F1 2013 - videó a hivatalos bejelentés előtt

  • Írta: zoenn
  • 2013. január 28.
  • Videó
Link másolása
Bejelentés még nincs, de biztosra vesszük, hogy a Codemasters idén sem hagyja ki az aktuális Forma 1-es szezont feldolgozó videojátékot. A Caterham F1-csapat jóvoltából már most betekinthetünk az F1 2013-ba.

Semmi komolyra ne gondoljatok: arról van szó, hogy a Caterham F1-istálló YouTube-csatornájára felkerült egy pár másodperces videó, ami Charles Pic digitális arcát mutatja a "Codemasters F1-es játékában". Mint ismeretes, Pic idén már a Caterham csapatát "erősíti", szóval biztosra vesszük, hogy az F1 2013-ról van szó. Parancsoljatok:

Hivatalos bejelentéssel még nem szolgált a Codemasters, az elmúlt évek tapasztalataira alapján valószínűsíthető, hogy az angolok az idei szezon első versenyére, az ausztrál GP idejére időzítik a lepellerántást.

A francia Pic nemrégiben gyárlátogatáson és codemasterses fotózáson jár a Caterham székhelyén, ahol beleülhetett a csapat vadonatúj szimulátorába is, amely leginkább az rFactor Próra emlékeztet.

5.
5.
Quent1n
Hát ezt nagyon elszabta a CM... tartalmatlan lelketlen üres játékok tele buggal.. ilyen hozzáállással igazából tök fölösleges új részt csinálniuk elég lenne egy patch amiben frissülnek az adatok.... Néha már úgy érzem a licenc miatt megkötik a kezüket vagy nem tudom de ez így nagyon kevés. Szerintem.
4.
4.
ATi0021
2. Már azzal is megelégednék, ha nem lenne bugos, vagy ha az lesz normálisan kijavítják, nem kiadnak rá X darab még bugosabb updatet majd feladják és közlik vedd meg majd a köv részt.
1.
1.
Lizard0828
No mégegy Codemasters-es csoda....
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...