Killzone: Mercenary - az első részletek

  • Írta: zoenn
  • 2013. január 28.
  • Hír
Link másolása
A lengyel PSX Extreme magazin legfrissebb számában terebélyes előzetest olvashatunk a PlayStation Vitára készülő Killzone: Mercenaryről. A felszínre került legfrissebb információkból szemezgetünk most.

A Sony a tavalyi GamesComon jelentette be PS Vitára a Killzone: Mercenaryt, ám azóta néma csend honolt a handheld FPS felől. Egészen mostanáig, amikor is a lengyel PSX Extreme magazin előzetesének jóvoltából újabb konkrétumok láttak napvilágot a Guerrilla Games alkotásából.

A Killzone: Mercenary "közel ugyanazt" a motort használja, mint a PS3-as Killzone 3. A fejlesztők néhány új trükkel vértezték fel az engine-t, ezek segítségével a Guerrilla nagyobb mértékben ki tudja használni a Vitában rejlő lehetőségeket - vélhetőleg az érintőképernyős mechanikát szem előtt tartva.

A  magazin szerint a Killzone: Mercenary stabil framerate-et produkál a kézikonzolon, még a sokrésztvevős, belső tereken zajló harcokban is - olyan érzésünk lesz, mintha a "hordozható Killzone 3-mal" nyomulnánk. A játék gyönyörű, friss és ropogós textúrákkal operál, hatalmas távolságokat mozgat meg. A karaktermodellek "félelmetesen jól" néznek ki, hasonlóan a karakteranimációkhoz. A jelek szerint a játék szebbnek ígérkezik, mint az Uncharted: Golden Abyss, mely vitathatatlanul az eddigi legszebb PS Vitás cím.

Hamarosan még több információt kapunk a Killzone: Mercenaryről a hivatalos PlayStation Blogon.

4.
4.
p3ti
#2: Most jön a Persona 4 is, ha kicsit is szereted az RPGket, akkor az az egyik legjobb játék
3.
3.
Fight!
ez ütni fog, jön a dead or alive 5, soul sacrifice , moto gp, warriors lair stb sok sok ütös játék :)
2.
2.
Csoola
Az a baj, hogy egyelőre csak az Uncharted meg emiatt vennék Vitát, de ezért nem adnék közel annyit, mint egy "nagykonzolért"... talán ha 5 év múlva lesz rá 15-20 játék, ami nagyon jó, akkor beruházok egybe.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...