2011-ben már töröltek egy Prince of Persiát?

  • Írta: zoenn
  • 2013. január 31.
  • Pletyka
Link másolása
Miközben a sajtó a tegnap felszínre került Osiristől hangos, a jelek szerint a Ubisoft Montreal 2011 áprilisáig egy be nem jelentett Prince of Persián dolgozott, amit azóta elkaszáltak. Vajon mi állhatott a háttérben?

Úgy tűnik, jóval több dolog van a háttérben annál, amit a tegnapi hírünkben megírtunk a Prince of Persiával kapcsolatban. A hivatalos álláspont az, hogy a sorozat a jól megérdemelt pihenését tölti, ám egy 3D-grafikus LinkedIn-profilja szerint a Ubisoft Montreal már 2010-ben megpróbálkozott egy új rész fejlesztésével - közvetlenül a The Forgotten Sands után. A projektet azóta törölték.

Vajon milyen lehetett volna az alcím nélküli, be nem jelentett Prince of Persia? A szakember 2010 áprilisától 2011 áprilisáig dolgozott a címen, amelyet az Assassin's Creed-játékokat is felelős Anvil Engine hajtott, továbbá Xbox 360-ra és PS3-ra jelent volna meg. A művész egy "lerombolt' város kialakításán dolgozott, beleértve a scriptelt jeleneteket és a különféle teremtményeket, amikkel a Hercegnek meggyűlt volna a baja.

Úgy látszik, ez a játék is hasonló sorsa jutott, mint az ígéretes Osiris (viszont azt sem zárhatjuk ki, hogy a két szóban forgó alkotás egy és ugyanaz). Kár érte? Egy dolog biztos: a Prince of Persia új erőre kapva egyszer még visszatér közénk.

13.
13.
secret.
A kindred blades-t még ma is várom...
12.
12.
br1Koo
A Sands of time volt az egyetlen tökéletes darab a frissített szériából
11.
11.
markoci555
jelenjen meg egy Prince of Persie, Osiris alcímmel :)
10.
10.
Drazhar
a Forgotten Sands-el az volt a baj, hogy nagyon összecsapták, mert a mozifilmmel egy időben kellett valamit a boltok polcaira küldeni!
azt a tényt senki nem vitatja, hogy a WW mekkora játék volt, DE folytatni egyértelműen a 2008-ast kellene - főleg, hogy még a DLC sem zárta le a sztorit :D
8.
8.
KhamÛl
Bizony , csatlakozom az előttem szólókhoz! A Warrior Within minden tekintetben verhetetlen darabja lett a sorozatnak! Annak idején az első játékom volt ps2-őn!
Ha még egy olyat összehoznának az lenne a legjobb! :)
7.
7.
Macifasz
#6: Nekem is a Warrior Within a kedvencem a Sands of Time trilógiában. :-)
6.
6.
Dark_Temptation
a legjobb a Warrior Within volt bárki bármit mond. grafika, zene,történet,játékmenet a mai napig az egyik legkedvencebb játékom!
5.
5.
cast22
Azzal egyetértek hogy semmi kihívás nem volt abban a részben, de az egyik leghangulatosabb rész volt és nagyon ötletesen lehetett végig menni, ugrálni a pályákon. Ha nem csak a gyüjtögetni kéne benne, hanem harcolni is(jóval többet), akkor az egyik legjobb rész lehetett volna. Tovább vihették volna ezt a vonalat, egy jóval többet harcolós részként.
4.
4.
laptopos
#1: semmi kihívás nem volt abban a részben...
3.
3.
Raatkainen
#1: Valóban nagyon hangulatos lett, mennyivel jobb lett volna ha annak próbálnak egy folytatást összedobni és nem a Forgotten Sands-el próbálnak hú de nagyot alkotni. Bár nekem az is tetszett.
2.
2.
Macifasz
KopyAti

Én is imádom. :-D Mérges is vagyok az Ubira, amiért a DLC-t nem adták ki PC-re. :-/
1.
1.
KopyAti
Hát most lehet meg fogtok kövezni, de remélem a 2008-as Prince Of Persia-t fogják folytatni. Tudom ezzel kissebbségben vok, de nekem az a játék kííb@szottul tetszett! Nem is értem, miért kapott olyan hozzá nem illő értékelést.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...