Hivatalos: jön az Assassin's Creed IV: Black Flag

  • Írta: fojesz
  • 2013. február 28.
  • Bejelentés
Link másolása
A Ubisoft az imént hivatalosan is megerősítette, hogy készül az Assassin's Creed IV: Black Flag, az első részleteket viszont csak hétfőn kapjuk meg a sorozat kalózos folytatásáról.

Hogy mi volt igaz a korábbi pletykákból, azt még nem tudjuk pontosan, a Ubisoft rövid bejelentése egyelőre a játék címét, a kiszivárgott dobozborítót és így a kalózos körítést erősíti meg. A kiadó tegnap mutatta be a sajtónak az Assassin's Creed IV-et, az első előzetesek az embargó lejárta után, hétfőn jelenhetnek meg belőle.

Ami biztos továbbá, hogy a játék PC-re, PS3-ra, Xbox 360-ra és Wii U-ra készül, a next-gen konzolokról (még?) nem esett szó. A Ubisoft folytatja a hagyományokat, a PS3-on játszók 60 percnyi extra tartalomnak örülhetnek.


Mellékeltük a végleges dobozborítókat is, csekkoljátok!

62.
62.
daniel2001
szerintem vagi lesz
61.
61.
aordog
Hadd döntsem el...
60.
60.
aordog
Ha te ezt most komolyan gondolod, hogy betiltanäd, akkor gondolom olyan vagy, mint Isaac: egy kicsit zavaros. Hagy döntsem mär el, hogy mikortol kezdek el valamit. Az elme néha oly êrdekes...a tiéd is az!
59.
59.
Drazhar
#50: Ugye tudod, hogy onnantól kvázi súlytalan az egész kommented, hogy "de inkább legyen érthetetlen a sztori, mint az, hogy az első részt elkezdjem! 3-mal kezdtem és jó volt!"

Én komolyan betiltanám az ilyet amikor egy egymásra épülő(!!!) szériát valaki elkezd az 5. résszel játszani. Vagy akkor legalább ne verje magát erre.
58.
58.
KőbányaKispest
#57: Az Esbern bug volt a best, amit nem voltak hajlandóak kijívtani vagy 5 patch-ig érthetetlen okokból. Egy maszek fixet kellett letölteni, ami javította a nyelvi fájlokat:D:D
57.
57.
Dugong
#56: Lehet, hogy értelmetlen, én csak ötleteltem, de bugok terén nincs igazad. A Skyrimnak a PS3-as portja volt iszonyatosan bugos, a PC-s nálam a 130 óra alatt, amit játszottam vele, néhány textúrahiba, de csak kétszer volt igazi problémás bug, és sosem buktam küldetést emiatt.
Az AC3-nál pont fordítva, a PS3-as stabil, de a PC port hemzsegett a hibáktól. Két kezem nem elég, hogy megszámoljam hányszor kellett újraindítani a játékot, mert úgy beakadt, meg eltűntek szereplők, meg tárgyak.
56.
56.
samatagrav09
#45: "Mennyi bug volt az AC3ban" Nos a skyrimban mégtöbb volt és mégis kiadták úgyhogy az érvelésed értelmetlen.
55.
55.
adam6751
#54: A vesszőhibákért elnézést kérek.
54.
54.
adam6751
#30: Én szintén nem értem pedig az összes AC-t kijátszottam,és mint Ezio nagy "rajongója" teljesen megvoltam elégedve Connoral és persze az egész harmadik résszel. A helyszínek, városok nem ütnek akkorát mint a második részben és nem is fognak hiszen a reneszánsz Itáliánál jobb helyszín-korszak nem lesz egy játékban.
De ettől függetlenül számomra minden téren jobb lett az eddigieknél (na jó leszámítva a 2.rész történetét helyszíneit).
Én azokat nem értettem akik arról áradoztak hogy milyen jó lett a Revelations de a harmadik már szar.Pedig a Rev.-nél szarabb AC eddig nem volt és remélem nem is lesz.Na és a bugok : Nevezzetek hazugnak de SZINTE semmi játékhibát nem véltem felfedezni. Lehet szerencsés vagyok ilyen téren mert még anno a Red Dead Redemtion-ben is egyetlen egy buggal találkoztam.
Ami nem tetszett mindössze a sokak által már említett "leegyszerűsített" játékmenet.Ezt leginkább a mászásra értem: amíg az előző részekben Ezioval külön gombkombinációt kellet alkalmazni egy bizonyos mozdulat használatához, addig itt szinte magától mászik. De ez nem olyan vészes.

Összességében ha valakinek nem tetszik az ACIII akkor az pusztán ízlés kérdése és nem pedig a játék hibája. Connor és Amerika negatívumként? Kinek mi...
53.
53.
Hardy
Kövezzetek meg,de én most ezt nem értem. Ez most konkrétan a 4. rész lesz vagy a 4. rész kiegészítője (4. rész nélkül?!) vagy a 3. rész kiegészítője lesz?
52.
52.
Macifasz
#51: Az AC 3-ban sztem csak egy teszt volt a hajós küldi. Akkor már rég fejlesztették a kalózos epizódot, de nem akarták kockáztatni egy olyan részt, ahol központi elem lesz a hajókázás, így a 3. részben adtak egy kis ízelítőt belőle, majd figyelték a reakciókat, véleményeket valamint a teszteket, és mivel látták, hogy zabálják a népek voilá, jött is a bejelentés. :-D Ha bukott volna a hajókázás, lehet csak kiegészítő lett volna a Black Flag...vagy még az se. Kockázatos vállalkozás volt, de ügyesen húzták meg az Ubibál annyi szent.
51.
51.
goblinfing
Ac3-ról ami vidi kritikát láttam azt mondták a hajós rész jó a többi unalmas..Ubi ezt meglátta és NEED A KALÓZ ÁSSZINNNZZZ..és ac4 was born
50.
50.
aordog
Az, hogy valami évente jön, az nem jelenti azt hogy romlik a minöség. Pont fordítva! Azt meg,pläne nem, hogy meg kell venni! Elöfordulhat, hogy az egyik rész tetszik, de a mäsik mär nem! A szämozott részek is ilyenek... lehet, hogy az utolsot megveszed, de a többi nem êrdekel...a történet lehet, hogy kicsit elvész a szämodra, de inkäbb legyen érthetetlen a sztori, mint az, hogy az elsö részt elkezdjem! 3-mal kezdtem es jo volt! Ha ez nem jo, akkor majd jön a következö! Ez nem egy film, amit csak úgy bepotolsz... ha nem tetszik, akkor neki se kezdek és inkäbb legyen érthetetlen a történet, mint az hogy oräkat jätszak csak azért, mert kêt- härom szar rész valamelyik jätékbol vagy ebböl kimaradt! Tehät jöhet! Én värom!
49.
49.
Giggsy
#46: Kettőspontok az indián szövegben? Valami ilyesmire gondolsz: Ratonhnhaké:ton?
48.
48.
Dreadlox
unalmas, csinálnák inkább a Rainbox Six-et!
47.
47.
TN71
#46: Engem nem nagyon zavart,mert még nagyon alapul beszélek angolul,hatodikos vagyok:)
Az igaz,hogy voltak benne félrefordítások,de meg lehet bocsátani:)
46.
46.
robi009
#44 nem tudom hogy vagy vele , de engem rohadtul felkúrt amikor a fele fordítás nem is volt hű ahhoz amiről angolul beszéltek , de azt még el is nézném mert a filmekbe is így van általában . De hogy nekem PS3mon amilyen hibák voltak a FELIRATBAN (minden más tökély) az valami undorító .... kettőspontok az indián szövegben , ilyen kockák az ékezetes betűk helyén ...
45.
45.
Dugong
#43: Dehogyisnem! Ennek az elméletnek sokkal több értelme van, minthogy egy kiegészítésből csináljanak negyedik részt. Ha belegondolok, hogy mennyi bug volt az AC 3-ban... nem is értettem, hogy adhatták ki a kezükből így. (pl. a ló derékszögű falon sétált és föl tudtam szállni rá, egyszer meg átestem a talajon és egy ház alatt úsztam az erdő közepén) Ami viszont bugmentesen futott, azok a tengeri jelenetek voltak. Szóval a butított AnvilNext nem légből kapott ötlet, ha a Black Flaget rendesen támogatja majd.
Sok ember több éves munkája simán rámegy a körítésre, és mivel egyszerre több Ubisoft stúdió is dolgozik az AC-ken, ez lett kész előbb, és nem akarták még éveket húzni ezt a történet szálat. Semmi összeesküvés nincs emögött.
Köszi az info-t felegyi!
44.
44.
TN71
Én csak annyit kérek a Ubisoft-tól,hogy magyar felirattal jelenjen meg,mint a 3!!!!
43.
43.
Drazhar
#41: Ez a "ez lett volna a hivatalos 3. rész, csak nem akarták pihenőre tenni a sorozatot így összehegesztették (viszonylag gyorsan) a mostani 3. részt..." nagyon összeesküvés elmélet szagú. Meg azért itt emberek több éves munkájáról van szó, ennyire a háttérben nem mehettek a dolgok :D
42.
42.
Drazhar
Utolsó esélyt megkapja a széria, ha ez is olyan gyenge lesz mint a 3, akkor szevasz.
Azért valahol baromi szomorú, hogy egy egykor csodás jövő elé néző széria ma itt tart...
41.
41.
felegyi
Szerintem ez már a Watch D. motorját fogja használni... és ha igazam van, akkor ezt a részt már pár éve hegesztik... megmerem kockáztatni hogy ez lett volna a hivatalos 3. rész, csak nem akarták pihenőre tenni a sorozatot így összehegesztették (viszonylag gyorsan) a mostani 3. részt... a 2-ről már nem tudtak mit lehúzni, újat meg ki kellett adni... annak a motorja már gáz volt tavaly is... így butítottak valamennyit az AnvilNext-en... jó ez egy erős teória, de benne van a pakliban :)
40.
40.
DarkLord
#24: Végigtoltam a dlc-t és nekem tetszett eddig, hogy Washington gonoszkodik benne (persze még 2 dlc elronthatja a dolgot) meg a szellem farkasokat is egy jó ötletnek tartom, nekem jobban bejön ez így, hogy indiánkodik benne, mint az, hogy eleinte szerencsétlenkedtünk vele gyerekként...
39.
39.
Dugong
#12: Az első részben sok hiba volt, meg unalmas darálós részek, de hangulatában megalapozta a sorozatot.
A többi minőségében nálam a következő a sorrend (bár tudom, hogy sokan nem értenek velem egyet):
AC2
AC3
Revelations
Brotherhood

De ezt a Black Flaget nem tudom hova tenni. Világos, hogy ezt a sokaknak tetsző hajós témát lovagolják meg, de hogy most ez a 4. rész kiegészítője, csak előbb szivárgott ki, mint az AC 4... Bár gondolom, hogy ez lesz a 4. rész, de akkor meg minek oda az alcím. Akkor már inkább AC 3: Black Flag legyen, mert biztos vagyok benne, hogy a grafikus motor ugyanaz marad.
38.
38.
Dugong
#33: Nem kell ahhoz még óvodás kor sem. A 2 éves kislányom is kivette a kezemből a kontrollert, hogy az AC3-ban simogassa az állatokat, és nyeríttesse a lovakat. Aztán amikor rátámadt valaki, elkezdte vadul össze-vissza nyomkodni a gombokat és simán kivégzett pár embert. 2 évesen.
De nem volt rossz játék. A hajós küldetések nekem speciel tetszettek, Connor apjának stílusát nagyon csíptem, de tény: ahogy haladt előre a sztori, úgy vált egyre érdektelenebbé, és a végének nem volt már semmi súlya, pedig én Desmondot is szerettem.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...