Injustice - Joker és Lex Luthor megorrolt egymásra

  • Írta: zoenn
  • 2013. február 16.
  • Videó
Link másolása
Újabb két küzdelmet izgulhatunk végig az Injustice: Gods Among Usban, ezúttal Flash és Shazam csap össze, őket követi majd Joker és Lex Luthor. A bunyó átmegy minden határon, tökéletes szórakozás.

A NetherRealm ismét párosával szállítja az Injustice: Gods Among Us látnivalóit. Az alábbiakban Flash és Shazam ugrik egymás torkának, majd színre lép Joker és Lex Luthor. A bunyók nem nélkülözik a tisztességtelen húzásokat, a környezeti elemeket az ellenfél ellen fordíthatjuk, illetve elhajíthatjuk őket több háztömbnyire. Így kell kinéznie egy verekedős címnek 2013-ban.

Megjelenés április 19-én PS3-on, Wii U-n és Xbox 360-on.

21.
21.
Quent1n
#19: Igazad van de kicsit túlzásba estek. Pláne, hogy esélyes, hogy ezeket a képsorokat sokat kell bámulni így meg még unalmas is, hogy azt kell nézni, hogy bumm-bumm-bumm-bumm-bumm-bumm-bumm töri át a falakat. Bőven elég lett volna 1-2 réteg betonon átrepíteni a karikat szvsz :)
19.
19.
felegyi
#14: Nem emberek, hanem antihősök és hősök csatája ez... jah irreális valamelyest hogy betont törnek a karakterekkel, de nem is az a léyneg hogy egy valósághű törésmodellt kreáljanak, hanem a szórakoztatás! Ha ezen valaki kiakad, hogy ilyen nincs, akkor azon miért nem hogy emberfeletti erejük van? Me olyan van?
18.
18.
Kocsis92
mindenképregényben mesében néhány filmben is tele van ilyesmivel h szimpla ütéstől km-eket repül az ember. teljesen jó ez így, ilyennek kell lennie.
17.
17.
Quent1n
A karaktereknek berakhatnának egy sérülésmodellt azért. Nem kell vérben úszni mert nyilván ez nem 18+os lesz de azért a ruha szakadhatna vagy valami. Illetve kicsit soknak érzem a "diszkóharcot" a sok csilivili színes támadást.
16.
16.
xxxgamer4ever
#14: "10 másodpercen keresztül, hogy egy szimpla ütéstől városnézésre indul gotham felett egy karakter"

Ezen behaltam... XD XD

Egyébkánt teljes egészében egyetértek veled!
15.
15.
BlackTreff
#14: Szerintem nem is azzal van a baj, hogy a karakter 10 emeletet zuhan lefelé épületen keresztül, hanem az néz ki kicsit hülyén, hogy pl. Joker csinálja ezt a talpig felpáncélozott Luthorral. Ezt kiválthatták volna úgy, hogy használ hozzá valami fegyvert vagy valamit.

Egyébként nem értem miért akkora baj, hogy mindent szétzúznak, megnézel akárhány szuperhősös témájú művet, szerintem 90%-ban ez megy! :)
14.
14.
br1Koo
#13: Látványosnak látványos, csak bugyuta és számomra idegesítő.

#11 Attól hogy szuperhősös játék, még a fizikát nem kellene ENNYIRE megerőszakolni. Azért emelem ki az ennyire szót, mert egy kis túlzás belefér, de hogy azt nézzem 10 másodpercen keresztül, hogy egy szimpla ütéstől városnézésre indul gotham felett egy karakter, az frusztráló és elég gagyi. Semmi szükség rá, főleg úgy nem, hogy minden egyes alkalommal eljátsszák majd a játékban (lássuk be elsőre lehet megmosolyogja az ember, de nemtudom hányezredik alkalomra szerintem gagyi a dolog).
13.
13.
Yanez
#9: Csak szólok, hogy ez direkt így van megcsinálva, mert látványosabb az egyszerû megoldásnál.
12.
12.
lolman598
Nem tudom,ti hogy vagytok vele,de nekem Joker hangja nem jön be.Nem olyan jó,mint az Arkham-játékokban Mark Hamill.
11.
11.
Necreon
#9: Csak hogy tisztázzuk, mert nem vagyok benne biztos hogy jól értettem. Te egy alapvetően szuperhősökön alapuló videójáték formában létező képregény adaptációnál belekötsz a falon átrepülésbe, hogy nem reális? Biztosan az exoskeleton-ban mászkáló Lex Luthor az, ahogy a vézna Joker fejéhez vág egy autót az meg egyből felpattan. Na azzal semmi baj nincs, gondolom.
10.
10.
Quent1n
#4: Ne várj túl sok életszerűséget egy képregényes címtől :) Bár nekem se jön át ez a megoldás annyira nevetséges, hogy ennyi emeletet kell zuhanni ahogy írtad is.

MK hoz képest számomra továbbra is kevés.
9.
9.
br1Koo
#8: mondjuk most megnéztem az a lebegő bizbasz lehet h lelőtte jokert, de amikor az eleje felé joker átüti luthort azon az épületen, az is baromi irreális. Meg flashéknél is, amikor pattanásnól mint a csocsó asztalban a golyó vagy 4 épületen át pattog a figura :D
8.
8.
br1Koo
#5: pl amikor joker és luthor harcolt, lecsapódott arról a lebegő járműről joker aztán átzuhant vagy 8 emeleten, ezt meg lehetett volna oldani úgy is, hogy zuhan egy emeletet közvetlenül az alattuk lévő szobába, mert ahhoz hogy egy ilyen történjen szabadesésből kellett volna vagy 2 kilométerről zuhannia lefelé kb..
7.
7.
Dercsi
Nálam a SF4-et sem üti meg, így az előzetesek alapján... Sztem bukta lesz.
6.
6.
Trapyd
Nekem mocskosul bejön a téma. Így a videók alapján sokkal jobbnak tűnik a harcrendszer, mint az MK ban. Az egyetlen, ami nem jön be, a szuperképességek nélküli kariknál van mivel nincsenek egy szinten a durva arcokkal. Illúzsön disztroj, persze elnézem a dolgot, mert máshogy nem lehet megoldani. Mindettől független nagyon várom a játékot és ha jó lesz akkor tuti megveszem.
5.
5.
Yanez
#4: Nekem pl tetszik ez a megoldás.Szavak helyett tudnál valami példát is mondani?Csakhogy elképzeljem pontosan mire gondolsz, mert életszerűbb és élvezetesebb sok féleképpen elképzelhető, de számomra akkor is így a jó, ahogy van.
4.
4.
br1Koo
Nemtudom hogy vagytok vele, de engem kvára irritál, hogy egy ilyen szint váltást úgy kell véghez vinni, hogy repülnek egy szimpla ütéstől kilométereket a karakterek.. életszerűbben és élvezetesebben is meg lehetett volna oldani, mert így elég gagyi és számomra rontja az amúgy jó összképet..
3.
3.
Sanyeszpaloc$
Jól nézki! Egyébkébt tegnap már kint volt, de nekem is keresgélni kelett mert a kereső nem előre hozta ki :/
2.
2.
kamgecam
Remélem lesz olyan jó mint a Mortal Kombat!
1.
1.
dcba
egy vita verzionak nagyon tudnek orulni, gondolom hiaba :(
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...