Path of Exile - nyílt béta még ebben a hónapban

  • Írta: zoenn
  • 2013. január 12.
  • Korai verzió
Link másolása
Restelljük, de eddig nem emlékeztünk meg az új-zélandi Grinding Gear Games free-to-play akció-szerepjátékáról, a Path of Exile-ról. A játék nyílt bétája hamarosan kezdetét veszi.

A Path of Exile egy free-to-play modellben működő akció-szerepjáték, brutálisan szép látvánnyal, amely az új-zélandi független Grinding Gear Games alkotása. A fejlesztők a mikrotranzakciókból befolyt összegből tartják el a produktumot és magukat, de leszögezték, hogy nem csak a fizetős játékosok érvényesülhetnek. A hosszú évek munkája hamarosan beérik, a nyílt béta még január folyamán kezdetét veszi.

A dark fantasy cím Wraeclast világában játszódik, több játszható osztállyal, mély karakter-testreszabási lehetőségekkel és versenyképes PvP-vel. Ha a Diablo ingyenes alternatívájára vágysz, a Path of Exile a te játékod lesz. A képességfa olyan szerteágazó, amely a műfajon belül egyedülállónak számít, reméljük, a balansz is rendben lesz, mivel a lehetőségek elsőre letaglózóak.

A nyílt béta január 23-tól indul, és tartalmazza az Act 3 tartalmát is. Regisztrálj, ha a Path of Exile felkeltette a figyelmedet!

4.
4.
szinkron
#3: Egy ilyen komplex skill treenél a balance-t a játékosok csinálhatják meg.
3.
3.
DarkLord
A Skill Tree az brutál, de nem hinném, hogy elsőre sikerül a balance, ennyire szerteágazó fánál. Hisz jóval egyszerűbb elosztásnál is nehezen találják meg a balance-t a készítők. Amúgy a játék korrekt lesz az biztos.
2.
2.
thernielle
Erős, nagyon erős lesz az idei év, itt az ideje felkészítenem az asszonyt rá :)
1.
1.
Ector
Na jó a skill tree nél kifeküdtem :P
Mivel D3 elhasalt, adok neki 1 esélyt. Megjegyezném, nekem ez jobban idézi a Titan Quest-et :P
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...