Dark Souls II - ízelítő a gameplay bemutatóból

  • Írta: fojesz
  • 2013. április 10.
  • Teaser
Link másolása
Az IGN ma egy exkluzív bemutató keretében vetíti le a Dark Souls II első gameplay jeleneteit. A magazin kedves volt, nyálcsorgatás céljából megelőlegezett két screenshotot a felvételből.

Világpremierre készül az IGN, nemsokára náluk lehet majd megnézni a Dark Souls II első gameplay felvételét. A tizenkét perces anyagban minden benne lesz, ami érdekelheti a rajongókat, a játékmechanikai újításoktól kezdve a szörnyeken át egészen a harcig. Egyelőre két screenshotot tettek közzé ízelítő gyanánt:

40.
40.
PAtr0n
#36: "Sokan egyértelműen a nem opcionális nehézségen akadnak fenn, ami azonban csak tanítja fokozatosan a játékost, hogy egyre jobb lehessen, ezen nehézségek legyűrése pedig nagyon jó érzés."
Meghiszem azt. Amikor végre lecsaptam Havelt a toronyban hajnal 3 volt már, és már vagy 100-adszorra mentem vissza. Na amikor megfeküdt! Annyira feltartottam a kontollert elhajítva a kezem, hogy majd beleálltak a plafonba! :D
Ez egy kib*szottul eltalált játék, különc a maga nemében, értem ezt a játékmenetre, nehézségre, történet összetettségre. Sokan ettől ijednek meg az elején, és szarozzák le.
Amiért elkezdtem vele játszani az pont a nehézsége miatt volt. Imádok vért izzadni, mert attól lesz édes a győzelem minél nehezebb kivívni.
39.
39.
metercsiken
#36: Na, ez egy jó kis" meggyőző " írás! : )
Szerintem nem is gondolkodok rajta tovább, és amint tudom beszerzem! : )

Aztán persze majd ezt is, ha majd megjelenik.
36.
36.
Siegmeyer of Catarina
Az ilyen Doomsdayhez hasonlókat csak sajnálni tudom, hogy kimaradtak egy hatalmas élményből. Ugyanis számomra ez az egyik legjobb játék amivel valaha játszottam és rpg kategórián belül kimagaslóan a legjobb. Sokkal élvezetesebb, mint a skyrim például, csak ez nem a casual codon, meg simsen szocializálódott játékosoknak való, így nem is örvend nagy népszerűségnek. Én pc-n egér+billentyűzettel toltam végig, a gombok megtanulása kb 5 percet vett igénybe. Az a fasza, hogy a játék nem mondja meg, hogy merre menj, de kezdő számára elég egyértelmű a helyes út mivel ha rossz fele megy valszeg nem sokáig fog élni, haladó számára, újrajátszás eseten azonban ez a szabadság nagyon is hasznos. A story nagyon részletes pl. az se mindegy hogy melyik npc mit visel, mi van a környezetében, adott időben hol tartózkodik, meg mit hadovál össze a sokszor megmosolyogtató párbeszédekben. A grafika tényleg nem egy crysis, de a környezet részletessége és a területek változatossága ezért nagyon is kárpótól. Sokan egyértelműen a nem opcionális nehézségen akadnak fenn, ami azonban csak tanítja fokozatosan a játékost, hogy egyre jobb lehessen, ezen nehézségek legyűrése pedig nagyon jó érzés. Számomra egy hatalmas pozitívum, hogy a játék végigjátszása közben és még után is bújja az ember a wikiket nézi a youtube videókat, hogy melyik cucc a legjobb vagy hogy melyik npc-nek mi a háttérstoryja, addig nem nyugodva míg kb mindent nem tud a játékról. Egy felfrissülést ad a hatszor elmagyarázzák hogy mit ölj meg mi miért van, dialógusos rpgéktől. Az univerzum itt beránt és te magad keresel utána mindennek, rávesz hogy kutass a játékon belül és kívül és nem azért mert muszáj hanem, mert érdekel.
34.
34.
SL-Emericus
én pc-én vittem végig!
nagyon jó játék és nagyon tetszett!
várom a második részét!
33.
33.
simon 555
#32: Olyan nehéz venni egy controllert 3 000 Ft-ért?(igen már ennyiért is lehet kapni valamilyent, mind1 milyet)
Szerintem ez nem nehéz dolog és nem is drága az élményért cserébe.
Akik meg itt ócsárolják mint Doomsday valószínűleg csak letöltötték szóval inkább örüljenek neki, hogy játszhatnak vele ingyen és maradjanak kussban...
32.
32.
Skyer
Ha már portolnak egy játékot, azt csinálják meg normálisan, vagy inkább ne portolják.
Kb ezzel le is lehet zárni a vitát. A játék jó, de nem pc-n.
31.
31.
Danikika94
Pyromancer NG++, Barbár NG, és volt/van egy lovagom is 60+ szintes! Én például egér+bill.-el játszottam ki és semmi bajom nem volt vele! Kipróbáltam kontrollerrel de nekem nem jött be...ez van! Viszont szidni??? Pfff...... Erre nem mondok semmit, mivel úgy hiszem akik védik a játékot, azokkal egyezik a véleményem!!! :D Akik fikázzák agyba-főbe, nekik meg meg kellene tanulni játszani!!! A DS óta minden játékhoz kényszert érzek az elsőre hard fokozaton való játékra mert röhejesnek tartom a casual szintet!! Gondolkodni tanít, és túlélni! ennyi! Az ellentábortól elhangzó unalmas, ismétlődő gagyi sz@rdobálás pedig szánalmas... Én sem fikázok soha játékot addig, amíg nem játszottam vele legalább 5-10 órát!!!! Vannak jobb játékok, de ez nem az a játék amit "csak úgy" ócsárolni lehet... -.-
29.
29.
PAtr0n
Örülök, hogy nem nekem kellett Doomsday-t melegebb éghajlatra küldeni. Már nem is írok rá semmit. Úgy csinál mint egy hisztis kisgyerek akinek nem teszik a falatot a szájába.
Nem rég játszottam végig PC-n (controller-el), lvl 129-ig fejlődtem. A végjáték kicsit csalódás volt, mert Gwynn abszolút nem volt annyira tápos, mint amire számítottam. A lordvessel behelyezése után már nagyon felgyorsult a sztori, előtte sokat lehetett tökölni, tervezgetni, nagyon élveztem minden percét. A DS wiki mindig nyitva volt több oldalon a böngészőben, ment az alt+tabozás rendesen! :)
Nekifutottam NG+-on újra, de hamar meguntam, úgy voltam vele kell azért 1-2év megint hogy újra kijátsszam.
A 2-őt már nagyon várom, legyen 5x ekkora játéktér, 5x ennyi fegyó/páncél, és vagy 20x ennyi boss! :)
27.
27.
kamgecam
Gyerekek ign-n már megy!!! :D
25.
25.
mocs4k
#23: mondjuk ez 20nak ment, csak fáradt vagyok már, bocs...
24.
24.
Karthágó bajnoka
Tényleg az dühít titeket ennyire, hogy rá kell jöjjetek kb. 3 óra alatt, hogy az xboxos "A" egyenlő a bill.- es "q"- val? Nem tudom, milyen változatot szereztetek be, nálam lehet konfigurálni az irányítást. Aki a kihívásokat nem szereti, ahhoz nincs szavam. A játékról meg csak annyit, hogy bármely helyszínről mutattok 50 m^2 felületet, egy végigjátszás után meg lehet mondani honnan lett kivágva. Egyszerűen nincs két ugyanolyan, a játékidő pedig 60 órás egy haladónak.
23.
23.
mocs4k
#16
Inkább örülnél, hogy ki jött pc-re is, ha meg nem tetszik, nem kell vele játszani, meg nem kell játszani az agyad a második részről szóló híreknél... de komolyan. Rengeteg játék van, ami nekem sem tetszik... nem is nézem a róluk szóló híreket, nem hogy kommentelnék hozzájuk...
Amúgy meg nagyon könnyű azt mondani, hogy miért nem cserélték le, csak valszeg amikor a játékot írták, nem tervezték, hogy pc-re is kiadják... ha egy-két napos melóról lett volna szó, biztos megcsinálják, valószínűleg komoly oka volt annak, hogy kimaradt.

Ahhoz képest, hogy az ellen ész nélküli, nem egy észnélkül kattingatós játék az általad említett castlevaniaval ellentétben - félreértés ne essék, nekem az is tetszik, de ehhez képest az tényleg agyatlan gombnyomogatás.
21.
21.
kamgecam
#15: http://www.edge-online.com/review/dark-souls-review/
http://www.ign.com/games/dark-souls/ps3-86623
Ajánlom figyelmedbe!
Valóban nehéz,de ha ráállsz akkor a frusztrációból,katarzis lesz!
http://www.youtube.com/watch?v=kX3AY-ZNsmI :D
14.
14.
metercsiken
#11: Igen ezt is hallottam már, de nagyon sokan szidják a "túlzott"nehézsége miatt.
Én ugyan nem bánom, ha nehéz, de brutálisan azért ne legyen( max ha én állíthatom be )
De köszönöm az infót! : )
Még úgy is civódom egy picit! : )
12.
12.
Karthágó bajnoka
Ez az a cím, ami még a Rome 2- nél is türelmetlenebbé tesz. Ha hozza a Dark Souls színvonalát és lesz benne csonkolás is, akkor ezt kikiáltom életem játékának. És igen, a csonkolás nagyon fontos. :)
11.
11.
Dark_Temptation
#9: vedd csak meg nyugodtan! nekem megvan. 5-6 k ért vettem és bátran állíthatom, hogy megérte! nagyon jó kis játék!
10.
10.
metercsiken
#8: Te miért imádod,és miért gyűlölöd az elsőt?
Hátha segítesz a döntésben!? : )
9.
9.
metercsiken
Nekem ez a két kép elég kevéske! : )
De azért jók.
Na de sebaj, úgy is látjuk majd a trilert is!
Előbb-utóbb! : )

Csak az a baj, hogy az első részéről is olyan vegyes véleményeket olvastam, hogy még nem mertem megvenni!
Pedig tetszene( videók alapján ), szóval ideje lenne eldöntenem mielőtt ez is megjelenik! : )
8.
8.
Raatkainen
Egyszerre imádom és gyűlölöm az első részt, nagyon kíváncsi vagyok az új részre!
7.
7.
kamgecam
#5: Nagyon köszi!!!
I LOVE YOU!! =P (félre ne érsd!!!)
5.
5.
Simonus18
#4: Nos, 8PM BST, azaz British Time, akkor az jelenti hogy 9 órakkor, ha nem tévedek
4.
4.
kamgecam
Arghhhhhhhhhhhhhhhhhhhh!!!
Hány órakor lesz a gamplay ign-en???
Könyörgök ha tudja valaki,please,mondja meg!!! :D


3.
3.
Caine
Nagyon jó képek de kíváncsian várom a gameplayt!
2.
2.
ichigo477
már nagyon kíváncsi vagyok rá:)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...