Új Warhammer 40.000-stratégia készül

  • Írta: fojesz
  • 2013. március 15.
  • Bejelentés
Link másolása
A Slitherine és a Games Workshop megállapodást kötött, a fejlesztőcég multiplatform stratégiai játékot készít, ami a Warhammer 40.000-univerzumban játszódik majd. A részletekre még várni kell.

Megállapodást kötött a Slitherine és a Games Workshop, így az előbbi Warhammer 40.000-stratégiát készíthet.

Warhammer 40.000: Dawn of War II

A játéknak természetesen nem lesz köze a Dawn of Warhoz, mert az a sorozat a Segáé, ráadásul a mostani sajtóközlemény szerint a Slitherine körökre osztott stratégiában gondolkodik. A fejlesztés multiplatform lesz, a készítők vélhetően mobileszközökre is elkészítenék a játékukat.

Konkrét részletek viszont még nem láttak napvilágot róla, a Slitherine későbbre ígért részleteket.

7.
7.
PAtr0n
#5: Azért van azok között jó. A Heroes of Might & Magic 2-3 nálam etalon. Ahhoz a világhoz az illett a legjobban. De én is az RTS-eket szeretem jobban. A W40k világ valami fenomenális, egyedi. De félek, hogy ezt az új címet kár megcsinálni. Csináljanak egy olyat, ami Dawn of War 1 és 2-őt ötvözi. A 2 játékmechanikája belegyúrva az 1 bázisépítős légkörébe.
6.
6.
The Lone Drow
#5: Nekem semlegesek. A Space Hulk-ot várom, főként azért, mert a harc játékmenete az új XCOM harcához lesz hasonló, annak a demója pedig tetszett. Nem beszélve a nyomasztó hangulatról.
5.
5.
Skyer
#4: Sosem szerettem a körökre osztott játékokat. Kiráz a hideg tőlük.
4.
4.
The Lone Drow
#3: Dettó, a Space Marine-ben rengeteg lehetőség lett volna még, és anno terveztek is neki egy folytatást,

A körökre osztottságtól nem kell félni, bár én első blikkre erre a játékra gondoltam: http://www.spacehulk-game.com, de megláttam, hogy más a fejlesztő csapat így úgy látszik tévedtem.
3.
3.
TryGun
#2: Hát igen, én is ugyan ezen a véleményen vagyok.Habár most hogy elgondolkoztam rajta a Space Marine se Dawn of War szóval lehet ez sem lesz nagyon rossz.Habár én már jobban örülnék egy régi módi Dawn of War folytatásnak vagy a már említett Space Marine folytatásának, mer szerintem többet ki lehetne hozni belőlük.
2.
2.
Skyer
Először megörültem, aztán fokozatosan lesápadtam.
- Nem Dawn of War
- Körökre osztott
- Mobil eszk.-re is.
Meh.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...