BigFest - a PlayStation Home utódja?

  • Írta: fojesz
  • 2013. január 30.
  • Pletyka
Link másolása
A találgatások szerint a Sony már dolgozik a PlayStation Home utódján, legalábbis a hónap elején nyilvánossá vált védjegy-regisztráció azt sejteti, hogy átalakul a PlayStation közösségi gyűjtőhelye.

A BigFest nevű szolgáltatásra vonatkozó védjegyre még 2012 februárjában úszott rá a Sony, a regisztráció azonban csak most vált nyilvánossá. A BigFestről eddig nem hallottunk, azonban nagyon úgy fest, hogy a következő generációs PlayStation Home-ról van szó.

A védjegy szerint a BigFest szolgáltatás "interaktív játékokra alkalmas online létesítményeknek, videojátékok weboldalainak vagy másol által készített részeinek adhat otthont egy globális hálózatra kötött szerveren", ami közösségi funkciói révén képes arra is, hogy "bemutassa a játékosokat egymásnak, hogy online multiplayert játszhassanak együtt, részt vehessen különböző online közösségekben és versenyeken".

További nyom, hogy a védjegy tulajdonosa a Sony Computer Entertainment Europe, aminek a londoni irodáját tüntetik fel címként - márpedig ez a csapat fejlesztette a PlayStation Home-ot is. A bigfest.com weboldal csakugyan a Sony Computer Entertainment Europe-é, a cím jelenleg a PlayStation hivatalos brit szájtjára vezet át.

4.
4.
McDuff
Már PS Home is nekem egy eléggé nagy túlzásnak számít...1 lépés a virtuális élet felé.
2.
2.
Jared
Én szeretem a home-t de igazad van hogy mindenért fizetni kell de figyeld végülis ingyenes az egész csak a ruhákért meg ugy mindenért fizetni kell de azért én elvagyok vele :)
1.
1.
strike19
Van Ps-em.DE a Home soha sem kötött le.Főleg ,hogy a legtöbb jó dologért fizetni kell benne.Csak sajna a játék valutája valódi fizető eszköz is ez a legnagyobb baj.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...