GDC 2013: The Phantom Pain - új trailert kapunk

  • Írta: fojesz
  • 2013. március 17.
  • Hír
Link másolása
A Gametrailers TV legutóbbi adásában maga Joakim Mogren, a Moby Dick Studio vezérigazgatója szólal meg, az interjú persze csak még inkább ráerősít arra a feltételezésre, hogy a projekt mögött Hideo Kojimáék állnak.

Ha emlékeztek, a tavalyi VGA-n mutatkozott be a The Phantom Pain, azonban már akkor is tudtuk - ha nem is erősítették meg ezt hivatalosan -, hogy a projekt mögött valójában Hideo Kojima és csapata áll, a felvezetés pedig az új Metal Gear Solidnak, ráadásul feltehetően az ötödik résznek szól.

A fenti linken elérhető cikkben minden erre utaló jelről írtunk, a Gametrailers TV legutóbbi adása pedig még inkább megerősíti az emberben azt az érzést, hogy ez az egész Moby Dick Studio-háttér óriási nagy kamu. Persze mindezt maximálisan tudatosan teszi.

A videóban maga Joakim Mogren, a fejlesztőcég vezérigazgatója szólal meg (alaposan befáslizva, mert "balesetet szenvedett"), amiben azt ígéri, hogy a hónap végi GDC-n új trailert mutatnak be a játékból, ami minden kérdésünket meg fogja válaszolni. Néhány kép is előkerül, amin véletlenül feltűnik a Kojima-féle Fox Engine logója is.

A játék egyébként PS3-ra és Xbox 360-ra készül, és bár Mogren "nem tudta megerősíteni", hogy a next-gen konzolok is a célkeresztben lennének, a fentiek alapján mi már nem hiszünk el semmit.

A GDC-n egyébként maga Kojima is előadást tart, éppen a Fox Engine-nel kapcsolatban.

8.
8.
simon 555
Azzal egyetértek, hogy valszeg Kojima van a háttérben és MGS, de kizártnak tartom, hogy MGS 5-ről lenne szó.
A Ground Zeroes-ról is alig tudunk valamit egy kis gameplayt leszámítva, erre már mutatnák az 5. részt? Kizárt...
Szerintem 3 lehetőség van. Vagy kézikonzolos, vagy a Ground Zeroes-ról van szó vagy pedig egy next-gen MGS.
7.
7.
KopyAti
Ez ps exkluzív lészen?
6.
6.
DevilGamer
Lehet, sőt talán már biztos is, hogy egy Kojima játékról van szó. Gondolom elakarta rejteni a dolgokat, hogy később egy nagy meglepetés legyen vagy mivel tudjuk, hogy Kojima Sherlock Holmes rajongó, így az is lehet, hogy egy kis rejtvényt adott a rajongóknak. De ahogy bence mondta, lehet hogy ez egy kreált arc, ugye feltűnő lehet, hogy pont fekete pólót viselne? Érdekes.
5.
5.
bence51
#4: http://www.abload.de/img/joakim_mind_blowny7zqt.gif

ezt még hozzáfűzném mert vicces :D
1.
1.
DollSyndrome
Imádom ahogyan mókáznak Kojimáék.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...