GRID 2 - pályabemutatók tömkelege

  • Írta: zoenn
  • 2013. április 30.
  • Videó
Link másolása
A Codemasters nem unatkozott az elmúlt napokban, új gameplay-felvételeket osztott meg GRID 2-ből. Párizs, Cote d'Azur és Brands Hatch pályái mellett az Overtake és Time Attack játékmódokba is betekinthetünk.

Kereken egy hónap múlva, azaz május 31-én landol a boltokban a GRID régóta várt következő része, így a Codies nem volt rest egy rakás gameplay-bemutatóval meglepni minket. A pályamustra mellett egy csaknem egyórás műsort is prezentált a játékmódokról és a testreszabási lehetőségekről. Szemezgessetek!

7.
7.
PAtr0n
#6: Honnan vesszük? Úgy hogy a CM bejelentette hónapokkal ezelőtt, hogy nem lesz belső nézet. Ha hazudott volna az lenne mindenkinek a legjobb, ez nem kérdés, de a jelenlegi állás szerint nem lesz műszerfal.
Amúgy meg nekem kicsit Arcade-abbnak tűnik mint az első rész. Nem tudom lesz e olyan sikere mint az első résznek. A Dirt-nél is az volt a baj, hogy az első rész után nagyon a Ken Block majmolás felé vették az irányt, bár élvezhető volt még így is.
6.
6.
Tommy74
#5: Honnan veszitek, hogy mellőzték?????? Pálya és nem cockpit bemutatók!!!! A codemasters még az autó belsejét is engedte módosítani!!! Dirt 2 dasboard toys...
5.
5.
zsákosdildó
Nekem a Shift széria ugrik be első látásra.A belső nézetet egyszerűen nem értem miért mellőzték?!Az első részben is nagyon feldobta a játékot,ráadásul jól is volt megcsinálva.A motorháztetőn ücsörögni felettébb szórakoztató,de nem galambszarok versenyeznek,úgyhogy kellett volna az a belső nézet!
3.
3.
Dercsi
Lehet lemaradtam, de egy törést karambolt igazán mutathatnának milyen lesz. Egy autós gémnél nálam a játék egyik legfontosabb dolga...
1.
1.
Cooper911
Brands Hatch kicsit mintha laposabb lenne mint élőben. Főleg a célegyenes utáni lejtőnél lehet észrevenni. De ez már a Toca Race Driver-ben is igy volt :D
Látom itt sem szakitanak a hagyományokkal és a versenyek a "legyél az utolsóból első 3 kör alatt" sémát követi.
Az autók szépek és a multi sokat fog dobni rajta.
A müszerfalas nézet meg mégtöbbet dobott volna rajta.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...