GDC 2013: Metal Gear Solid 5 - képek és videó

  • Írta: zoenn
  • 2013. március 28.
  • Videó
Link másolása
A Kojima-féle összeesküvés tegnap nyilvánvalóvá vált: a The Phantom Pain és a Ground Zeroes voltaképpen a Metal Gear Solid 5-öt takarja. Most megcsodálhatjuk a GDC-n levetített gameplay demót és még néhány képet.

Hideo Kojima felültette a fél játékostársadalmat, precízen összehangolt teaser kampányával ágyazott meg a tegnapi Metal Gear Solid 5: The Phantom Painnek. A tegnapi trailer után most megcsodálhatjátok a designer előadásán levetített játékmenet-felvételt, amit lelocsolunk még egy tucatnyi friss screenshottal is.

Ezzel párhuzamosan David Hayter, a Big Bosst megszólaltató szinkronszínész a Twitter-csatornáján árulta el: ezúttal nem ő lesz a főszereplő hangja. Hogy ki veheti át a helyét, azt nem tudjuk még.

A játék PS3-ra és Xbox 360-ra tutira megjelenik, a PC-s és a next-gen jelenlét még lóg a levegőben.

10.
10.
dyousee
#9: De mondom mi volt a csúcs!

Amikor 'Dr. Forró' hatásvadász -és tök felesleges- belépõje után elpárolog, a társunk ismét segítõ kezet nyújt -nélküle felborult cserebogár módjára vergõdnénk ott háton fekve- és nagyon elõzékenyen HASRA FORDÍT ,HOGY TOVÁBB TUDJON MÁSZNI ÜGYESEN A KÍGYÓ !

VVISÍTOTTAM :D !!
9.
9.
PAtr0n
#8: Jahh, beszartam a röhögéstől én is akárcsak a tömeg aki a videót nézte. Szeretem az MG-t, tetszik az egész videó, de hogy mi a szaré nem tud segíteni annak a szerencsétlen élőhalottnak, az nem fér a fejembe :)
8.
8.
dyousee
#6: Tényleg "nem semmi milyen élethüen jeleníti meg a dolgokat".

Fõleg azt a magas színvonalon történõ segítségnyújtást amit 'Jack Bauer' tanúsít egy több éves kómából (!) éhgyomorra feleszmélõ, nyilván dezorientált, fizikailag szinte teljesen leépült, félszemü, FÉLKARU emberi roncsal szemben ;D Biztos úgy volt vele miután belõtte Kígyónak a Kojima-koktélt : "Majd belejön a mászásba, mint kiskutya az ugatásba !" Kishíján összekarmoltam magam a röhögéstõl ! XD !

De amúgy nekem is bejön. Pláne ez a nyomasztó bevezetõ ;]
7.
7.
kamgecam
#4: A játék PS3-ra és Xbox 360-ra tutira megjelenik, a PC-s és a next-gen jelenlét még lóg a levegőben.
6.
6.
_Tappancs_
Eddig ez az engine a legjobb. Nem semmi milyen élethűen jeleníti meg a dolgokat..
5.
5.
Lacek5
4.
4.
astrometan
ez lesz pc-n?? a válast köszi
2.
2.
Henry82
Elég jónak tűnik!
Jól hallom, hogy a bekötött fejű barátunkban Jack Bauer-t üdvözölhetjük? :)
1.
1.
kamgecam
Ooooh yeaeh!

Mi az a kiálló a fején?(vagy csak Kojima bácsi szórakozik megint?)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...