GDC 2013: PC-n terjeszkedik a Miiverse

  • Írta: fojesz
  • 2013. március 29.
  • Bejelentés
Link másolása
Ahogy arra számítani lehetett, a Nintendo durván egy hónap múlva PC-ről és mobileszközökről is hozzáférhetővé teszi a Wii U közösségi rendszerét, a Miiverse-t. A szolgáltatás nem sokkal később 3DS-en is elrajtol.

A Nintendo a GDC-n jelentette be, hogy valamikor májusban az okostelefonokról és a webböngészőkből is elérhetővé teszi a Wii U közösségi rendszerét, a Miiverse-t. Az alkalmazások az alapvető Miiverse-funkciókat támogatják majd, lehet kommentelni, rajzolni és közösségekhez csatlakozni.

Közben a Miiverse 3DS-es verziója is készül, ez valamivel később érkezik - pontos megjelenési dátumunk még nincsen. A Nintendo leszögezte, hogy míg a Wii U-n az összes játék kompatibilis a Miiverse-szel, addig 3DS-en lesznek olyan programok, amik nem támogatják azt.

Köszi, DON GONDOCS!

4.
4.
myrte
Videó is van ám hozzá: http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=jjD-3IJUqds#!
3.
3.
myrte
Ez egy jó dolog. Ha elutazik az ember, akkor majd ugyan úgy tud válaszolni a leveleire :D
2.
2.
Birkazoli
#1: A játékokra eleve egy külön csapat dolgozik. Mario Galaxy 3 azt mondják könnyen lehetséges, hisz talán a valentin napi Nintendo Wii U Direct-on mondták, hogy a Galaxy 1-2 játékhoz hasonló játék fog jönni Wii U-ra, plusz a nagy kedvencem a Mario Kart is jön Wii U-ra:)
1.
1.
spikee576
A nintendó inkább azzal foglalkozna hogy csináljon minél több jó és komoly gémet a wiiu-ra pl:donkey kongot mariogalaxy3-t meghasonló az igazi N fanoknak ezek kellenek nem a Miiverse mondjuk jó azis de az külön szolgáltatás.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...