Mozog a Bungie-féle Destiny

  • Írta: zoenn
  • 2013. február 21.
  • Videó
Link másolása
Az Activision fejese, Eric Hirshberg is színpadra lépett a PlayStation Meetingen. Megerősítette, hogy a Destiny PS3-ra és PS4-re is tiszteletét teszi, exkluzív tartalom mellett. Magába a játékba is belenézhettünk.

A Bungie állandó online világot ígér a Destinyvel, ahol a játékosok fejleszthetik és testre szabhatják karakterüket, és a címben hangsúlyos szerepet kap a kooperatív élmény is. Immáron hivatalos, hogy a Destiny PS3-ra és PS4-re is napvilágot lát 2014 folyamán.

A PlayStation-tulajok további exkluzív tartalmaknak örülhetnek. A látvány egyébiránt teljesen lehengerlő: egy mesterlövészpuska újratöltése még soha nem volt ennyire látványos, kecses mozgású karakterek sétálnak előttünk, a háttérben mesés kilátás tárul a szemünk elé. 

11.
11.
MrBenjamintoto
#9: Páncélok szerintem még hasonlítani sem hasonlítanak a halos páncélokra...
10.
10.
Shannaro
Ha ráunok a lövöldözésre, leülök és bámulom az eget :)
9.
9.
StormNob
Hihetetlen mennyit képesek a fejlesztők beszélni erről a játékról, úgy hogy ténylegesen semmi konkrétumot nem árultak még el róla. Komolyan elmehetnének politikusnak is. A páncélok és fegyverek dizájnja meg kínosan Halos, és az eget leszámítva vizuálisan sem túl impresszív..
8.
8.
Hubert Cumberdale
#6: Jah így van, de az még mindig csak 1 motor, meg talán a gta 4-ban is elég jól megcsinálták. A legtöbb motor viszont megállt a skybox-nál (magyarul egy fénykép az ég)
7.
7.
markoci555
eddig nem rossz, majd még meglátjuk
6.
6.
Henry82
#2: Nem rossz, de szerintem a Far Cry 3 ege legalább ilyen szép, ha nem még szebb!
Egyébként egyetértek, sokat kell még ezen a grafikán fejleszteni, ha next gen-ként akarják eladni. Vagy én fogok nagyot csalódni a next gen-ben:)
4.
4.
Alastor01
#2: Mondasz valamit, most akkor írhatnám, hogy kezdeti stádiumban van mert még csak tesztelik milyen részletességű textúrákat és poligonszámot tud megmozgatni a hardver és az engine! De az Aliens: CM óta már nem bízom ebben sem. :D
3.
3.
#1: A "PS3-re" az az új konzol, nem láttad az éjszakai közvetítést? :-D Veszek egy PS4-et majd, meg egy PS3-re-t is! :-D
2.
2.
Hubert Cumberdale
Néhány engine fejlesztőnek megmutatnám 1:14-től 1:18-ig, hogy így kell kinéznie az égnek!! Amúgy csak én látok hatalmas különbséget a világ kidolgozottsága é a karaktereké közt? A karakterek, mintha ps2-re készültek volna a világ meg rohadt jól néz ki.
1.
1.
anonymus26
Immáron hivatalos, hogy a Destiny PS3-ra és PS3-re is napvilágot lát 2014 folyamán..
XD nem inkább PS4 re XD
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...