Thief - még több screenshot és artwork

  • Írta: zoenn
  • 2013. április 5.
  • Képek
Link másolása
Az Eidos Montreal sajtórendezvényén ismét bemutatták Garrett következő kalandját. Bár új információkkal nem szolgáltak, vadiúj képekkel igen. A látottak teljesen letaglózóak, bitang jó lopakodós címmel gazdagodunk.

Bár néhány képet már láttunk korábban is, ilyen tisztességes felbontásban még nem.

Az Eidos képviselője az Eurogamernek adott interjújában megerősítette, hogy a Thief nem tartalmaz majd kompetitív multiplayert. A csapat teljes egészében a tökéletes single player élmény mellett tette le a voksát, igaz, néhány online szegmensről nem mondott le - erről majd később ad felvilágosítást.


Végre lehullt a lepel a Garrettet alakító színészről is. Ő nem más, mint Romano Orzari, mestertolvajunk mozgásáért és hangjáért is az az úriember felel, akit az Assassin's Creed 2-ben hallhattunk korábban, Giovanni Auditore da Firenze megszólaltatójaként. A motion capture és szinkron munkálataiba mi is betekintést nyerhetünk.

A Thief 2014-ben jelenik meg PC-re és next-gen konzolokra.

10.
10.
Shannaro
#7: A természetfeletti cuccok többnyire hiányozni fognak. Se varázslat, se zombik, se szellemek.
9.
9.
Gamer 74
Atom hangulat és dizájn.
8.
8.
Marcus T.
Úgy igazán azt se, bánnám, ha olyan lenne, mint a 3 grafra, csak jöjjön, legyen irdatlan nagy nyitott világa és rendben lesz.
7.
7.
MadDragon
Amúgy lesznek benne természetfeletti dolgok/ellenségek(élőholtak meg hasonlók) benne, mint az eredeti trilógiában? Mert az is adott a hangulatához.
6.
6.
br1Koo
Szerintem a Dishonorednek meg a Thiefnek tök más hangulata van. Előbbiben akármikor használhatsz erőket aminek segítségével borzasztó egyszerűen el lehet bújni(Én speciel külön értékeltem, hogy szépen fel van építve a pálya úgy, hogy azok is lopózhassanak akik "természetes" úton szeretnének sunnyogni). A Thiefben pedig sokkal lassabb volt a játékmenet, mert ott a lebukás után a villanógránáton kívül nem igazán tudtál előnyt szerezni, és én speciel amikor a villanógránátot használnom kellett már sikertelennek tekintettem a küldetést :D.
5.
5.
ichigo477
miért van ez nekem tiszta Dishonored lenne:I?
4.
4.
Shannaro
#3: Én most a télen játszottam végig mind3 részt és nem érdekelt a grafika. Olyan élményt nyújtott, hogy megfeletkeztem a textúrák minőségéről. Én is magyarítva játszottam. Minden könyvet, levelet, megjegyzést végigolvastam.

#1: Skillrendszer nem volt a régiekben. Mellékküldetések voltak a harmadikban is, de nem volt rögtön feltüntetve. Ha olvastad a könyveket, leveleket ott találhattál mellékes jövedelemért elvégzendő feladatokat.
3.
3.
Ruga
Azeroth87: nekem forditva volt, a dishonoredrol elsore a thief jutott eszembe..
Zsenialis jatek a thief. Anno forradalmi volt. Aki kihagyta annak mar csak a thief 3 lehet elvezetes a grafika miatt, viszont hd pakkal, magyar felirattal majdnem kotelezo. :)
Mar csak a hangulata es a vilaga miatt is.
2.
2.
Azeroth87
A hangulata nagyon megfogott már az első képeket láttán is.
Dishonored jutott eszembe a belső képeket látva.
Remélem egyébként, hogy nem Hitman szerű lesz...
1.
1.
Karthágó bajnoka
Lesz a játékban skillrendszer? És mellékküldetések? A játékidőre van már kilátás?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...