Crysis 3 - visszatérünk a dzsungelbe

  • Írta: zoenn
  • 2013. május 28.
  • Letöltés
Link másolása
Hamarosan új DLC-t kap a február végén megjelent Crysis 3. A Crytek már kiadott néhány teaserképet az egyelőre cím nélkül szereplő kiegészítőből, melyben ismét visszatérhetünk a trópusi szigetvilágba.

Már nyílt titokként tekinthetünk a Crysis 3 soron következő DLC-jére, amelyben visszatérünk az első részből ismerős trópusi témához. A nemrégiben kiszivárgott achievementek szerint négy új térképpel bővül a multiplayer, valamint a motorcsónakokra is nagy szerep hárul.

A Crytek Twitter-csatornáján felbukkant képeket nézve akaratlanul is felszínre törnek bennünk az emlékek, a dzsungel szépsége és a tengerpart meghitt hangulata egy csapásra szétfoszlik, amikor a legádázabb multis meccsek elkezdődnek. Egyébként a DLC-ben két új fegyvert is kézhez kapunk.

12.
12.
Ecneb
#11: és kb a szépségnél meg is áll a dolog, mert hiába meseszép valami, ha bűnszar a történet kidolgozás és a játékmenet...
11.
11.
dzsiádzsó
Szomorú de 2007s Cry simán hozza ezt a szintet, meg úgy mindent, lényegesen szebb játékot nem tudnak mutatni azóta se! Mostani Cryba szép a víz, és még van egy két technikai részlet, de lényegesen az se jobb!
9.
9.
Uhu123
Áhh, emlékek.
Amikor először meglátta az ember a napfelkeltés jelenetet max grafon, azért akkor odahívták a rokonságot, hogy nekik is megmutassák.
Sajnos a Crysis 3 nem érdekel.
7.
7.
Rakottkrumpli
Nem mondom ,hogy kamu a hír, de szerintem a képek néhány kivételével tuti nem abból valóak...
6.
6.
Drazhar
Csak sztori dlc érdekel, a multi hidegen hagy.
5.
5.
Lapocka
Ez nem az első rész első pályája?
4.
4.
Marcus T.
Volt az a dél-szláv helyszínes rpg a Crytektől, amit kukáztak sajnos, na az jöhetne.
3.
3.
NinjaNorb
Aww már megörültem hogy kapunk valami crysis warhead féleséget :/
1.
1.
DON GONDOCS
jöhetne egy story dlcé is!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...