Black Ops II - két hét múlva jön az új DLC

  • Írta: fojesz
  • 2013. április 2.
  • Pletyka
Link másolása
Gyakorlatilag biztos, hogy április közepén érkezik a Call of Duty: Black Ops II soron következő kiegészítője. Az Uprising nem tartogat túl sok meglepetést, négy multis pályát és egy zombis térképet ad hozzá a játékhoz.

A Call of Duty: Black Ops II új kiegészítőjéről elsőként a MadAssGamers adott hírt, a lap egy játéküzletben bukkant az Uprising hirdetésére. Ez alapján a DLC április 16-án landol az Xbox Live-on, amiből kitalálhatjuk, hogy durván egy hónappal később pedig PC-n és PS3-on is tiszteletét teheti.

A csomagtól ne várjunk túl sok újdonságot, a szokásos tartalombővítést kapják a rajongók: négy multis pálya érkezik Vertigo, Magma, Studio és Encore címmel (a Vertigo a Modern Warfare 2 azonos nevű mapjának felújított változata), és egy zombis térkép is készül, ez a Mob of the Dead címet kapta.

10.
10.
Neurotic
#3: Vannak ősz hajú mapek ás játékmódok? Nemár :D

Egyébként ez a dlc dolog szimpla zsarolás. Ha nem fizetsz akkor olyan mintha nem is játszhatnál a teljes játékkal. A Codnál meg pláne pofátlanság, hogy évek óta ugyanazzal a motorral adják el ezeket a mapeket. Kb semmit nem kéne csinálniuk, hogy a jelenlegi verzióban is játszható legyen az összes térkép csak bemásolni őket :)
9.
9.
Quent1n
5k ért vettem meg annyit még megért, de így is sok idegesítő hibája van. Szerencsére a CoD4 óta megmaradt a hangulat és az elviszi a hátán. DLC-t kizárt, hogy egyet is vegyek, marha drágán mérik..

Igazából magunknak köszönhetjük, hogy ezt megtehetik.. No meg annak, hogy nincs épkézláb vetélytárs aki tudna CoD élményt adni technikailag naprakészen és gamer barát tálalásban.
8.
8.
Starkiller89
Én nem is tudom, hogy mit mondjak. Majd ha végre egy teljesen új motorra írják meg a Call of Duty-t, akkor lesz értelme az ilyen-olyan DLC-nek, mert itt egy példa, ami már eléggé unalmas és idegesítő, hogy az égő kocsi akkor robban fel, ha ott vagyok mellette, vagy éppen csak odaérek mellé....mai napig nem javítottak ezek semmit, dx11-et se látom a játékban, pedig ígérték. Ennyit erről. Azóta SWTOR-ral játszom :D Ha update van, akkor felmegyek picit lövöldözni, de kb ennyi.
6.
6.
Faszi
#5: inkább az össze multi mappot mert ezeken a szutyok kempelős szarokon elég idegromboló játszani
5.
5.
Jared
bo1-ből áthozhatnák a moon zombi mappot azt még meg is venném
4.
4.
Jared
xddd az a poén hogy meg is veszik xddd
3.
3.
Falcon
elég vérlazító dolognak tartom hogy sok pályát játékmódokhoz kötnek... én free for all -ozni szeretek csak, és így kapásból mínusz 5 pálya! és már az mw3-ban is eljátszották ezt!:( kifizetem a játékukért 15 ezret az első napon akkor had használhassam az őszes pályát az őszes játékmódban! annyira picik a pályák így is nem tudom miért nem lehet használni..... ezért nem veszek én tőlük semmi dlc-t mert idióták
2.
2.
Faszi
Szégyen ez a játék és a sok hülye DLC helyett inkáb a BO1-ből hozhatnának át pár mappot sőt inkáb az egész játékot.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...