Company of Heroes 2 - ilyen a felhasználói felület

  • Írta: zoenn
  • 2013. január 7.
  • Képek
Link másolása
A Relic Entertainment legfrissebb blogbejegyzésében végre lehull a lepel a Company of Heroes 2 felhasználói felületéről. Az interfésszel gyorsan és érthetően hozhatunk komoly stratégiai döntéseket.

A Company of Heroes 2 fejlesztői blogján részletekbe menő tájékoztatást kapunk a keleti fronton játszódó RTS felhasználói felületéről. Minden egyes egység saját vizuális azonosítót kap, így a speciális és az alap egységek megkülönböztetése egyszerűbb lesz.

Az UI-t úgy tervezték meg, hogy a gyors utasítások elvégzése kellően zökkenőmentes legyen, ugyanakkor mély és megfontolt döntéseket is hozhatunk a kíméletlen orosz harcmezőn.

16.
16.
Quent1n
#13: Csak arra akartam rávilágítani, hogy mindkét elnevezés jó.. Hisz a szovjet hadseregben bizony harcoltak oroszok bőven, ahogy nyilván grúzok, örmények, ukránok stb is. De mivel a Szovjetunió alapja mégis csak a cári Oroszország volt lehet őket oroszozni miért ne? De ha azt mondjuk, hogy hadsereg akkor szovjet hadsereg ofkorz :) A harcmező meg lehet ukrán, orosz, szovjet ami tetszik. :) Lényeg a lényeg, komcsik lesznek. Na jó ez se igaz mert.. :D :D
15.
15.
shifteeh
#10: tessék: Company of Heroes :)
13.
13.
Ecetes sajt
#12: No igen, de mégis Szovjetunió volt akkoriban keleten az a kis ország és akkor azok szovjetek. Mindenhol azt olvasni (az igényesebb irományokban), hogy szovjetek, nem pedig oroszok :)
Nem igazán értek ahhoz amit Te írtál, vagyis a munkás-paraszt hatalom dolgairól és nem is kötözködésként írtam ezt, csak ez a leoroszozás nekem kicsit olyan, mint a sok igényes dokumentumfilmekben, hogy a német katonákat náciknak nevezik.
12.
12.
Quent1n
#9: Nekem is és már előre félek.. Ugye az egyben a fos P2P rendszer van az automatch tele van csalóval de basicben is rengetegen vannak már. A gyorsgombokat nem lehet újraosztani és a random rendszer uralja a játékot ami kegyetlen idegesítő, hogy az egységek útvonakereséséről már ne is szóljak. Az egyet mindezek ellenére én imádom de ha a 2 multija is ilyen lesz egyáltalán nem biztos, hogy megveszem.

Ecetes sajt: "szovjet (orosz = "tanács") Az orosz forradalmi munkás-paraszt hatalom szerve, a szovjet állam szervezetének alapja volt 1905-ben." ;)
11.
11.
PAtr0n
Én már nagyon várom ezt a játékot. Imádtam az elsőt.
10.
10.
p3ti
Rég keresek egy jó játékot amit lehetne többen játszani Lanban a gép ellen . Lényeg hogy stratégia legyen . Valaki ötlet?:)
9.
9.
Vanorb
#7: Köszi az infót. Nekem a multin múlik, hogy megveszem-e.
8.
8.
Donpedro
Eh, szóval olyan lesz mint az alfában.. Szerintem kicsit a 90-es évek hangulatát hozza :/
7.
7.
Ótvar
#2: Felejtsd el ... ezt már elmondták korábban, hogy a németek jóval erősebbek lesznek, de az oroszok jóval többen. Mint a valóságban. Kb erő-ár-egységszám egyenlőek leszenk.
Pl:egy német grenadier csapat mondjuk 350 mp, 4-en vannak, és erősek (+MG42,+PzShreck), ezellen van egy orosz bakacsapat, 280 mp, 6-7 főből áll a csapat és közepesen erősek/gyengék (molotov koktél, tank gránát)
ugyan ezen az elven a tankok is, jobb páncél jobb manőverezés és nyersanyagfelhasználás. Ha nem is tökéletes, majd a patchekkel csiszolják ... ha megveszi valaki a Relicet a THQ-tól :D
6.
6.
Vanorb
3.
3.
Ecetes sajt
Ebben a részben nem lesznek oroszok kérem szépen!
2.
2.
Vanorb
Szerintem gyönyörű, viszont attól félek, hogy az oroszokat sokkal erősebbre csinálják a multiban.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...