Megvan a Shadow of the Colossus-film írója is

  • Írta: fojesz
  • 2013. január 8.
  • Cooltúra
Link másolása
Lapértesülések szerint a rendező után a forgatókönyvírót is megtalálta a Sony a Shadow of the Colossus moziváltozatához, tehát lassan is, de azért haladnak az adaptáció munkálatai.

Az már biztos, hogy film készül a Shadow of the Colossus alapján, legalábbis a Sony már 2009 óta ígéri, jóllehet annyira nem pörögnek a munkálatok.

Tavaly májusban írtunk róla, hogy a japánok megtalálták a rendezőt Josh Trank (Az erő krónikája) személyében, most pedig újabb jó hírekkel szolgálhatunk: a Hollywood Reporter szerint ugyanis a forgatókönyvíró is megvan, a Sony választása Seth Lochheadre esett, akinek a legfőbb munkája a 2011-es Hanna - Gyilkos természet című mozi.

Lochhead és Trank mellett továbbá Kevin Misher (A skorpiókirály, A tolmács) neve ismert még, ő a producer lesz. A színészekről és a premierről még mindig nem esett szó.

11.
11.
markoci555
se a film se a játék nem érdekel
10.
10.
PAtr0n
Ez a játék mesés és gyönyörű. Ez se rág a szádba semmit, akárcsak a Demon és Dark Souls. Játszik, hogy Japán. Mestermű.
Filmet meg kár belőle csinálni, nem adná vissza a játék hangulatát.
9.
9.
dBLOOD
#4: Volt már olyan Hollywoodban hogy egy filmnek a látványos effekteken kívül semmi értelme és érdeme nem volt, és lesz is. Egyel több vagy kevesebb mit számít. Arról nem is beszélve hogy a közönség manapság ennyivel is beéri.
8.
8.
DeVincent
A főszereplő elvileg Dane DeHaan lesz. (Az Erő Krónikája című film egyik főszereplője)
7.
7.
Zigur
Nem tudom elképzelni hogyan lehet a játékot filmre vinni, feltételezem akciófilmet akarnak csinálni belőle, annak sehogy sem jó.
6.
6.
Raziel88
#4: Kíváncsi leszek rá, ha már a játékkal nem tudtam játszani csak láttam, de amit láttam az király volt. Remélem nem cseszik el.
5.
5.
Yanez
A Hanna Gyilkos rendezője nekem nem nagyon tetszik,legalábbis az említett filmm alapján.Jó volt a movie,de csak egyszer nézhetős.Ez persze még nem ok az aggodalomra.
4.
4.
Sun9us
Szerintem halott ötlet. Ennek a játéknak szinte nincs is története, az egész eszenciája, a hangulata, és a játékmenete. Hogy akarják visszaadni azt, hogy órákat lovaglok a vadonban, és keresem a kolosszusokat? Persze meg lehet csinálni, de 5 órás lenne és baromi unalmas. Nem is beszélve a kolosszusok legyilkolásáról. Egy Mass Effect-ből lehet filmet csinálni, de ebből kétlem. Zseniális játék, de ennyi erőből a Portal-ból is csinálhatnának filmet..
3.
3.
Niplax
Ha a film hozza a játék színvonalát nagy siker lehet!
1.
1.
Audio
Nem játszottam a játékkal de néztem róla néhány videót.Elég király kíváncsi leszek a filmre:)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...