Beyond Good & Evil 2 - ebben a generációban?

  • Írta: zoenn
  • 2013. február 26.
  • Pletyka
Link másolása
Újabb fejlesztői LinkedIn-profilt halásztak elő a szemfüles rajongók, melyből kiderült, hogy az egyik pályatervező 2007-2011 között dolgozott a Beyond Good & Evil 2-n, ami PS3-ra, Wii U-ra és Xbox 360-ra készül.

A Ubisoft egyik pályatervezőjének önéletrajzából kiderül, hogy a Beyond Good & Evil 2 2007-2011 között "aktív fejlesztési szakaszban" volt, de még nem tudni pontosan, hogy mi történt vele 2011 után.

Michel Ancel még korábban utalt rá, hogy a Beyond Good & Evil 2 munkálatai attól függnek, hogy miként fogadja a közönség a Rayman Originst. A jelek szerint a Ubisoft Montpellier egy ideig félretette a produktumot, hogy aztán a közelmúltban újra nekilásson.

Aggodalomra adhat okot, hogy tegnap felreppent szóbeszédek szerint Ancel úr lába alatt forróvá vált a talaj, és távozásra készül, de ez még korántsem bizonyos. Az viszont már igen, hogy a designer tavaly májusban azt nyilatkozta, hogy a Beyond Good & Evil 2 újra teljes erőbedobással készül - a jelek szerint már a következő generációs platformokra.

Vélhetőleg egy korai változaton munkálkodott a nevezett pályatervező, s azóta koncepciót és platformot váltott a stúdió.

A Kotaku magazin a minap egyenesen a Ubisoft vezérigazgatójánál kérdezett rá a Beyond Good & Evil 2 alakulására. Yves Guillemot nem szolgált részletekkel, csupán annyit árult el, hogy ha új konkrétumokkal tudnak szolgálni, megosztják majd a nagyközönséggel. "Érkezik!" - jelen pillanatban ez a Ubisoft hivatalos állásfoglalása.

Több mint a semmi.

6.
6.
aordog
Ha valamire ilyen sokat kell värni, akkor az ember elöbb- utobb feladja. Én mär feladtam... aki meg nem, az meg lehet, hogy ha egyszer jön, akkor csolodni fog! Szänalmasak a jäték fejlesztöi!
4.
4.
Porcupine Tool
Ha olyan zseniális lesz mint az első rész,akkor jöhet...bármire!
3.
3.
_Tappancs_
Nem tudom,hogy mi köze van a Rayman origins eladási mutatójának a BEG2-höz...Még csak nem is egyfélék:DEnyhe manipulációnak érzem,sem mint szoros logikai kapcsolatnak....
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...