GRID 2 - Japánban driftelünk

  • Írta: fojesz
  • 2013. május 19.
  • Videó
Link másolása
Az elmúlt hét ugyan a Gran Turismo 6-tól volt hangos az autóverseny-rajongók számára, azért a finisbe mostanában beforduló GRID 2-ről se feledkezzünk meg. A minap új előzetest kaptunk a játékról.

A trailer a driftelést mutatja be, ráadásul - hol máshol - egy japán pályán. A GRID 2 május 31-én jelenik meg PC-re, PS3-ra és Xbox 360-ra.

30.
30.
Dyingsoul
Csináltam egy fain Grid 2 Road Rage videót, csekkoljátok le! :)
http://www.youtube.com/watch?v=nBN5Mc7o7i4
29.
29.
UrbyG
#28: Senki se mondta, hogy a Shift szimulátor lenne... Egyébként meg egyetlen licenszelt autómárkát tartalmazó játékban sem lesz soha olyan törésmodell ami valóban realisztikus lenne, mert abba az autógyárak sose mennének bele. (Szerintük rossz színben tüntetné fel az autók biztonságosságát.)
28.
28.
gegisz13
Kamu fizikai motor? Elárulom, hogy a Shift 1-2-ben is akkora kamu, hogy szimulátor. Főleg amikor karambol történik, vagy nekimész valaminek egyáltalán nem reális. A Codemasters alkotott egy olyan fizika motort, amely nem az életszerű vezetés-fizikai motort tartalmazza, hanem az árkád-szimulátor közöttit. De ha valamivel ütközöl ott már jobban meg van csinálva mint a Shift.
27.
27.
Uhu123
Szépnek szép, de ez ma már alap. Elég unalmas, semmilyen játék.
26.
26.
Tommy74
Hááááát, látom senki sem drift-elt az első Griddel. Aki igen az láthatja a fejlődést...
25.
25.
UrbyG
#23: Nekem a verseny hangulat tetszett a legjobban! Jól megoldották a töréseket a koszolódásokat, a mosódást a hangokat! Mintha tényleg ott ültél volna az autóban! Ezt a hangulatot hiányolom kicsit a Forza-ból, mert ott is megvan, de csak amikor tényleg nagy a tömörülés a pályán, azon felül kissé steril élmény... Mindenesetre inkább a Forza felé húz a szívem, de a Shift tényleg igen jól sikerült!
24.
24.
Quent1n
Eddig felejtős. Persze szépnek szép meg hangulatos de elég műanyag. Persze nem szimet várok de egyelőre nem látom mi ebbe olyan nagy eresztés. Aztán majd kiderül.
23.
23.
KeXxX
#7: jaja, a shift tényleg jó volt. de én csak az első részét akasztottam ki, jó pályák, jó és gyors autók, könnyű irányítás, belső nézet, szép grafika. kell ennél több?
22.
22.
lackosor6
#3: Köszi, ugye nem sértődsz meg, ha ezek után nem veszlek komolyan...

Ha már ennyire reklámozzák a driftet a játékban, akkor legalább csináljanak egy olyan pályát, amiben van egy rakat kanyar, mivel a driftben ugye a kanyarvételen van a hangsúly...(-1 pont a CM-nek) Mivel erre lusták voltak és megspórolták a tervezők óradíját, akkor a drága gamer legalább manjizza (drift kifejezés) végig az egyenest becsülettel! Ja, hogy ezt a játék - kamu - fizikai motorja nem támogatja?? Nem érdekel milyen szép, az első részhez képest borítékoltan sz@r lesz! Innen is csókoltatom a CM-t, ott rohadjon meg mind, ahol van! Lehúzós szemét banda...
21.
21.
UrbyG
#19: Na igen, ha picit is realisztikus lenne akkor, ha így leérne az autók alja már rég elvesztené a sofőr az autó feletti irányítást. Lásd: Ayrton Senna...
20.
20.
UrbyG
#8: Igen, veri magasan! Azért írtam, hogy Criterion NFS-ek (HP 2010 és MW 2012).
19.
19.
Ghost16
oszt leér az alja a verdának xD
18.
18.
sunstreaker
oohh hogy a faszom tetejét nyaldosnák meg... nagyon elmentek az arcade irányába.. pont forditva kellett volna, még egy picit szimulátorosra kellett volna mint az elsőt.. és akkor egy faja game lenne, de igy.. egyre kisebb az esély rá, hogy megveszem
17.
17.
Panda HUN
#14: Nekem is furcsa volt a S2 elsőre, de csak be kellett lőni a kormány-gáz-fék érzékenységet-holtjátékot és utána már nagyon precízen lehet terelgetni a kocsikat.
16.
16.
shatterhand
#13: pedig minden evben vartak a grid2 bejelentest a nepek
14.
14.
Dízel
A Shift 1 marha jó game volt, a shift 2 is, csak ott valamit nagyon benéztek az irányítással kapcsolatban, lehetetlen volt normalisan az uton tartani a kocsit.
ez meg hát, olyan mint a Blur csak power up-ok nélkül. ami nem is volt rosz, csak tudjuk már milyen kategóriába soroljuk már a dolgokat.
13.
13.
ikaralyos01
Nem értem mostanában kommentelőket. Mindenki mindent fikáz. (Gt6 szar lesz, Grid2 szar lesz ha lesz új NFS az is biztosan szar lesz.) Én személy szerint várom mindet. :)
Grid2 pedig az eddigi videók alapján tök élvezetes és szép lesz.
11.
11.
Solid Snake1984
#10: Jól van már:). Nem úgy értettem:) Bocs:)
10.
10.
shatterhand
#9: Attol, hogy tisztaban vagyunk a drifttel még nem kell szeretni, ugye?
9.
9.
Solid Snake1984
Nem azért de nagyon okosak vagytok. KErüljétek a driftet! ÉS?? Azért azzal tisztában kéne lennetek, hogy az autósport szerves része, arról nem is beszélve Japánból ered a DRIFT. A Grid első része meg egy elég jó arcade játék volt, a Need for speedhez hasonlítani meg marhaság. Az NFS elég rég óta hulladék. Na mindegy. Ugassátok le a fejem hajrá.
8.
8.
Panda HUN
#7: Azért a Shift2 (nulla segítséggel, manuál váltóval) igen magasan veri a Gridet...
7.
7.
UrbyG
Már az elődje se tetszett... Ez a drift meg majdnemhogy Criterion NFS szintű... Ami az NFS-nél fasza is mert tudod, hogy arcade játék, de ez a Grid még arcade és szim közötti átmenettől is nagyon messze van! Aki ilyesmit akar játszani a Shift 2-vel jobban jár... Személyes vélemény volt, nem fikázás akinek tetszik úgyis megveszi, akinek meg nem az nem miattam nem fogja... :D
6.
6.
xinosz
Nemtom így elsőre én sem látok nagy változást az elődhöz képest!
5.
5.
shatterhand
jatekot varom, ezt a driftet meg kerulom
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...