Castlevania: Lords of Shadow 2 - friss részletek

  • Írta: zoenn
  • 2013. május 13.
  • Hír
Link másolása
Az Official PlayStation Magazine legfrissebb számában delejes előzetest olvashatunk a MercurySteam új játékáról, a Castlevania: Lords of Shadow 2-ről. A fontosabb tudnivalókat összeszedtük nektek.

Gabrielnek új fegyverre tesz szert a Lords of Shadow 2-ben, amely a Blood Whip névre hallgat. Emellett szó lesz a főellenségekről, a kamerakezelésről és sok más egyébről is. Vágjunk bele az OPM magazintól származó új infókba!

A Blood Whipet úgy kell elképzelni, mint a korábbi ostort, körülbelül ugyanolyan széleskörű távolságra hatásos, és fénytámadásokra épülő kombókkal tehetjük még hatékonyabbá. A mágiát eltávolították a játékból, helyére a "Drakula vére" nevű alkalmatosság került, amely minden alkalommal regenerálódik, ha megölünk egy ellenfelet, idővel pedig még durvább ütésvágásokat csikarhatunk ki belőle.

Két külön fegyvert is megidézhetünk a vér segítségével: a Void egy nagy kardot takar, s minden egyes találatnál gyógyítja az életerőnket. A Chaosszal Gabriel karmokat növeszt, amikkel képes áttörni az ellenség pajzsát is.

Hősünk fókuszképességével tökéletesebben védekezhetünk és ellentámadhatunk, s csapásaink gördülékenyebbek lesznek. Vélhetőleg limitált ideig vethetjük be. Hasonlóan a korábbi részekhez, Gabriel finom köddé válhat, s ebben a formában áthaladhat szellőzőkön, kerítéseken és egyéb akadályokon. A kamerát már teljes egészében mi irányíthatjuk, nem lesznek rögzített nézőpontok. A főellenségekkel vívott harcok hosszabbnak és emlékezetesebbnek ígérkeznek. A világ még részletgazdagabb és zökkenőmentesebb lesz.

A Castlevania: Lords of Shadow 2 még ebben az évben megjelenik PC-re, Xbox 360-ra és PS3-ra.

18.
18.
Trapyd
Várom. Az első rész nagyon jó játék és nincs rá okunk, hogy kételkedjünk a második rész nagyszerűségében. Szerintem is a jelenlegi generáció egyik legszebb játéka és kellőképp nehéz más pozitív tulajdonságai mellett. Azonkívül én is szeretném, ha kiadnák PC re az első részt.
15.
15.
metercsiken
Szerintem ,ez a rész hozni fogja az előző színvonalát!
Várom!
13.
13.
NinjaNorb
#3: most neked az mi a francért jó ha nem jön ki pcre? dark souls pc portot is akármennyire szidják nagyon jól fogyott és így már a második rész is teljes odafigyeléssel készül pcre...több rajongó nagyobb bevétel=jobb folytatás:D egyébként nekem is van boxom de a jobb graf miatt én is rákötöm pcre a joyt és inkább azon játszom akármennyire is jó konzolnak tartom a 360-at:)
11.
11.
darklord947
Egyenlőre nagyon királynak ígérkezik :) én is örülnék egy gameplay-nek :)
8.
8.
mocs4k
Persze. Most azt mondjuk, hogy adják ki pc-re az egyet. Aztán ha kiadják, akkor majd rinyálunk, hogy milyen szar konzol port... ismerős, nem?
7.
7.
DevilGamer
Uram-(g)atyám!
De, jó végre friss infokat kapni róla.
Megint kapunk egy faszántos kis hack'n slasht.
6.
6.
zaklin005
#5: nem fogják kiadni, konzolt kell venni hogy tudj játszani vele :) ha nem veszel akkor kihagyod ennyi :)
5.
5.
eximmice
#3: Van konzolom,de szeretek pc-n is játszani!És több mint valószínű,hogy az elsőt is ki fogják adni..legalábbis ez lenne a logikus lépés.Másrészt,hogy felűlmúlja e vagy sem ilyet egyenlőre butaság kijelenteni,de már eleve az pozitívum,hogy nem lesz fix kameraállás ez már több mint bíztató!Én úgy gondolom,hogy a csapat tanult a hibáiból az első résszel és azokat itt most nem fogjuk tapasztalni.Szerintem sokkal átgondoltabb lesz az egész.
3.
3.
zaklin005
#2: vegyél konzolt... egyáltalán örülj hogy a 2. rész már kijön pc-re :) konzolon az igazi egyébként is, de az első rész maradjon konzolon, mondjuk a 2. résszel úgysem fogják felülmúlni.. :)
2.
2.
eximmice
Egy dátumot már igazán dobhatnának.Remélem az első részt is kiadják pc-re,mert úgy az igazi csak a buli!
1.
1.
adam6751
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...