Next-gen cím lesz az új Batman-játék?

  • Írta: fojesz
  • 2013. február 13.
  • Pletyka
Link másolása
A pletykák szerint két-három hónap múlva mutathatják be a tegnap emlegetett Batman: Arkham-játékot, és az sem kizárt, hogy a folytatás a következő generációs konzolokra készül.

Ahogy arról tegnap beszámoltunk, a Time Warner pénzügyi jelentésekor a cég pénzügyi igazgatója kotyogta ki, hogy 2013-ban új résszel jelentkezik a Batman: Arkham-sorozat, sőt a VG247 azt is kiderítette, hogy a korábbi epizódokkal ellentétben nem a Rocksteady Studios fejleszti a játékot, hanem egy másik csapat. A britek egy másik Batman-játékon dolgoznak.

A Videogamer találata szerint a Warner Montreal vehette át a sorozatot, a stúdió jelenleg is producert és kreatív igazgatót keres az új projektjéhez. Az álláshirdetések szerint "a DC Comics-univerzum interaktív terének kiszélesítéséért felelős csapattal" dolgozhatnának az új munkatársak, az új projekt kapcsán pedig az derült ki, hogy "AAA-s akció-kalandjáték" lesz, és hogy a jelöltnek a next-gen játékokhoz is értenie kell.

Persze az egyáltalán nem biztos, hogy a Warner Montreal az új Arkham-játék fejlesztője, ha viszont így lesz, örülhetünk: Ben Mattes, a csapat vezető producerének tweetje szerint az új fejlesztés 2-3 hónap múlva mutatkozhat be a nagyközönség előtt.

13.
13.
Gotham123
Osztom a véleményt,szerintem se kell félni attól hogy nem fog megjelenni a mostani konzolokra és ha megnézitek a régi konzol váltást Playstation 2-re még ugyanúgy jelentek meg nagy címek,lásd:God of War II.
12.
12.
metercsiken
#5: Állítani, mégsem állíthatják, mivel nem tudják biztosan. : )

Egyébként én nagyon sajnálom,hogy nem a Rocksteady lesz a fejlesztő!
Azért még kíváncsi leszek persze milyen lesz a játék, de arra még jobban, hogy az amin ők dolgoznak, na az milyen lesz!
11.
11.
Drazhar
na igen ettől féltem.
ismét egy God of War-szitu amikor "játssz szépen a játékkal, de ha érdekel a befejező vedd meg a következő konzolt" -.-
továbbra sem tetszik, hogy kiadták a fejlesztést másnak. ez nagy öngól.
8.
8.
csoki0619
#5: Pedig ez eleg gyakori GK-n. Pl. a kezdooldalon rofton talalsz 4 ilyet.:-)
7.
7.
aordog
Ez evidens, mivel a Wii U mär piacon van és az elözö Batman is kijött a gépre... szerintem nyugodt lehet mindenki, mivel generäciovältäsnäl az elözö megfigyelêsek alapjän, ha egy nagyobb cím jelenik meg, akkor azt minden platformra kiszorjäk. Így a siker biztosítva van. PS4-re és a köv. Boxra amikor jön, meg majd bedobnak valami exträt, mint a Wii U esetében, illetve az addig megjelent DLC-ket biztos tartalmazni fogjäk
6.
6.
Yanez
Mindegy mire jon, csak jojjon 100%.
5.
5.
DanielMcBas
Annyira bírom amikor kérdés a cím :D
4.
4.
Járművek remélem lesznek benne.
3.
3.
TN71
Remélem előről kezdi az egészet a ROCKTEADY.
Úgy,hogy Batman 1,2,3,4 stb.
Joker lenne megint a Boss.
A játéktér egész Gotham city lenne.
Jó dolgokat lehetne belőle kihozni.
2.
2.
strike19
Van egy olyan érzésem ,hogy ha megjelenek az új konzolok.Mi le leszünk szarva.PS3 tulaj vagyok.Csak fifa lesz a gépre + valami legó :)
1.
1.
gergo1988
remélem azért xbox360-ra is ki adják :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...