Dark Souls II - tizenkét perc játékmenet

  • Írta: zoenn
  • 2013. április 11.
  • Videó
Link másolása
Az ígéreteknek megfelelően az IGN fellőtte a Dark Souls II első gameplay-felvételét. A From Software szerepjátéka annak ellenére, hogy a leköszönő generációra készül, gyönyörűen fest. Új trailerünk és képeink is vannak.

A Dark Souls II - hasonlóan az elődjéhez - nem kínál mást csak vért és verítéket. Ám ha többszöri próbálkozás után, mégis legyűrjük az előttünk álló nehézségeket, valódi katarzisban lesz részünk. A From Software szerepjátéka abszolút hiánypótló a hardcore RPG-fanok körében, a kihívást tekintve egyeduralkodónak számít. A folytatás még kiforrottabb és nagyobb lesz.

Megjelenés 2013 végén vagy 2014 elején PC-re, Xbox 360-ra és PS3-ra. Következzen a 12 perces gameplay:

A Dark Souls II második trailere már megtekinthető:

S végül jöjjenek a screenshotok:

21.
21.
Type R
Az a baj ezekkel az epic címekkel ,hogy párkapocs mellett nehéz kitolni őket... Èn vaciláltam ds ès skyrim között végül is utóbbit vettem meg bele is pattintottam vagy 300 órát mire az asszony bazmeg friss házasok vagyunk velem jatsz ne azzal a szarral.. Micsodaaa??milyen szar?? Az év játéka stb.. BEFEJEZTED? Be kicsim..:-D azért lassan szoktatom hozzá : mortál áltimétet imádja saturnon szóval nem reménytelen..:-D
20.
20.
metercsiken
#18: ....jó sok idő! : )

Igen igazad van, köszönöm a kiegészítést!
19.
19.
PAtr0n
#13: Hidd el, régebben én is olyan makacs voltam amilyen te. Soha nem gondoltam volna, hogy egyszer kontrollert veszek a géphez. Ami miatt megvettem az a Batman AC volt. Azóta már 5 játékot kijátszottam vele, és nehezemre esik, ha egérrel meg billentyűzettel kell bajlódni. Félre ne értsd, FPS-t és RTS-t soha nem játszanék kontrollerrel, de hátsó nézetes játékokhoz szinte kötelező, mert kényelmesebb vele.
Amúgy nagyon-nagyon várós ez a második rész, igen kíváncsi vagyok már rá. A nehézségen még vehetnének feljebb. :)
18.
18.
kamgecam
#17: és idő....



(kell még hozzá)
17.
17.
metercsiken
A látvány nekem teljesen megfelel!
A nehézségre, csak az első rész beszerzése után tudok majd mit mondani, de ahogy nézem azért meg lehet pár dolgot oldani, csak türelem,és taktika kell hozzá! : )
Arra mondjuk kíváncsi leszek, hogy a sárkányos hídon, hogyan lehet majd továbbjutni!? : )
16.
16.
danez11
#2: mert balfasz vagy hozzá..
15.
15.
Seaxa
#13: Mi csak azt mondtuk, hogy ha nagyon játszani szeretnél vele, simán jó a pc-s port is. Nem lehetetlen végig vinni vele a játékot, van ezeregy alternatíva, hogy feltaláld magad. Összefoglalva: ha engedsz a makacsságodból és kompromisszumot kötsz a játékkal, egy nagyon jó élményben lehet részed. Ha meg nem ér neked ennyit, sok rpg van még a piacon.
14.
14.
mocs4k
#13: Hogy nem lehet megérteni, hogy a witchert és a Skyrimet eredetileg is fejlesztették pc-re, ezt meg csak utólag portolták?
Amúgy a Skyrimről inkább ne beszéljünk, mert az meg kontrollerrel volt vicces.

Amúgy semmi special skill. Rengeteget játszottál egér+bill-el gondolom, azért megy az jobban. Sokkal hamarabb meg lehet tanulni csak billentyűzetet használni, ha már az egér+bill megy, mint az egér+bill kombót először. Ilyen téren is jó, ha nyitott az ember szerintem, kell a változatosság, nem mindig a megszokott.
Ha ennyire nem tetszik, nem tudom miért érdeklődtök a 2. rész irányába...

Ez kicsit olyan amúgy, mint hogy régen úgy toltam a játékokat, hogy nem értettem angolul... simán ment. Most meg húzom a hajam ha japánul vagy oroszul kell játszanom vmit, mert elkényelmesedtem :D
13.
13.
PolluxHUN
#11: én neked adok igazat. Imádom a nehéz játékokat(pl king arthur) és az rpg vonalat. De ez a pc port akkor is botrány...nem köszönöm nem szeretnék kontrollerrel baszkurálódni, sem pedig csak bill.-el. És minimum elvárom azt ha már meghagyták opciónak a bill+egér kobót hogy NE a boxos piktogrammokat hányják az arcomba tutorial gombkiaosztás gyanánt. Érdekes a Skyrimnál meg tudták oldani, a Witchernél szintén.
12.
12.
Seaxa
#11: Az ilyen mértékű szidást akkor érteném meg, ha nem lett volna lehetőséged teljesen a saját kényelmedre szabni az irányítást. Például én is kitoltam szinte csak billentyűzetet használva, egeret max az íjjal való célzáshoz kaptam a kezembe.
11.
11.
KőbányaKispest
#8: Akkor te valami kivételes képességű egyén lehetsz, mert undorítóan pocsék port volt PC-re. De ezt el is ismerték, de hát a fanok lehordanak mindent...
10.
10.
ichigo477
9.
9.
azureknight0715
#2: Neked sincs agyad ehhez a játékhoz:D

Amúgy örülök annak hogy nem könnyítettek, bár első részben is sok volt a szívatós rész hogy esetleg másfele mentél és az első ellenfél kinyírt. Itt úgylátom hogy mégtöbb lesz ami ellen tényleg nem sok midnent tudunk tenni pl sárkányos rész és a szekér. A harcrendszer úgylátom marad úgyan oylan jó, de titkon remélem hogy a socerrernél kicsit rágyúrnak a mágiára me lehetne több lehetőség benne mint ami az első részben volt.
8.
8.
mocs4k
#5: Nem értem hol a probléma, gond nélkül eljutottam a végére billentyűzettel (egér nélkül) úgy, hogy előtte xboxon kontrollerrel toltam, és 3 perc után (miután meglett, hogy melyik gomb mi) már nem is zavart.

Amúgy valszeg értelmesebb lesz, lévén hogy nem csak egy átirat lesz.
7.
7.
Siegmeyer of Catarina
Tényleg nem volt túl jó a port, de azért lehetett billentyűzettel és egérrel is simán játszani mod nélkül.
6.
6.
#5: Vegyél kontrollert a géphez.
5.
5.
LiMiT
Csak sírva könyörgöm, csinálják meg rendesen, tisztességesen azt a PC verziót hogy játszható legyen billentyűzettel és egérrel is és ne keljen 76 féle modot felrakni hogy egyáltalán elfogadhatószerű legyen..
4.
4.
Nebuloid
Rendkívül meggyőző képsorok és kifejezetten örülök, hogy még a jelenlegi generációra jelenik meg. Ha év vége előtt kijön, akkor ön-karácsonyi ajándék szaga van a dolognak! :)
3.
3.
Raziel88
#2: Attól hogy neked nem jön be és nem tudsz vele játszani, azaz neked nehéz attól még nem szar játék....
2.
2.
mrxten
ugyan olyan ócska mint azt első rész...
1.
1.
fnonika
A látvány még mindig kegyetlen szép a nehézség pedig kifizetődő
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...