The Last Guardian - új infók érkeznek hamarosan?

  • Írta: fojesz
  • 2013. február 14.
  • Hír
Link másolása
Nem, sajnos még mindig nem tudunk semmit a The Last Guardianról, mindenesetre Fumito Ueda azt mondta: kagylózzunk majd, hátha bejelent valamit a Sony. A találgatások szerint PS4-nyitócím lett a játékból.

Minket is bosszant, hogy rendre csak a fejlesztők magyarázkodásáról írhatunk a The Last Guardian kapcsán, viszont ki kell, ábrándítsunk benneteket: most sem lesz ez másképp.

A régóta készülő PS3-exkluzív játék atyja, Fumito Ueda a saját weboldalán adott helyzetjelentést a projektről, amiben megerősítette, hogy a The Last Guardian továbbra is fejlesztés alatt áll, és ő maga is dolgozik rajta. Mint ismert, Ueda már szabadúszó játékfejlesztőként tengeti a hétköznapjait, a The Last Guardian kreatív felügyeletéért viszont továbbra is ő felel.

Az úriember ugyanakkor azt is kijelentette: egyedül a Sony feladata, hogy eldöntse, mikor oszt meg információkat a játékról, majd felhívta rá a rajongók figyelmét, hogy "tartsák nyitva a szemüket, ha kapnának egy hivatalos bejelentést". És ez az igazán érdekes: a Sony a jövő héten nagyszabású PlayStation-bulit tart, ahol a találgatások szerint a PS4-et is bemutatja az első nyitócímekkel, amik között a The Last Guardian is szerepelhet.

Elvégre mi tartaná vissza a játék mutogatásától, ha nem az, hogy még az általa megcélzott platformot sem jelentette be?

6.
6.
trion96
Hát remélem h lesz belőle vmi mert érdekesnek tünik
5.
5.
tupaccc
4. áááááááá nem is olyan rég volt az, csak 2009-ben :-D

http://gamekapocs.hu/hir/15583/e3_2009_sony_konferencia_live_blog
4.
4.
roli33
Mikor is jelentették be a játékot? Úgy emlékszem az egyik E3-on de mikor is?
3.
3.
mamgu
Az a hüje, unalomig ismert régi vicc jut eszembe erről amikor az egyszerigyerek kérdezi a farönköt farigcsáló fatert újra meg újra - mi lesz ebből tata - ... és a végén már csak annyit mond az öreg - fogpiszkáló ha el nem basz*m.
2.
2.
wardprod
Akartam is kérdezni, hogy akkor ez most az-e, amit a PS3 reklámkampányán láthattam még 6-7(?) éve :D
1.
1.
DON GONDOCS
ezt már úgy el.urták ahogy a nagy könyvbe meg volt írva többek között ezért vettem ps-t, HA MAJD egyszer megjelenik, Azóta is csak vakarják a fejüket a Team Ico-nál hogy mit kezdjenek a Tech demojukkal.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...