nem .44 és legkevésbé sem .357. A .357 az amúgy is általában forgópisztoly. A félautomaták űrméretét általában még a buta amerikaiak is mm-ben méretezik. (Lást Colt 1911 9mm ami megfelel a .357-nek, egyik-másik félautomata alkalmas magnum lőszer kilövésére.) Ha már ennyire "értesz hozzá" (persze nem) akkor tudnád, hogy ilyen távolságról ami a legnagyobb rombolást végzi, az a gáznyomás. Ekkora kaliberből ilyen közelről egy emberi fejből semmi sem marad, szétviszi a gáznyomás. És mielőtt osztanál, fiacskám, én fegyvermester voltam sokáig a Magyar Néphadseregnél, megjártam a délszláv határt, láttam egy-két fejbelőtt hullát. Mostanában vadászok, az sem más. Úgyhogy pofa súlyba, arcból vissza, mert nettó hülyeséget írsz.
(Leszarom, ha nem tetszik a véleményem.)
17.
17.
Jared
Sniper elite v2 ennyit tok mondani ha igazi sniperes játékot akarsz :-)
16.
16.
Giggsy
Imádom, hogy a SGW híreknél mindig jön valami idióta, aki nekiáll magyarázni, hogy a CI az már csak szar lehet. Igen, régen valóban illet az egyenlőségjel a tehénürülék és a játékaik közé, de az első SGW már egy vállalható minőségű FPS lett, különösen a nagy patch után, ami kijavította a röntgenszemű ellenfeleket. Egyrészt hiánypótló játék (mostanság már csak sniperkedős pályák sincsenek az FPS-ekben, nem hogy egy komplett játékot építenének rájuk) másrészt már réges-rég nem az a színvonal, amiről freddyD a RPCJ sorozatit gyártotta.
15.
15.
metercsiken
Jónak néz ki, úgyhogy várós!
14.
14.
Jared
Nekem nagyon nem tetszik ez a játék :(
13.
13.
Jared
12.
12.
bsg09
#7: Örülni fognak olyan szintű sikernek.
11.
11.
crytek
#7: LOL. Az első kurvára sikeres lett nekik mivel több mint egymilliót adtak el belőle és kb a legjobb City-s alkotás! Még volt is hírbe a siker,nem poénból készül folytatása!

Kár hogy azt a Chrome 5 engine így elhagyták,pedig egész jókat ki lehetett volna abból is hozni!
10.
10.
lolman598
szerintem a city interactive,az első SWG-ral elindult egy normális úton,legalábbis ezen trailer alapján elég jó lesz.A sok freddyD által bemutatott citys játékoknál már az első rész is fényévekkel jobb volt.
BTW,a szarajevói rész az elején kicsit emlékeztet a CoD4 Pripjatyos pályájára
9.
9.
randall13
#7: Ha buktak volna, miből csinálnák a második részt?
8.
8.
AnimeWarlord
#7: Van egy kis gomb a böngésződ jobb felső sarkában amit X-el jelöl. Javaslom ezen "dolog" használatát, meg lásd varázslat történik.
7.
7.
Ez felejtős. Buknak vele ugyanakkorát, mint az első részével.
4.
4.
NECROSMOKE
Nekem az elejen nagyin megtetszett a elso SGW, de amikor megtudtam, hogy CITY-s game, egybol lehervadtam.Amikor kiprobaltam, PS3-on, be ke kell vallanom, hogy pozitivan csalodtam.Adzsungelben irtani az ellent meg a bullet timeos lovesek, ,ind jol el lettek talalva.A novenyek eleg szepen ki lettek dolgozva.Viszont az arnyek meg a multiplayer mod az eleg szarra sikeredett.
Errol a masodik reszrol meg anyit, hogy a grafika mintha gyengebb lenne(attol a jatekelmeny lehett jobb)es talan krvesebb lesz a zoldseg( itt a novenyes buvohelyekre gondolok)
Jo lenbe ha majd adnanak elozetesnek egy demot.
3.
3.
Ooorky
Nekem tetszik, City meg meri lépni amit a sok nagy nem, belenyúl egy olyan konfliktusba ami alig 20 éve kezdődött, és mai napig kihatással van ránk is.
1.
1.
Caine
Szerencsére már nem kell sokat várni!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...