Teljesen új engine-t használ a Watch Dogs

  • Írta: zoenn
  • 2013. február 26.
  • Hír
Link másolása
Sebastian Viard, a Watch Dogs technikai direktora tisztázta a helyzetet, és kijelentette: hackelős akciójátékuk motorjának semmi köze az Assassin's Creed-féle AnvilNexthez, hiszen teljesen új engine-ről van szó.

A Watch Dogs technikai direktora, Sebastian Viard a minap Twitter-csatornáján elhintette, hogy a nyitott világú, sci-fi thrillerük teljesen új technológiát használ, a Disrupt nevet viseli. A Ubisoft Montreal kimondottan a Watch Dogshoz készítette a motort, és a korábbi feltételezésektől eltérően semmi köze nem lesz az Assassin's Creed III-at hajtó AnvilNexthez.

Dominic Guay, a játék producere elmondott pár apróságot a Wii U-s verzióról is. A játék témája az, hogy mobileszközök segítségével hálózatokhoz kapcsolódhatunk, s erre ideális lesz a Nintendo Wii U GamePadje. A tabletkontrollerrel való bohóckodás nem lesz furcsa, hanem végig "természetes" marad.

A játékban Aiden Pearce saját mobilját használja ahhoz, hogy hozzáférhessen a várost behálózó rendszerekhez, így elég könnyű elképzelni, hogy a játékos pontosan mit tehet a GamePaddel.

A Wii U-s változatot a Ubisoft Bucharest portolja, s már "fut is" ezen a platformon. A Watch Dogs PC-re, Xbox 360-ra, PS3-ra, PS4-re és Wii U-ra jelenik meg az év végén.

11.
11.
eszeanna
Örülök hogy egyre több információ kerül ki. Bár a legjobban a gépigényre lennék kíváncsi, mivel ez a játék nagyon gyönyörű.
10.
10.
swadawa2
De jó hogy már van itt egy krákogó a gta V -el kapcs.ba, semmit nem tudunk a játékról, kaptunk 2 hangulatos, persze "csúnya" trailert, amiböl a grafikát látjuk meg aszereplöket, de persze watch dogs az bezúzza, aztán meg lehet nagy repetativ sz*r lesz, elméletileg nyitott , de mégis lineáris menettel :) , meg azis lehet hogy Rockstar ugy csinálta hogy van butitott verziójú GTA V mostaniakra, meg jön a csilivili Nasa szuperszámitógép lefagy alatta gém, hogy ne krákogjanak akik crysis 3-on élnek, de persze erre nem számitok :)
9.
9.
trion96
#7: Szerintem jó motor. Az ac3 elég szép is meg nagy a látótávolság is. Persze azért jó h újat csinálnak
8.
8.
sajmon
Szerintem hatalmasat fog ütni :)
7.
7.
Ghost16
Még jó. Szar az a motor...
6.
6.
bodortamas1
Hát gondoltam, hogy nem AC-os motorral lesz, az előzetesekben lehetett látni, hogy sokkal jobban néz ki, mint az AC 3. A GTA elbújhat ez mögött. Az üldözés nagyon jól megvan csinálva, a lassított felvételes jelenetek is (remélem mi dönthetjük el, hogy mikor lassítjuk le az időt) és amikor elkapja, hát rögtön lehet látni, hogy ez nem egy GTA. Jelenleg ezt a játékot várom a legjobban, már eldöntöttem, hogy tuti vétel lesz.
5.
5.
SL89
#3: Aiden Pearce ... csak nekem tunik ugy vagy tenyleg nagyon hasonlit a Peace of eden-hez?
3.
3.
Mortis
Aiden Pearce? Pedig úgy játszanék már egy (igazi) afrikai vagy latin-amerikai bevándorlóval.
2.
2.
pettung
tudom h nem gta-ról van szó de azért remélem h a kocsivezetést jól megcsinálják valamint a törést is , ami elég gyatrának nézett ki a gameplay-ekben
1.
1.
randall13
De ezt már az E3-on is mondták nem? Vagy csak én hallucináltam? oO
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...