Call of Juarez: Gunslinger - itt a gameplay trailer

  • Írta: fojesz
  • 2013. március 15.
  • Videó
Link másolása
A korábbi ígéreteknek megfelelően mára befutott a Call of Juarez: Gunslinger gameplay trailere, sőt néhány screenshotot is mellékeltek a készítők az előzetes mellé. "Ha az igazság elbukik, jön a bosszú."

A Call of Juarez: Gunslinger valamikor az idei év folyamán válik letölthetővé PC-n, PS3-on és Xbox 360-on, és mint azt a tavaly szeptemberi bejelentésben is részleteztük, a játék hangulatában az első két részt idézi, ugyanakkor a játékmenete jóval árkádosabb lesz.


A főszereplő Silas Greaves fejvadász, aki a vadnyugat leghírhedtebb törvényen kívüli arcaival készül leszámolni, a történet során olyan neves banditákkal is összeakaszkodunk, mint Billy, a Kölyök vagy Jesse James.

Köszi, Lacee. és Moldren!

16.
16.
KopyAti
Ebböl miért nem lesz dobozos változat? Pedig AAA- s cím, vagy nem?
15.
15.
kimi101
western...vègre.
el tudák kèpzelni mèg egy Darkwatch folytatást is.
14.
14.
GodGamer
Nekem, a House of the Dead jutott a trailerről eszembe. :) Sebaj úgy is szeretem a rail-shootereket. :D Egynek biztos jó lesz, főleg ha hozza az 1. rész színvonalát.
13.
13.
giga321
Ennél is az Evil Ways zene megy :D elég felkapott. a játékot nagyon várom a kettő tetszett, ez is jó lesz.
12.
12.
Rakottkrumpli
#10: A képeket meg se néztem :D Azok alapján tényleg az.
11.
11.
frenkyboyhun
örülök h marad a vadnyugat mert úgy ahogy nem volt olyan rossz a 3 de én azt a játékot nem call of juareznek neveztem volna el.
10.
10.
Pharaoh
4#: Igen! A 6. és 8. képek alapján, igen! Én imádom ezt a stílust (XIII, Borderlands 1-2., The Darkness 2 stb.) főleg ilyen szép kidolgozottsággal az elődökhöz képest! A Bound in Blood is tetszett, ha ez is hozza azt a szintet játékélmény tekintetében, akkor zsír lesz!
9.
9.
Jared
Az első része megvan és nagyon jó játék nekem ez is tetszik így a trailer alapján :)
7.
7.
Raziel88
Végre egy normális Call of Juarez... Jó lesz.
6.
6.
Karthágó bajnoka
A 2 másodpercnél rövidebb real gameplay bevágások szerintem aggodalomra adnak okot. Ugyanezt megtehetnék egy osztatlan sikert aratott játék folytatásával, de így inkább annyit sejtet, mint egy 20 éves, sima és kerek arcú lány facebook adatlapja, akiről csak válltól fölfelé készültek képek. If you know what I mean.
5.
5.
LAZLOW20
Én a második részt anno imádtam,viszont a cartel egy nagy fos lett.Remélhetöleg majd ez a rész vissza adja a második rész hangulatát.
4.
4.
Rakottkrumpli
Imádom a vadnyugatot, kár, hogy ilyen kevés fejlesztő lát potenciált benne :/ Amúgy ez cell shaded akar lenni, vagy nem? Mert harmadjára nézem végig ezt a videót és nem tudom eldönteni.
3.
3.
metercsiken
Én csak a 2. részével játszottam, de az egész jó volt.
A 3. részét pont azért nem próbáltam, mert elhagyták a vadnyugatos feelinget!
De ezzel most kárpótolnak minket ahogy látom!
Nagyon helyesen! : )
2.
2.
pjoco
Így van vissza a jó öreg régi vadnyugatra!
1.
1.
DarkLord
Nagyon jól néz ki , amikor megy a vonat az is csodaszép meg úgy az egész . Remélhetjük is, hogy nem a 3. rész után mennek mert az egy akkor sh!t lett, hogy az eszméletlen :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...