Black Ops 2 - traileren a Mob of the Dead

  • Írta: zoenn
  • 2013. április 12.
  • Videó
Link másolása
A jövő héten jön a Call of Duty: Black Ops 2 Uprising címet viselő DLC-je, amely a közkedvelt zombimódot is kibővíti egy új fejezettel. Az Alcatraz börtön falai közt járunk, a létesítményt elözönlötték a holtak.

A múltszázad hírhedt börtönszigetéről legendák keringenek, ám a Treyarch csavart egyet a recepten, és a gyilkosok és maffiafőnökök közé zombikat engedett. A Mob of the Dead főszereplőinek Chazz Palminteri, Joey Pantoliano, Michael Madsen és Ray Liotta kölcsönzi a hangját és az arcát. A csomag április 16-án landol Xbox Live-on, majd egy hónappal később PC-n és PS3-on is.

4.
4.
Jared
nem rossz :) de csak ezért 5k-t kiadni mert a 4 multi pálya nem érdekel
3.
3.
Kenny88
Baromi hangulatos. Már csak a színészek miatt is érdemes. Egyből az ugrott be, hogy csinálhatnának egy gengszterjátékot a klasszikus színészekkel, akárcsak itt. Mekkora lenne már - Al Pacino, De Niro, Liotta, Joe Pesci.

Amúgy ezt az Evil.. számot mostanában több játék is nyomatja. A God of War Ascension tuti, de még valami más is rémlik, csak nem ugrik be. Úgy látszik nagyon ráharaptak.
2.
2.
meta7203
Megveszem, de nem a zombik miatt.Inkább a 4 új pálya érdekel.
1.
1.
Scoo
Ez nagyon tetszik. Ahogy elnézem a pálya is elég trükkös lesz. Már az előző dlc pályán is sok mindent lehetett építeni és ahogy elnézem ez nem fog változni, plusz elég sok csapdát is lehet majd aktiválni.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...