Dead Space 3 - érkezik az első sztori-DLC

  • Írta: zoenn
  • 2013. január 30.
  • Letöltés
Link másolása
Jó hír a rajongók számára, hogy a Dead Space 3 kampányának végigtolása után sem maradunk új kalandok nélkül: más játékmódokban törhetünk birokra, de ha ez nem lenne elég, érkezik az első sztori-DLC is.

A február 8-án megjelenő Dead Space 3 producere, Steve Papoutsis a minap utalt rá, hogy egy letölthető tartalom formájában kibővül majd a játék története. Ha kevésnek érezted a kampány által kínált sztorit, csak néhány hetet kell várnod a folytatásra.

"A csapat jelenleg keményen dolgozik egy szigorúan titkos kiegészítő történeten, amely néhány héten belül megérkezik" - Papoutsis további konkrétumokat nem árult el, de mérget vehetünk rá, hogy egy csavaros adaléknak örülhetünk.

S amíg a DLC-re várunk, további négy, megnyitható játékmóddal szórakozhatunk, miután befejeztük a fő játékot:

  • A Game+ módban újrajátszhatjuk a kampányt, de már az összes fejlesztés és fegyver a kezdetektől fogva a rendelkezésünkre áll.
  •  A Classic módba visszatér a klasszikus célzás, s nem lesz crafting sem: az összes fegyvert tervrajzok alapján építhetjük meg - hasonlóan a sorozat első darabjához.
  • A Pure Survival módban viszont teljesen a craftingra hagyatkozunk, elvégre az ellenfelek kizárólag alapanyagokat dobnak, s azokból kell a boldogulásunkhoz szükséges cuccokat összeállítanunk. 
  • Végül a Hardcore módban egyetlen életünk van, s azzal kell végigzongorázunk a történeten. Amint meghalunk, kezdhetjük elölről az egészet.

A Visceral megvédi a PC-s verziót

Nagy port kavart a rajongók körében az a nyilatkozat, amiben a fejlesztők kijelentették, hogy a PC-s verzió semmiben sem különbözik a konzolos változatoktól. Papoutsis helyesbített, miszerint ez a platform sem kevésbé fontos számukra, mint a többi. A PC egy nagyon más platform, de a legfőbb céljuk az, hogy az egyes változatok a leginkább hasonlítsanak egymásra. Így nem fordulhat elő az, hogy az egyik felhasználói bázis majd azzal henceg, hogy az ő rendszerükön jobb a Dead Space 3. Minden platformon ugyanolyan jónak kell lennie a játéknak - ezt a tartják szem előtt. Persze, attól még búcsút mondhatunk DirectX 11-es fícsöröknek - játékélmény ide vagy oda.
42.
42.
Lackooo84
#25: Mit nem értesz? Classic módban kötelezően csak a classic célzást lehet majd használni, nem választható a célkeresztes. Amúgy már a DS2-ben is választható volt a DS1 fajta célzás, classic mode néven.
41.
41.
#40: De igazad van sajna, Aliensnéz ugyanez van...30 dolcsiért season pass és jönnek majd sztori részek is..gondolom amiket kivágtak.

Purchase the Aliens: Colonial Marines Season Pass and get access to four downloadable content packages at a 33% discount! All add-on content packs are scheduled to be released from March through to summer 2013. The Aliens: Colonial Marines Season Pass will give you access to campaign content, additional multiplayer maps, new modes,
40.
40.
p3ti
Nekem a story-DLCről mindig az jut az eszembe hogy = a játék kb. 8-10 óra hosszú, ok, akkor vágjunk ki belőle 1 órát hisz az ennyire nem feltűnő, és adjuk el DLC formájában. Mivel ez a tendencia ezért én ezt tudom elképzelni, de ne legyen igazam
39.
39.
Ecneb
#34: Igen ilyen másfél órás átvezető rajzfilmre gondoltam, de ezek szerint nincs, nagy kár!
38.
38.
salamon.andras77
Még ki sem jött bazdmeg de már DÉÉÉEEEELLCCÉÉÉÉÉÉÉ XD undorito
37.
37.
Drazhar
Ki is akadtam volna ha nincs Game+, minden résznél egyből ugrottam neki amint végigtoltam :D
36.
36.
samatagrav09
#29: Én azt remélem hogy minél hamarabb.
35.
35.
NemTudomMiLegyen
34.
34.
lolman598
#33: szerintem nem az előzetes videóra gondolt,ami ott volt a kettőben is,hanem mint a Dead Space:Downfall és Aftermath,ami másfélórás kisfilm volt
33.
33.
NemTudomMiLegyen
#31: Haver leszedte box-ra, kicsit belelestem én is, filmecske van :)
31.
31.
Ecneb
#30: én letöltöm, ahogy az előző részeit, és le merném fogadni, hogy 99%-a a forumozóknak szintén ezt teszi mondjon bármit is.
Viszont ami érdekel, hogy eddig minden rész előtt volt egy kisfilmecske, ami összekötötte a részeket, az most kimarad?
30.
30.
lolman598
most őszintén: még meg se jelent a rohadt játék,és máris bejelntik a sztori dlct?!Ahelyett,hogy alapból beleraknák.És akkor ezek után csodálkoznak,hogy nem fogy jól,és mindenki letorrentezi?Ilyen lehúzás után nem lepődnék meg rajta,ha többen töltenék le,mint amennyien megveszik...
29.
29.
Scorpion02
Remélem egyszer csődbe megy az EA....
27.
27.
Raziel 12
Attól még a játék teljes értékű, nem muszáj megvenni a DLC-ket !! Amúgy meg már szinte nincs olyan játék, amihez ne jönne előbb-utóbb DLC!! Ezen már meg sem lepődök, felesleges ezen rágódni :)) #20: Co-op mód + ijesztgetés,félelemkeltés : a válasz :Az Electronic Arts felmérései szerint túl ijesztő volt a Dead Space-sorozat első két része, ezért a harmadik felvonás már kooperatív móddal érkezik.

Kiderült, hogy az EA nem a játékélmény bővítése érdekében látta el kooperatív móddal a Dead Space-széria harmadik részét, hanem azért, hogy a játék kelendőbb legyen. A cég felmérései szerint az első két epizód túl ijesztő volt a játékosok számára, így a folytatásban már kapunk egy társat, hogy azért mégse csináljunk a gatyánkba.

Az EA Games marketingfelelőse, Laura Miele elmondása szerint a játékosoktól érkezett visszajelzésekre alapozva hozták meg a döntést, ugyanakkor biztosított mindenkit arról, hogy a Dead Space 3 nem csupán egy szimpla lövölde lesz; továbbra is megtaláljuk majd az ijesztő pillanatokat, de most már könnyebben kezelhetjük ezeket, hiszen van egy társunk. Miele hozzátette, hogy ő is inkább a férjével menne el egy horrorfilmre, mint hogy otthon, egyedül nézzen egyet. A céljuk tehát az, hogy azt a közönséget is megragadják, akiket elrémisztett a Dead Space első és második része. 17#: Tiszteletem annak aki végig tudja majd játszani 1 élettel, mert ez egyenlőre lehetetlen küldetésnek látszik! Nincs benne sima,csak automatikus mentés, bár a Chapter-ket külön is tudod játszani, mint pl.a Resi 5-6.Ezt úgy mondom,hogy már játszok vele egyedül,Normal fokozaton,és van néhány izzasztó rész benne, és még csak amatőr se vagyok hozzá:))!! Egy Dead Space rajongó!! :))
26.
26.
Kocsis92
#20: a mikrotranzakciót nem muszáj használnod, elmondták már hogy nem PayToWin rendszerként használják. ha a dlc-nek nincs köze a főszálhoz (amit egyenlőre nem tudunk pontsoan miről is fog szólni) akkor semmi baj vele, nyugodtan tehetnek néhány nem túl lényeges plusz pályát dlc-ként elérhetővé. a co-op pedig szerintem a legjobb dolog ami egy videójátékkal történhet, kivéve ha foreveralone a játékos
25.
25.
Mortician
#15: Nekem bőven elég volt az a 3 mentés a második részben... :)

#20: A második részben rögzített célkereszt volt, az első részben a lézeres célzás. Ezt mellesleg én sem értem, a demóban is a beállítások között kiválaszthatta mindenki, hogy melyiket használja.
24.
24.
Kocsis92
néhány dolgot nem vesztek figyelembe a korai dlc-k esetén. nem úgy ám h még mindig a sztorival foglalkoznak a dead spacenél. az írók már egy ideje pihennek, nem valószínű h van még modellezés meg ilyesmi, mostmár kőkemény tesztelés folyik. az íróknak és az animátorok nagyrészének már bőven van ideje dolgozni a további tartalmakon. az ilyen elsőnapos plusz dlc-k amik igazából nem adnak semmit a játékhoz csak néhány új módot sokkal inkább visszajelzésként szolgálnak mint pénzlehúzásként
23.
23.
giga321
Game+ minden részben volt eddig szóval el is vártam a 3. résznél is. Többször akarom végigvinni de először haverral coopban.
22.
22.
sebtapasz
#7: "nyomkövető ujjlenyomat és dns leolvasó chip" LOL! :D :D :D ez tetszett!!!
21.
21.
2xhun
20.
20.
PAtr0n
Klasszikus célzás a classic módban? Mert milyen célzás lesz az első végigjátszáskor? Valamiről lemaradtam?
Amúgy meg bekaphatják. Rohadék, tetves EA dugja föl a pöcsén keresztül a mikrotranzakciós Istennyilát, minden játékot DLC függővé tesz, átalakít, lebutít. Ja meg a co-op, marhára kell. 10 gamerből kb. 1 játszik így.
19.
19.
dBLOOD
Még ki sem jött de már jön a DLC, jól van, jó lesz ez! :D
Nem baj, nem lesz úgysem lázadás, fizetik majd elegen gondolkodás nélkül, ahogy minden más hasonló esetben. Aki ennek ellenére is megveszi, az meg is érdemli.
17.
17.
shatterhand
#15: Jó vicc:)
Mia tökömtől lenne igazi HC, ha nem ettől? Csekpontokat nem kérsz? Meg EÜ csomagokat ezerrel?
16.
16.
shatterhand
Áj, k.jó játék lesz ez.
Ha meg nem bírom ki megveszem a dlc-t is.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...